grimson Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 33 minuty temu, Mitek napisał: Błąd Paweł. Śmieci powinno się wymiatać z pomieszczeń i palić. Zawsze się tak robiło aby nie stwarzać ryzyka zakażenia. Obecnie nie pilnuje się tego, często w imię wyższych racji. W tym akurat wypadku należy być kategorycznym. Pozdro Stosuj regularnie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 55 minut temu, Mitek napisał: Samochodem dużo jeździ każdy, nawet jak nie chce - takie czasy. Tobie też wydaje się, że jesteś narciarzem tylko przez to, że spędzasz dużo czasu jeżdżąc. Ty też dużo czasu spędzasz na nartach ale choćbyś nie wiem ile zdjęć i filmików prezentował ducha chcącego zaistnieć wieśniaka, który posiadł trochę kaski nie zatrzesz. Pogodzić się z tym warto. Określenia typu ‘wieśniak’ pokazują raczej poziom wypowiedzi niż cokolwiek o mnie. Jeśli masz argumenty – podaj je. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 9 godzin temu, AdrianW napisał: Ja rozumiem Was że chcecie dobrze, ..... A kto Ci takich bzdur naopowiadał... my jesteśmy tylko złośliwi.. Pomyśl - skoro ktoś tam wrzuca jakieś "byleco" i ubiera to w jakieś pierdolenie a jakaś grupa wielbicieli wolności krzyczy że: "nie krzyczcie - niech robi co chce bo mu wolno" - to coś jest nie teges bo skoro każdy może pierdolić farmazony to w takim razie każdy ma takie same prawo żeby się do tego odnieść .. non bo czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, grimson napisał: Określenia typu ‘wieśniak’ pokazują raczej poziom wypowiedzi niż cokolwiek o mnie. Jeśli masz argumenty – podaj je. Dziwię się, że w ogóle z Mitkiem wchodzisz w wymianę zdań. Zwłaszcza, że wszystko wskazuje na to, że jest po spożyciu. Ten typ tak ma. Niektórym Twoje wstawki się nie podobają. Mają do tego niepodobania prawo i maja prawo do wyrażania swojego niezadowolenia. Mnie sie podobają. Np. ten szalony wyjazd dobrze przed świtem by jechać kawał drogi i zjechać albo raczej zsunąć się po lodowym kartoflisku i wrócić rano. Trzeba mieć niezłą fantazję. W każdym razie ja przeczytałem z zainteresowaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Czy mógłbyś jednoznacznie wyjaśnieć stwierdzenie: "wszystko wskazuje na to, że jest po spożyciu"? Konkretnie: Co wskazuje, dlaczego itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 5 godzin temu, kordiankw napisał: Pogacar już się kończy, powinien pomyśleć o zakończeniu kariery. Cześć Dopiero wieczorem wróciliśmy z Rybelkiem z rowerów i jak zobaczyłem końcówki to oniemiałem. Niemce życzyłem, odkąd się urwały, zwycięstwa i choć wszystko było przecie niej dała radę ograć Visme - wspaniały triumf. Natomiast zwycięstwo Van Aerta w tak wyjątkowym wyścigu jest dla mnie czymś znakomitym. Tak doświadczony i znakomity zawodnik, któremu tak często nie sprzyjało szczęście, który zazwyczaj pracował na kogoś a na niego raczej nie liczono ani nie pracowano. I jeszcze jak fajnie ograł Pogacara... Znakomite finisze legendarnego wyścigu, które przesiedzieliśmy całe w siodełkach z Rybelkiem, więc tym bardziej fajnie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 9 minut temu, Mitek napisał: Czy mógłbyś jednoznacznie wyjaśnieć stwierdzenie: "wszystko wskazuje na to, że jest po spożyciu"? Wyczucie starego człowieka. 🙂 I własne doświadczenia. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 30 minut temu, Lexi napisał: A kto Ci takich bzdur naopowiadał... my jesteśmy tylko złośliwi.. Pomyśl - skoro ktoś tam wrzuca jakieś "byleco" i ubiera to w jakieś pierdolenie a jakaś grupa wielbicieli wolności krzyczy że: "nie krzyczcie - niech robi co chce bo mu wolno" - to coś jest nie teges bo skoro każdy może pierdolić farmazony to w takim razie każdy ma takie same prawo żeby się do tego odnieść .. non bo czemu nie? Nie jestem wielbicielem wolności, ba nawet czasami sam się boję tego co mi w głowie siedzi odnośnie niektórych spraw nieforumowych... Ale jeśli chodzi o Grimsona to wydaje mi się że walicie głową w mur a on jak stał tak stoi niewzruszony. Po prostu szkoda energii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, AdrianW napisał: Ale jeśli chodzi o Grimsona to wydaje mi się że walicie głową w mur a on jak stał tak stoi niewzruszony. Po prostu szkoda energii. co?...czego?... ... ja pisze o zjawisku nie o kimś/czymś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 18 minut temu, Mitek napisał: Cześć Dopiero wieczorem wróciliśmy z Rybelkiem z rowerów i jak zobaczyłem końcówki to oniemiałem. Niemce życzyłem, odkąd się urwały, zwycięstwa i choć wszystko było przecie niej dała radę ograć Visme - wspaniały triumf. Natomiast zwycięstwo Van Aerta w tak wyjątkowym wyścigu jest dla mnie czymś znakomitym. Tak doświadczony i znakomity zawodnik, któremu tak często nie sprzyjało szczęście, który zazwyczaj pracował na kogoś a na niego raczej nie liczono ani nie pracowano. I jeszcze jak fajnie ograł Pogacara... Znakomite finisze legendarnego wyścigu, które przesiedzieliśmy całe w siodełkach z Rybelkiem, więc tym bardziej fajnie. Pozdro Do tego finiszu, to Van Aert przygotowywał się przez końcowe 60 km. Prawie nie dawał zmian Pogacarowi, jedynie wtedy, gdy pościg zaczynał się niebezpieczne zbliżać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu 22 minuty temu, Lexi napisał: co?...czego?... ... ja pisze o zjawisku nie o kimś/czymś Mi chodziło o konkretny przypadek. Miałem wrażenie, że panowie chcą nawrócić kolegę na właściwy tor narciarstwa dla jego dobra... A jeśli chodzi o zjawisko o którym Ty napisałeś to zgadzam się z Tobą - wolność słowa - popieram. Swoje zdanie także wyraziłem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu No i cyk, parapet na CG: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi