Jump to content

Szczyrk - Czyrna - Solisko

Administrator
 Share

Recommended Posts

Miałem jutro osobiście przejechać się do Szczyrku rzucić amatorskim okiem co się dzieje :)

ale widzę kordiankw, że wszystko na bieżąco  podajesz  na tacy- bez ruszania się z domu :)

Będę na miejscu za tydzień to może zapodam coś swojego, na razie korzystam z uprzejmości Solisko Arena. Chłopaki są na bieżąco i prowadzą pełną dokumentację ;).

Będę na miejscu za tydzień to może zapodam coś swojego, na razie korzystam z uprzejmości Solisko Arena. Chłopaki są na bieżąco i prowadzą pełną dokumentację ;).

Szacun wielki:) 

kawał dobrej roboty :) cieszy oko jak nic na świecie :) a gdy już tylko biel wypełni tło to już każdy wniebowzięty :) super dzięki ;)

No i dostal juz ktos potwierdzenie czy benefity za akcje beda obowiazywac w Szczyrku, a jesli tak to czy w calym czy tylko w SONie?

Tak, potwierdzili, że w Szczyrku. Co do COS nie wiem:

ano, sezonny skipass, ktory obdrzia akcionari ako benefit prisluchajuci k poctu akcii 130 bude platit aj v stredisku Szczyrk.

Tak, potwierdzili, że w Szczyrku. Co do COS nie wiem:

ano, sezonny skipass, ktory obdrzia akcionari ako benefit prisluchajuci k poctu akcii 130 bude platit aj v stredisku Szczyrk.

Aaa, czyli trzeba mieć ten większy pakiet akcji. Ciekawe jak z tym podstawowym (25 sztuk).

Super wiadomość :) Chyba w tym roku padnie mój rekord ilości dni na nartach. Kto jeszcze ne ma akcji TMR chyba dzisiaj ostatni dzień na ich kupno.

Ja jednak odpuszczam. Zagram na obniżenie kursu w czerwcu-lipcu. Poza tym ryzyko, czy akcje się "naliczą na koncie" do wtorku?

Ja jednak odpuszczam. Zagram na obniżenie kursu w czerwcu-lipcu. Poza tym ryzyko, czy akcje się "naliczą na koncie" do wtorku?

Cena za akcje jest całkiem niezła jak na konic października. Toro możesz być testerem czasu "naliczenia na koncie" :)

Według mnie w trwa to krócej. Może kiedyś trzeba było czekać 2-3 dni, ale na obecnym poziomie informatyzacji wydaje się to wręcz nieprawdopodobne.

Według mnie w trwa to krócej. Może kiedyś trzeba było czekać 2-3 dni, ale na obecnym poziomie informatyzacji wydaje się to wręcz nieprawdopodobne.

Jeśli się nie mylę, jutro jest ostatni dzień na zakup.

http://www.dm.pkobp....nia-transakcji/

Jest już jakieś oficjalne info? Jak z pozostałymi pakietami od 25 do 250?

Jeśli się nie mylę, jutro jest ostatni dzień na zakup.

http://www.dm.pkobp....nia-transakcji/

Jest już jakieś oficjalne info? Jak z pozostałymi pakietami od 25 do 250?

Według tego co piszą to faktycznie, jutro ostatni dzień na kupno.

"Kiedy staję się pełnoprawnym właścicielem akcji a kiedy przestaję nim być?
Formalnym właścicielem akcji staniemy się dopiero drugiego dnia rozliczeniowego po dniu dokonania transakcji."

od biedy dlaoby rady jeszcze w przyszlym tygodniu - zlozyc w poniedzialek rano (albo jeszcze przez weekend) zlecenie, w ciagu dnia je wezmiesz, wiec mozesz spokojnie drukowac potwierdzenie na wtorek 31.10. I to wszystko czego do szczescia potrzeba ;)

Ja, powiedzmy, ulepszylem ostatnio swoj pakiet - teraz tylko kwestia czasu, zeby moc sie cieszyc darmowa jazda.

Ps. sprawdzilem tez, kiedy kupilem pierwsze akcje - bylo to na wiosne 2014 :)

Patrzyłem się jak sroka w gnat na wykres cen akcji TMR i wydajemisię że zdarza się wakacyjny spadek kursu. Wtedy zamierzam kupić. Akurat w środę (wtedy sprawdzałem podaż akcji) były tylko drogie - po 121 zł. Dzisiaj już było całkiem sporo po 118zł.
Teraz mam już zapłaconą wersję kwietniową skipassu i musiałbym się dodatkowo bawić w jej odstępowanie - znaleźć chętnego, dopisać do konta itp.

Taką informację dostałem dziś z SON, co oznacza, że jak nawet przeciągną im się odbiory, możemy jeździć na karnetach zakupionych w systemie Gopass i karnecie sezonowym w innych ośrodkach w Szczyrku (o ile te będą otwarte do tego czasu).

"Panie Krzysztofie,

W Szczyrkowskim Ośrodku Narciarskim i ośrodkach partnerskich obowiązuje jeden wspólny sezon zimowy.

Orientacyjną datą od kiedy obowiązuje Sprytna Sezonówka  jest 1.12.2017. jednak zależne jest to jednak od warunków atmosferycznych i narciarskich.

Regulamin zastrzega sobie wcześniejsze bądź późniejsze rozpoczęcie sezonu narciarskiego.

Pozdrawiam serdecznie,

S pozdravom,

Kind regards,

Iwona Kwapisz

Szczyrk Mountain Resort"

Czy dwie takie maszyny dadzą radę przygotować sztruksik?

Nowy nabytek SMR:

Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać.

Pozdr.

Starczy że niebieskie ogarną codziennie. Reszta w miarę potrzeby. Nie dawno fajny program widziałem właśnie o ratrakach. Wydajność tego wynalazku jest zadziwiająca. Ty martw się o śnieg żeby było co ugniatać.
Pozdr.

Nie martwię się, pożyczą od BSA :)

Załączone miniatury

• bsa_śnieg.jpg
  • bsa_ßnieg.jpg