grimson Napisano 28 Września 2023 Udostępnij Napisano 28 Września 2023 Godzinę temu, brachol napisał: Jak jeszcze jeździłem do CG częściej to w jednym roku kupując karnet 6 dowolnych dni dodatkowo kupiłem kartę osobistą i jeszcze można było mieć dowolne zdjęcie nadrukowane. I wtedy podczas składania zamówienia podajesz numer tej karty. Być może teraz tej opcji już nie ma. Teraz tego nie widzę, widoczne nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 28 Września 2023 Udostępnij Napisano 28 Września 2023 1 godzinę temu, brachol napisał: I wtedy podczas składania zamówienia podajesz numer tej karty. Cze Bo slaby system mają. W TatrySuperSki mając kartę (a każda ma numer) możesz ja dowolnie doładowywać on-line dowolnymi rodzajami karnetów. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 28 Września 2023 Udostępnij Napisano 28 Września 2023 Wystarczy podać numer karty z zeszłego roku (lub nawet starszej) i doładować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 Października 2023 Udostępnij Napisano 4 Października 2023 Artyleria na CG testowo odpalona: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 9 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2023 Norweg pokazuje potencjał do uruchomienia naśnieżania: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 12 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2023 Proszę bardzo: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 17 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2023 Wchodzi promka black week na CG, rabat 30% na wszystkie karnety: Czarna Góra Resort | Całoroczny ośrodek górski w Strefie Czystego Powietrza (czarnagora.pl) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 18 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2023 Ruszyły armatki na gorze B: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 Pracują armaty na polu narciarskim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 22 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 2 godziny temu, grimson napisał: Pracują armaty na polu narciarskim. oby tylko w połowie grudnia nie przyszedł ciepły deszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 22 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 1 godzinę temu, Jan napisał: oby tylko w połowie grudnia nie przyszedł ciepły deszczyk Może przyjść też ciepły wiaterek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 22 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 Podwyżka karnetów też może przyjdzie za takie pisanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2023 CG właśnie odpaliła naśnieżanie na trasie A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Zrobił się tłok na kamerkach: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 29 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2023 B szykuje się do otwarcia w sobotę: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 30 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2023 Wchodzi plan na 2023-2024: Czarna Góra Resort | Całoroczny ośrodek górski w Strefie Czystego Powietrza (czarnagora.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 4 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2023 Rozpoczęcie sezonu udane. Przez ostatnie dwa dni piękne Słoneczko i świetne warunki do jazdy. Szkoła Narciarska Czarna Góra, prowadzi cały czas nabór do pracy w charakterze Instruktora, chętnych serdecznie zapraszamy. Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 Szybka piłka po robocie… miało być widzewskie Reunion… nie wiem jak SzymeQ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 32 minutes ago, star said: Szybka piłka po robocie… miało być widzewskie Reunion… nie wiem jak SzymeQ? Ja też nie wiem jak SzymeQ. Nawet nie mam siły o tym myśleć. Po dzisiejszych wycieczkach z @widzewiak_z_gor, to już mi wszystko jedno 🙂 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 (edytowane) 22 minuty temu, SzymQ napisał: Ja też nie wiem jak SzymeQ. Nawet nie mam siły o tym myśleć. Po dzisiejszych wycieczkach z @widzewiak_z_gor, to już mi wszystko jedno 🙂 Zamęczył Cię? To chyba dobrze? A gdzie te wycieczki? PS sorry Szymuś;-) Edytowane 5 Grudnia 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 12 minutes ago, star said: Zamęczył Cię? To chyba dobrze? No nie wiem. Rzuciłem narciarstwo. No przynajmniej do jutra. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 Jak wygląda poza trasą w rejonie? Da się zjechać ze Śnieżnika w miarę komfortowo i bez strat w sprzęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 22 minuty temu, brachol napisał: Jak wygląda poza trasą w rejonie? Da się zjechać ze Śnieżnika w miarę komfortowo i bez strat w sprzęcie? Bez strat w sprzęcie to można u mnie na tarasie(pod Wrocławiem) jeździć a Ty o Śnieżnik pytasz. :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 Godzinę temu, Spiochu napisał: Bez strat w sprzęcie to można u mnie na tarasie(pod Wrocławiem) jeździć a Ty o Śnieżnik pytasz. 🙂 Jest tego trochę na Śnieżniku: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2023 2 godziny temu, Spiochu napisał: Bez strat w sprzęcie to można u mnie na tarasie(pod Wrocławiem) jeździć a Ty o Śnieżnik pytasz. 🙂 Różnie to bywa ze śniegiem. Byłem teraz w Tatrach w weekend i generalnie szału nie było w rejonie Kasprowego o ile na trasach narciarskich było spoko to na innych zboczach już za wiele śniegu nie było. Kumpel wchodził na Salatyn (nie weszli z powodu bardzo słabej widoczności) i tak samo na trasie w Rohaczach było ok powyżej jeszcze nie za wiele śniegu. Dlatego pytam czy ktoś może zjeżdżał w rejonie Śnieżnika bo bym się w weekend wybrał w ten rejon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi