Szabir Napisano 12 Października 2021 Udostępnij Napisano 12 Października 2021 No to nasi se już pojeździli hihi https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2875969269344720&id=1531475680460759 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 12 Października 2021 Udostępnij Napisano 12 Października 2021 To rozumiem że Włosi będą konsekwentni i wprowadzą zakaz sprzedaży alkoholu na stokach 😂 Włosi bez bombardino 🤪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 12 Października 2021 Udostępnij Napisano 12 Października 2021 Kurcze, mnie się sport nigdy nie kojarzył z alkoholem. Ani trochę. Nigdy na nartach nie zażyłem nawet łyka piwa. Jakoś mi to nie pasuje psychicznie. To samo podczas gry w tenisa, nawet w najgorętszy dzień. Po, to i owszem. Nawet często, ale w trakcie...? Nigdy. Nie dla zasady. Po prostu czuję się tam w górach tak wspaniale, że nie chcę i nie mam żadnej potrzeby tego zmieniać. Dlatego zawsze dziwił mnie handel alko na stokach, choć rozumiem że inni mogą lubić przepić małe piwko po prostu jako napój. Zresztą zgodnie z prawem drogowym we Włoszech dopuszczalne jest posiadanie we krwi kierowcy 0.5 promila. A więc kieliszek wina lub piwo można spożyć bez krępacji 🙂 . I na zdrowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 12 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2021 Godzinę temu, Mikoski napisał: To rozumiem że Włosi będą konsekwentni i wprowadzą zakaz sprzedaży alkoholu na stokach 😂 Włosi bez bombardino 🤪 Nie bardzo zrozumiałeś. Alkohol jest tam dla ludzi a norma dopuszczalna 0,5 i to nie litra 😉 więc piwko czy lampkę wina albo bombardino możesz zrobić 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 14 Października 2021 Udostępnij Napisano 14 Października 2021 No właśnie, narty od zawsze mi się podobają więc picie zupełnie zbędne. Poza tym usypia, i zmiękcza nogi.....co na stoku, na dużej wysokości zwyczajnie mi szkodzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 14 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 14 Października 2021 3 godziny temu, Joanna Sm napisał: No właśnie, narty od zawsze mi się podobają więc picie zupełnie zbędne. Poza tym usypia, i zmiękcza nogi.....co na stoku, na dużej wysokości zwyczajnie mi szkodzi Mężczyźni już dawno odkryli, że alkohol kobietom zmiękcza nogi a im coś innego 😛 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 14 Października 2021 Udostępnij Napisano 14 Października 2021 11 godzin temu, Szabir napisał: Mężczyźni już dawno odkryli, że alkohol kobietom zmiękcza nogi a im coś innego 😛 A cio? 😂😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 14 Października 2021 Udostępnij Napisano 14 Października 2021 I cóż ja mam w tej sytuacji zrobić ? kiedy takie coś dostałem w prezencie .. chyba nie pojadę do Włoch 🤪 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 14 Października 2021 Udostępnij Napisano 14 Października 2021 Cześć Damian, jak napełnisz to strasznie ciężkie są. Nie wiem czy nie lepsza flacha za pazuchą. 😉 Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit1 Napisano 14 Października 2021 Udostępnij Napisano 14 Października 2021 (edytowane) Za pazuchą to też tak średnio wygodnie. Jepiej już w plecaku camelbak 3 litrowy dysponujący rurką pod brodą napełnić tym słynnym austriackim rumem 80%, powinno wytrzymać w stanie płynnym nawet do -70°C. Edytowane 14 Października 2021 przez Ziemowit1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit1 Napisano 14 Października 2021 Udostępnij Napisano 14 Października 2021 (edytowane) 12 godzin temu, Szabir napisał: Mężczyźni już dawno odkryli, że alkohol kobietom zmiękcza nogi a im coś innego 😛 Na pewno jednak wszystkich dotyczy problem bardzo miękkich kolan. Na zbyt miękkie kolano jest patent, który pomaga utrzymać narciarza w pionie kiedy sam już nie może i zapobiec ewentualnym podejrzeniom ze strony wścibskiej obsługi. Wszelkie gorsety usztywniające również mile widziane. Edytowane 14 Października 2021 przez Ziemowit1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 15 Października 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 Października 2021 15 godzin temu, Mikoski napisał: I cóż ja mam w tej sytuacji zrobić ? kiedy takie coś dostałem w prezencie .. chyba nie pojadę do Włoch 🤪 Straszny problem z utrzymanie czystości z tym. Wynalazek popadł w zapomnienie. Nie ma to ja usiąść na leżaczku na słoneczku z małym piwkiem lub bomardino bez kombinowania 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 17 hours ago, Ziemowit1 said: Na pewno jednak wszystkich dotyczy problem bardzo miękkich kolan. Na zbyt miękkie kolano jest patent, który pomaga utrzymać narciarza w pionie kiedy sam już nie może i zapobiec ewentualnym podejrzeniom ze strony wścibskiej obsługi. Wszelkie gorsety usztywniające również mile widziane. Niestety, ale musiałam takie nabyć już po wypiciu i zmiękczeniu kolan.... A coś na tzw lustrzycę, czy zmiękczenie powłok brzusznych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaka61 Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 9 minut temu, Joanna Sm napisał: Niestety, ale musiałam takie nabyć już po wypiciu i zmiękczeniu kolan.... A coś na tzw lustrzycę, czy zmiękczenie powłok brzusznych??? no co ? proste..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 (edytowane) 23 godziny temu, Ziemowit1 napisał: Na pewno jednak wszystkich dotyczy problem bardzo miękkich kolan. Na zbyt miękkie kolano jest patent, który pomaga utrzymać narciarza w pionie kiedy sam już nie może i zapobiec ewentualnym podejrzeniom ze strony wścibskiej obsługi. Wszelkie gorsety usztywniające również mile widziane. Muszę cie rozczarować, tu nie o kolana chodzi, spróbuje naprowadzić na temat Oskar83 znany z innego utworu, o piciu chyba jest, nie wiem czy na nartach… Edytowane 15 Października 2021 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 Października 2021 Udostępnij Napisano 15 Października 2021 7 godzin temu, Joanna Sm napisał: Niestety, ale musiałam takie nabyć już po wypiciu i zmiękczeniu kolan.... A coś na tzw lustrzycę, czy zmiękczenie powłok brzusznych??? Na ciąże spożywcza najlepsze jest wypróżnienie xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi