kordiankw Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 cennik w sezonie będzie taki jak w COS, generalnie ceny są konkurencyjne, http://www.skrzyczne....pl/cennik.html Pewnie cennik jest zachęcający, żeby przyciągnąć nowych klientów. Obawiam się, że w kolejnym sezonie, gdy ośrodek będzie w całości przebudowany i ceny będą inne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Replies 3.5k Created 17 yr Last Reply Feb 2 Top Posters In This Topic 249 639 369 147 Popular Days Jan 3 47 Dec 17 39 Dec 30 30 Jan 22 28 Top Posters In This Topic mig 249 posts kordiankw 639 posts moruniek 369 posts bubol.T 147 posts Popular Days Jan 3 2018 47 posts Dec 17 2023 39 posts Dec 30 2018 30 posts Jan 22 2020 28 posts Popular Posts kordiankw January 16 Jest epicko ❄️⛷️🌧️😀 kordiankw February 24, 2023 Dziś COS, poranek z deszczem, żona nie za bardzo miała ochotę na narty. Dobrze, że zmieniła zdanie. Wiatr przewiał chmury, ładnie się wypogodziło i pusto na stoku i do kanapy. Najlepszy warun od grzeb lubeckim December 17, 2023 Też dzisiaj byłem na Skrzycznem ale na skitouringu. Miałem małą robotę do zrobienia na Skrzycznem, która się oczywiście nieudała ale to z innych powodów. Widokowo na pełną skalę. Inwersja, słoneczna w Posted Images MarioJ Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Pewnie cennik jest zachęcający, żeby przyciągnąć nowych klientów. Obawiam się, że w kolejnym sezonie, gdy ośrodek będzie w całości przebudowany i ceny będą inne. Też tak myślę, ceny pójdą jeszcze w górę, jak wszystko będzie działać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Rogue Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Zaryzykowałem i zarezerwowałem nocleg od 14 do 17 grudnia. Pytanie tylko co otworzą tego 15, bo w zeszłym roku otwierali pojedyncze stoki. Pytanie jak oni stoją z budową systemu naśnieżania, bo to tak naprawdę jest istotne. Jeszcze nie przeglądałem ofert w tych okolicach i mam pytanie >>> należy się spodziewać problemów z rezerwacją w tym okresie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Wygląda tak, jak by chcieli rozpocząć sezon w marcu. Wystarczy jak przyjdzie załamanie pogody z początkiem listopada. A co się jeszcze bardziej może załamać? W końcu leje od kwietnia- z krótkimi przerwami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... faf500 Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 cennik w sezonie będzie taki jak w COS, generalnie ceny są konkurencyjne,http://www.skrzyczne....pl/cennik.htmlA jak jeszcze dorzucą jakąś zniżkę na gopassa, to będzie całkiem znośnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 A jak jeszcze dorzucą jakąś zniżkę na gopassa, to będzie całkiem znośnie. Na gopassie masz zniżki, zobacz cennik, to jest naprawdę rozsądna oferta (przynajmniej teoretycznie), http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Jeszcze nie przeglądałem ofert w tych okolicach i mam pytanie >>> należy się spodziewać problemów z rezerwacją w tym okresie? To zależy w jakiej cenie i standardzie noclegu szukasz. Im wyższy standard i niższa cena tym trudniej taką kwaterę znaleźć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Rogue Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 To zależy w jakiej cenie i standardzie noclegu szukasz. Im wyższy standard i niższa cena tym trudniej taką kwaterę znaleźć. ...toć sama ekonomicznie uzasadniona święta prawda tak chciałem pro forma zasięgnąć języka, bo ostatni raz nocowałem tam z 15 lat temu w Orlim Gnieździe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... faf500 Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Na gopassie masz zniżki, zobacz cennik, to jest naprawdę rozsądna oferta (przynajmniej teoretycznie), http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Podobno rozmowy z BSA w sprawie wspólnego karnetu też idą w dobrym kierunku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 A tymczasem w SON wciągana jest już ostatnia lina tym razem na kolej 6-osobową kanapę z Soliska do Hali Pośredniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Na stronach pojawił się cennik na sezon wysoki http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cześć Przypuszczam że cennik będzie podobny do tego jak na Chopoku czyli prawie 50 euro za dzień myślę że za 3.....4 lata jak skończą inwestycje będzie taka cena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem).Pożyjemy zobaczymy. Mój Szczyrk to wyjazdy w tygodniu na kilka godz, tak by jeszcze zdążyć wrócić do pracy..... )). Dlatego zwracam uwagę na brak oferty na 4-5 godzin.... choć gdyby obecna cena 1 dnia -63zl, dotyczyła 5 godzin to tez byłoby ok.... )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 http://katowice.tvp....owa-komunikacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Gdyby ktoś szukał pracy: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 http://www.narty.pl/...2017-10-17.htmlWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Trwają testy kanapy Solisko-Hala Skrzyczenska Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Trochę aktualizacji ze strony Solisko Arena: https://www.facebook...?type=3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kardek Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Miałem jutro osobiście z czystej ciekawości przejechać się do Szczyrku rzucić amatorskim okiem co się dzieje ale widzę kordiankw, że wszystko na bieżąco podajesz na tacy- bez ruszania się z domu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Next Page 46 of 140 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
MarioJ Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Pewnie cennik jest zachęcający, żeby przyciągnąć nowych klientów. Obawiam się, że w kolejnym sezonie, gdy ośrodek będzie w całości przebudowany i ceny będą inne. Też tak myślę, ceny pójdą jeszcze w górę, jak wszystko będzie działać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Rogue Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Zaryzykowałem i zarezerwowałem nocleg od 14 do 17 grudnia. Pytanie tylko co otworzą tego 15, bo w zeszłym roku otwierali pojedyncze stoki. Pytanie jak oni stoją z budową systemu naśnieżania, bo to tak naprawdę jest istotne. Jeszcze nie przeglądałem ofert w tych okolicach i mam pytanie >>> należy się spodziewać problemów z rezerwacją w tym okresie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Wygląda tak, jak by chcieli rozpocząć sezon w marcu. Wystarczy jak przyjdzie załamanie pogody z początkiem listopada. A co się jeszcze bardziej może załamać? W końcu leje od kwietnia- z krótkimi przerwami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... faf500 Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 cennik w sezonie będzie taki jak w COS, generalnie ceny są konkurencyjne,http://www.skrzyczne....pl/cennik.htmlA jak jeszcze dorzucą jakąś zniżkę na gopassa, to będzie całkiem znośnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 A jak jeszcze dorzucą jakąś zniżkę na gopassa, to będzie całkiem znośnie. Na gopassie masz zniżki, zobacz cennik, to jest naprawdę rozsądna oferta (przynajmniej teoretycznie), http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Jeszcze nie przeglądałem ofert w tych okolicach i mam pytanie >>> należy się spodziewać problemów z rezerwacją w tym okresie? To zależy w jakiej cenie i standardzie noclegu szukasz. Im wyższy standard i niższa cena tym trudniej taką kwaterę znaleźć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Rogue Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 To zależy w jakiej cenie i standardzie noclegu szukasz. Im wyższy standard i niższa cena tym trudniej taką kwaterę znaleźć. ...toć sama ekonomicznie uzasadniona święta prawda tak chciałem pro forma zasięgnąć języka, bo ostatni raz nocowałem tam z 15 lat temu w Orlim Gnieździe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... faf500 Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Na gopassie masz zniżki, zobacz cennik, to jest naprawdę rozsądna oferta (przynajmniej teoretycznie), http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Podobno rozmowy z BSA w sprawie wspólnego karnetu też idą w dobrym kierunku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 A tymczasem w SON wciągana jest już ostatnia lina tym razem na kolej 6-osobową kanapę z Soliska do Hali Pośredniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Na stronach pojawił się cennik na sezon wysoki http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cześć Przypuszczam że cennik będzie podobny do tego jak na Chopoku czyli prawie 50 euro za dzień myślę że za 3.....4 lata jak skończą inwestycje będzie taka cena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem).Pożyjemy zobaczymy. Mój Szczyrk to wyjazdy w tygodniu na kilka godz, tak by jeszcze zdążyć wrócić do pracy..... )). Dlatego zwracam uwagę na brak oferty na 4-5 godzin.... choć gdyby obecna cena 1 dnia -63zl, dotyczyła 5 godzin to tez byłoby ok.... )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 http://katowice.tvp....owa-komunikacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Gdyby ktoś szukał pracy: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 http://www.narty.pl/...2017-10-17.htmlWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Trwają testy kanapy Solisko-Hala Skrzyczenska Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Trochę aktualizacji ze strony Solisko Arena: https://www.facebook...?type=3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kardek Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Miałem jutro osobiście z czystej ciekawości przejechać się do Szczyrku rzucić amatorskim okiem co się dzieje ale widzę kordiankw, że wszystko na bieżąco podajesz na tacy- bez ruszania się z domu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Next Page 46 of 140 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
Rogue Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Zaryzykowałem i zarezerwowałem nocleg od 14 do 17 grudnia. Pytanie tylko co otworzą tego 15, bo w zeszłym roku otwierali pojedyncze stoki. Pytanie jak oni stoją z budową systemu naśnieżania, bo to tak naprawdę jest istotne. Jeszcze nie przeglądałem ofert w tych okolicach i mam pytanie >>> należy się spodziewać problemów z rezerwacją w tym okresie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Wygląda tak, jak by chcieli rozpocząć sezon w marcu. Wystarczy jak przyjdzie załamanie pogody z początkiem listopada. A co się jeszcze bardziej może załamać? W końcu leje od kwietnia- z krótkimi przerwami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... faf500 Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 cennik w sezonie będzie taki jak w COS, generalnie ceny są konkurencyjne,http://www.skrzyczne....pl/cennik.htmlA jak jeszcze dorzucą jakąś zniżkę na gopassa, to będzie całkiem znośnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 A jak jeszcze dorzucą jakąś zniżkę na gopassa, to będzie całkiem znośnie. Na gopassie masz zniżki, zobacz cennik, to jest naprawdę rozsądna oferta (przynajmniej teoretycznie), http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Jeszcze nie przeglądałem ofert w tych okolicach i mam pytanie >>> należy się spodziewać problemów z rezerwacją w tym okresie? To zależy w jakiej cenie i standardzie noclegu szukasz. Im wyższy standard i niższa cena tym trudniej taką kwaterę znaleźć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Rogue Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 To zależy w jakiej cenie i standardzie noclegu szukasz. Im wyższy standard i niższa cena tym trudniej taką kwaterę znaleźć. ...toć sama ekonomicznie uzasadniona święta prawda tak chciałem pro forma zasięgnąć języka, bo ostatni raz nocowałem tam z 15 lat temu w Orlim Gnieździe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... faf500 Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Na gopassie masz zniżki, zobacz cennik, to jest naprawdę rozsądna oferta (przynajmniej teoretycznie), http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Podobno rozmowy z BSA w sprawie wspólnego karnetu też idą w dobrym kierunku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 A tymczasem w SON wciągana jest już ostatnia lina tym razem na kolej 6-osobową kanapę z Soliska do Hali Pośredniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Na stronach pojawił się cennik na sezon wysoki http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cześć Przypuszczam że cennik będzie podobny do tego jak na Chopoku czyli prawie 50 euro za dzień myślę że za 3.....4 lata jak skończą inwestycje będzie taka cena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem).Pożyjemy zobaczymy. Mój Szczyrk to wyjazdy w tygodniu na kilka godz, tak by jeszcze zdążyć wrócić do pracy..... )). Dlatego zwracam uwagę na brak oferty na 4-5 godzin.... choć gdyby obecna cena 1 dnia -63zl, dotyczyła 5 godzin to tez byłoby ok.... )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 http://katowice.tvp....owa-komunikacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Gdyby ktoś szukał pracy: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 http://www.narty.pl/...2017-10-17.htmlWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Trwają testy kanapy Solisko-Hala Skrzyczenska Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Trochę aktualizacji ze strony Solisko Arena: https://www.facebook...?type=3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kardek Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Miałem jutro osobiście z czystej ciekawości przejechać się do Szczyrku rzucić amatorskim okiem co się dzieje ale widzę kordiankw, że wszystko na bieżąco podajesz na tacy- bez ruszania się z domu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Next Page 46 of 140 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
mig Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Wygląda tak, jak by chcieli rozpocząć sezon w marcu. Wystarczy jak przyjdzie załamanie pogody z początkiem listopada. A co się jeszcze bardziej może załamać? W końcu leje od kwietnia- z krótkimi przerwami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faf500 Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 cennik w sezonie będzie taki jak w COS, generalnie ceny są konkurencyjne,http://www.skrzyczne....pl/cennik.htmlA jak jeszcze dorzucą jakąś zniżkę na gopassa, to będzie całkiem znośnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 A jak jeszcze dorzucą jakąś zniżkę na gopassa, to będzie całkiem znośnie. Na gopassie masz zniżki, zobacz cennik, to jest naprawdę rozsądna oferta (przynajmniej teoretycznie), http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Jeszcze nie przeglądałem ofert w tych okolicach i mam pytanie >>> należy się spodziewać problemów z rezerwacją w tym okresie? To zależy w jakiej cenie i standardzie noclegu szukasz. Im wyższy standard i niższa cena tym trudniej taką kwaterę znaleźć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Rogue Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 To zależy w jakiej cenie i standardzie noclegu szukasz. Im wyższy standard i niższa cena tym trudniej taką kwaterę znaleźć. ...toć sama ekonomicznie uzasadniona święta prawda tak chciałem pro forma zasięgnąć języka, bo ostatni raz nocowałem tam z 15 lat temu w Orlim Gnieździe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... faf500 Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Na gopassie masz zniżki, zobacz cennik, to jest naprawdę rozsądna oferta (przynajmniej teoretycznie), http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Podobno rozmowy z BSA w sprawie wspólnego karnetu też idą w dobrym kierunku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 A tymczasem w SON wciągana jest już ostatnia lina tym razem na kolej 6-osobową kanapę z Soliska do Hali Pośredniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Na stronach pojawił się cennik na sezon wysoki http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cześć Przypuszczam że cennik będzie podobny do tego jak na Chopoku czyli prawie 50 euro za dzień myślę że za 3.....4 lata jak skończą inwestycje będzie taka cena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem).Pożyjemy zobaczymy. Mój Szczyrk to wyjazdy w tygodniu na kilka godz, tak by jeszcze zdążyć wrócić do pracy..... )). Dlatego zwracam uwagę na brak oferty na 4-5 godzin.... choć gdyby obecna cena 1 dnia -63zl, dotyczyła 5 godzin to tez byłoby ok.... )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 http://katowice.tvp....owa-komunikacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Gdyby ktoś szukał pracy: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 http://www.narty.pl/...2017-10-17.htmlWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Trwają testy kanapy Solisko-Hala Skrzyczenska Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Trochę aktualizacji ze strony Solisko Arena: https://www.facebook...?type=3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kardek Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Miałem jutro osobiście z czystej ciekawości przejechać się do Szczyrku rzucić amatorskim okiem co się dzieje ale widzę kordiankw, że wszystko na bieżąco podajesz na tacy- bez ruszania się z domu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Next Page 46 of 140 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko × Existing user? Sign In Sign Up Browse Back Forums Gallery Staff Online Users Leaderboard Activity Back All Activity Search × Create New...
moruniek Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Jeszcze nie przeglądałem ofert w tych okolicach i mam pytanie >>> należy się spodziewać problemów z rezerwacją w tym okresie? To zależy w jakiej cenie i standardzie noclegu szukasz. Im wyższy standard i niższa cena tym trudniej taką kwaterę znaleźć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Rogue Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 To zależy w jakiej cenie i standardzie noclegu szukasz. Im wyższy standard i niższa cena tym trudniej taką kwaterę znaleźć. ...toć sama ekonomicznie uzasadniona święta prawda tak chciałem pro forma zasięgnąć języka, bo ostatni raz nocowałem tam z 15 lat temu w Orlim Gnieździe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... faf500 Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Na gopassie masz zniżki, zobacz cennik, to jest naprawdę rozsądna oferta (przynajmniej teoretycznie), http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Podobno rozmowy z BSA w sprawie wspólnego karnetu też idą w dobrym kierunku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 A tymczasem w SON wciągana jest już ostatnia lina tym razem na kolej 6-osobową kanapę z Soliska do Hali Pośredniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Na stronach pojawił się cennik na sezon wysoki http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cześć Przypuszczam że cennik będzie podobny do tego jak na Chopoku czyli prawie 50 euro za dzień myślę że za 3.....4 lata jak skończą inwestycje będzie taka cena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem).Pożyjemy zobaczymy. Mój Szczyrk to wyjazdy w tygodniu na kilka godz, tak by jeszcze zdążyć wrócić do pracy..... )). Dlatego zwracam uwagę na brak oferty na 4-5 godzin.... choć gdyby obecna cena 1 dnia -63zl, dotyczyła 5 godzin to tez byłoby ok.... )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 http://katowice.tvp....owa-komunikacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Gdyby ktoś szukał pracy: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 http://www.narty.pl/...2017-10-17.htmlWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Trwają testy kanapy Solisko-Hala Skrzyczenska Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Trochę aktualizacji ze strony Solisko Arena: https://www.facebook...?type=3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kardek Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Miałem jutro osobiście z czystej ciekawości przejechać się do Szczyrku rzucić amatorskim okiem co się dzieje ale widzę kordiankw, że wszystko na bieżąco podajesz na tacy- bez ruszania się z domu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Next Page 46 of 140 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
Mikoski Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogue Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 To zależy w jakiej cenie i standardzie noclegu szukasz. Im wyższy standard i niższa cena tym trudniej taką kwaterę znaleźć. ...toć sama ekonomicznie uzasadniona święta prawda tak chciałem pro forma zasięgnąć języka, bo ostatni raz nocowałem tam z 15 lat temu w Orlim Gnieździe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... faf500 Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Na gopassie masz zniżki, zobacz cennik, to jest naprawdę rozsądna oferta (przynajmniej teoretycznie), http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Podobno rozmowy z BSA w sprawie wspólnego karnetu też idą w dobrym kierunku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 A tymczasem w SON wciągana jest już ostatnia lina tym razem na kolej 6-osobową kanapę z Soliska do Hali Pośredniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Na stronach pojawił się cennik na sezon wysoki http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cześć Przypuszczam że cennik będzie podobny do tego jak na Chopoku czyli prawie 50 euro za dzień myślę że za 3.....4 lata jak skończą inwestycje będzie taka cena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem).Pożyjemy zobaczymy. Mój Szczyrk to wyjazdy w tygodniu na kilka godz, tak by jeszcze zdążyć wrócić do pracy..... )). Dlatego zwracam uwagę na brak oferty na 4-5 godzin.... choć gdyby obecna cena 1 dnia -63zl, dotyczyła 5 godzin to tez byłoby ok.... )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 http://katowice.tvp....owa-komunikacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Gdyby ktoś szukał pracy: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 http://www.narty.pl/...2017-10-17.htmlWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Trwają testy kanapy Solisko-Hala Skrzyczenska Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Trochę aktualizacji ze strony Solisko Arena: https://www.facebook...?type=3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kardek Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Miałem jutro osobiście z czystej ciekawości przejechać się do Szczyrku rzucić amatorskim okiem co się dzieje ale widzę kordiankw, że wszystko na bieżąco podajesz na tacy- bez ruszania się z domu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Next Page 46 of 140 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing All Activity Home Katalog ośrodków narciarskich Polska Śląskie Szczyrk - Czyrna - Solisko
faf500 Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Na gopassie masz zniżki, zobacz cennik, to jest naprawdę rozsądna oferta (przynajmniej teoretycznie), http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Podobno rozmowy z BSA w sprawie wspólnego karnetu też idą w dobrym kierunku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 A tymczasem w SON wciągana jest już ostatnia lina tym razem na kolej 6-osobową kanapę z Soliska do Hali Pośredniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Na stronach pojawił się cennik na sezon wysoki http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cześć Przypuszczam że cennik będzie podobny do tego jak na Chopoku czyli prawie 50 euro za dzień myślę że za 3.....4 lata jak skończą inwestycje będzie taka cena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem).Pożyjemy zobaczymy. Mój Szczyrk to wyjazdy w tygodniu na kilka godz, tak by jeszcze zdążyć wrócić do pracy..... )). Dlatego zwracam uwagę na brak oferty na 4-5 godzin.... choć gdyby obecna cena 1 dnia -63zl, dotyczyła 5 godzin to tez byłoby ok.... )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 http://katowice.tvp....owa-komunikacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Gdyby ktoś szukał pracy: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 http://www.narty.pl/...2017-10-17.htmlWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Trwają testy kanapy Solisko-Hala Skrzyczenska Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Trochę aktualizacji ze strony Solisko Arena: https://www.facebook...?type=3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kardek Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Miałem jutro osobiście z czystej ciekawości przejechać się do Szczyrku rzucić amatorskim okiem co się dzieje ale widzę kordiankw, że wszystko na bieżąco podajesz na tacy- bez ruszania się z domu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Next Page 46 of 140 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3 Go to topic listing
moruniek Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Tak, wiem Tyle, że to tylko niskosezonowy cennik. Liczę, że w głównym okresie też będą zniżki. Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Podobno rozmowy z BSA w sprawie wspólnego karnetu też idą w dobrym kierunku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 A tymczasem w SON wciągana jest już ostatnia lina tym razem na kolej 6-osobową kanapę z Soliska do Hali Pośredniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Na stronach pojawił się cennik na sezon wysoki http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Mikoski Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cześć Przypuszczam że cennik będzie podobny do tego jak na Chopoku czyli prawie 50 euro za dzień myślę że za 3.....4 lata jak skończą inwestycje będzie taka cena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem).Pożyjemy zobaczymy. Mój Szczyrk to wyjazdy w tygodniu na kilka godz, tak by jeszcze zdążyć wrócić do pracy..... )). Dlatego zwracam uwagę na brak oferty na 4-5 godzin.... choć gdyby obecna cena 1 dnia -63zl, dotyczyła 5 godzin to tez byłoby ok.... )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 http://katowice.tvp....owa-komunikacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Gdyby ktoś szukał pracy: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 http://www.narty.pl/...2017-10-17.htmlWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Trwają testy kanapy Solisko-Hala Skrzyczenska Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kordiankw Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Trochę aktualizacji ze strony Solisko Arena: https://www.facebook...?type=3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... kardek Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Miałem jutro osobiście z czystej ciekawości przejechać się do Szczyrku rzucić amatorskim okiem co się dzieje ale widzę kordiankw, że wszystko na bieżąco podajesz na tacy- bez ruszania się z domu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 Next Page 46 of 140 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 3
kordiankw Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 Ja liczę na to, że wprowadzenie sezonówki za rozsądne pieniądze, umożliwi pasjonatom tego sportu częste korzystanie ze stoków narciarskich, tak SON jak i COS. Kiedyś może dożyjemy czasów, że będzie działać wspólna sezonówka na kształt tych z krajów alpejskich, obejmująca swym zasięgiem kilkadziesiąt ośrodków narciarskich w Polsce (wiem że to trochę marzenie ściętej głowy, ale może jednak kiedyś). Podobno rozmowy z BSA w sprawie wspólnego karnetu też idą w dobrym kierunku. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 A tymczasem w SON wciągana jest już ostatnia lina tym razem na kolej 6-osobową kanapę z Soliska do Hali Pośredniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Na stronach pojawił się cennik na sezon wysoki http://www.szczyrkow...-karnetow-1718/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Taaa... Nieco obawiam się o cennik za rok..ten po rozbudowie)).Czyli decyzja z wstrzymanie się z sezonowką była słuszna - dla mnie ma sens od 15 dni, jednak tyle w Szczyrku nie pojezdze. No o nie podoba mi się minimalny zakup -1 dzień. .. Cześć Przypuszczam że cennik będzie podobny do tego jak na Chopoku czyli prawie 50 euro za dzień myślę że za 3.....4 lata jak skończą inwestycje będzie taka cena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Panowie, nie martwmy się tym co będzie za rok, ciszmy się raczej z tego co jest obecnie. Ja zarezerwowałem noclegi w terminie od 14 do 17 grudnia oraz w terminie od 26 grudnia do 01 stycznia. Ten drugi termin ze względu na przerwę od zajęć w szkole mojego dziecka. Jak dla mnie oferta skrojona obecnie na miarę (szczególnie dla mnie). Mam córkę w wieku 4 lat, która w Szczyrkowskim jeździ za darmo do 6 roku życia, a wiec przez kolejne dwa lata. Dla porównania w karnecie Tatry Ski muszę już za nią płacić, (bo ma więcej niż 120 cm wzrostu w kasku i butach narciarskich, a taki system pomiaru jest dla mnie osobiście absurdem).Pożyjemy zobaczymy. Mój Szczyrk to wyjazdy w tygodniu na kilka godz, tak by jeszcze zdążyć wrócić do pracy..... )). Dlatego zwracam uwagę na brak oferty na 4-5 godzin.... choć gdyby obecna cena 1 dnia -63zl, dotyczyła 5 godzin to tez byłoby ok.... )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 http://katowice.tvp....owa-komunikacja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Gdyby ktoś szukał pracy: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 http://www.narty.pl/...2017-10-17.htmlWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted October 19, 2017 Share Posted October 19, 2017 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Trwają testy kanapy Solisko-Hala Skrzyczenska Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Trochę aktualizacji ze strony Solisko Arena: https://www.facebook...?type=3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardek Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Miałem jutro osobiście z czystej ciekawości przejechać się do Szczyrku rzucić amatorskim okiem co się dzieje ale widzę kordiankw, że wszystko na bieżąco podajesz na tacy- bez ruszania się z domu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts