Skocz do zawartości

Czarna Góra

Administrator

Rekomendowane odpowiedzi

33 minuty temu, Mitek napisał:

Błąd Paweł.

Śmieci powinno się wymiatać z pomieszczeń i palić. Zawsze się tak robiło aby nie stwarzać ryzyka zakażenia.

Obecnie nie pilnuje się tego, często w imię wyższych racji.

W tym akurat wypadku należy być kategorycznym. 

Pozdro

Stosuj regularnie:

IMG_8504.jpeg

55 minut temu, Mitek napisał:

Samochodem dużo jeździ każdy, nawet jak nie chce - takie czasy.

Tobie też wydaje się, że jesteś narciarzem tylko przez to, że spędzasz dużo czasu jeżdżąc.

Ty też dużo czasu spędzasz na nartach ale choćbyś nie wiem ile zdjęć i filmików prezentował ducha chcącego zaistnieć wieśniaka, który posiadł trochę kaski nie zatrzesz. Pogodzić się z tym warto.

Określenia typu ‘wieśniak’ pokazują raczej poziom wypowiedzi niż cokolwiek o mnie. Jeśli masz argumenty – podaj je.

• Like 1

9 godzin temu, AdrianW napisał:

Ja rozumiem Was że chcecie dobrze, .....

A  kto Ci takich bzdur naopowiadał... my jesteśmy tylko złośliwi..

Pomyśl - skoro ktoś tam wrzuca jakieś "byleco" i  ubiera to w  jakieś pierdolenie a jakaś grupa wielbicieli  wolności krzyczy że: "nie krzyczcie  - niech robi co chce bo mu wolno" - to coś jest nie teges bo skoro każdy może pierdolić farmazony to w takim  razie każdy ma takie same prawo żeby się do tego odnieść .. non bo czemu nie?

5 minut temu, grimson napisał:

Określenia typu ‘wieśniak’ pokazują raczej poziom wypowiedzi niż cokolwiek o mnie. Jeśli masz argumenty – podaj je.

Dziwię się, że w ogóle z Mitkiem wchodzisz w wymianę zdań. Zwłaszcza, że wszystko wskazuje na to, że jest po spożyciu. Ten typ tak ma.

Niektórym Twoje wstawki się nie podobają. Mają do tego niepodobania prawo i maja prawo do wyrażania swojego niezadowolenia. Mnie sie podobają. Np. ten szalony wyjazd dobrze przed świtem by jechać kawał drogi i zjechać albo raczej zsunąć się po lodowym kartoflisku i wrócić rano. Trzeba mieć niezłą fantazję. W każdym razie ja przeczytałem z zainteresowaniem.

• Like 1

5 godzin temu, kordiankw napisał:

Pogacar już się kończy, powinien pomyśleć o zakończeniu kariery.

Cześć

Dopiero wieczorem wróciliśmy z Rybelkiem z rowerów i jak zobaczyłem końcówki to oniemiałem. Niemce życzyłem, odkąd się urwały, zwycięstwa i choć wszystko było przecie niej dała radę ograć Visme - wspaniały triumf.

Natomiast zwycięstwo Van Aerta w tak wyjątkowym wyścigu jest dla mnie czymś znakomitym. Tak doświadczony i znakomity zawodnik, któremu tak często nie sprzyjało szczęście, który zazwyczaj pracował na kogoś a na niego raczej nie liczono ani nie pracowano. I jeszcze jak fajnie ograł Pogacara...

Znakomite finisze legendarnego wyścigu, które przesiedzieliśmy całe w siodełkach z Rybelkiem, więc tym bardziej fajnie.

Pozdro

30 minut temu, Lexi napisał:

A  kto Ci takich bzdur naopowiadał... my jesteśmy tylko złośliwi..

Pomyśl - skoro ktoś tam wrzuca jakieś "byleco" i  ubiera to w  jakieś pierdolenie a jakaś grupa wielbicieli  wolności krzyczy że: "nie krzyczcie  - niech robi co chce bo mu wolno" - to coś jest nie teges bo skoro każdy może pierdolić farmazony to w takim  razie każdy ma takie same prawo żeby się do tego odnieść .. non bo czemu nie?

Nie jestem wielbicielem wolności, ba nawet czasami sam się boję tego co mi w głowie siedzi odnośnie niektórych spraw nieforumowych...

Ale jeśli chodzi o Grimsona to wydaje mi się że walicie głową w mur a on jak stał tak stoi niewzruszony. Po prostu szkoda energii. 

18 minut temu, Mitek napisał:

Cześć

Dopiero wieczorem wróciliśmy z Rybelkiem z rowerów i jak zobaczyłem końcówki to oniemiałem. Niemce życzyłem, odkąd się urwały, zwycięstwa i choć wszystko było przecie niej dała radę ograć Visme - wspaniały triumf.

Natomiast zwycięstwo Van Aerta w tak wyjątkowym wyścigu jest dla mnie czymś znakomitym. Tak doświadczony i znakomity zawodnik, któremu tak często nie sprzyjało szczęście, który zazwyczaj pracował na kogoś a na niego raczej nie liczono ani nie pracowano. I jeszcze jak fajnie ograł Pogacara...

Znakomite finisze legendarnego wyścigu, które przesiedzieliśmy całe w siodełkach z Rybelkiem, więc tym bardziej fajnie.

Pozdro

Do tego finiszu, to Van Aert przygotowywał się przez końcowe 60 km. Prawie nie dawał zmian Pogacarowi, jedynie wtedy, gdy pościg zaczynał się niebezpieczne zbliżać.

22 minuty temu, Lexi napisał:

co?...czego?... ...  ja pisze o zjawisku nie o kimś/czymś

Mi chodziło o konkretny przypadek. Miałem wrażenie, że panowie chcą nawrócić kolegę na właściwy tor narciarstwa dla jego dobra...

A jeśli chodzi o zjawisko o którym Ty napisałeś to zgadzam się z Tobą - wolność słowa - popieram. Swoje zdanie także wyraziłem.

Pozdro