star Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: Ale to reputacja 😉, znaczy sie piszę mało ale mądrze. pozdro Ważne jakie robisz ważenie;-) A to jest dobre. Mądrości bym do tego aż tak nie mieszał;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu W dniu 4.11.2025 o 08:23, JurekByd napisał: Jest w czym wybierać 🙂 @JurekByd nieźle jesteś obcykany w tych wszystkich sezonówkach Może przydał by się temat zbiorczy ? W dniu 4.11.2025 o 08:23, JurekByd napisał: No i Magic Pass - chyba najtańsza sezonówka , biorąc pod uwagę stosunek ceny do możliwości... już od 7 dnia jazdy w Saas Fee zaczyna się opłacać 20 godzin temu, JurekByd napisał: ze standardowych 26 dni urlopu potrafi wykręcić 60-70 dni na nartach w sezonie zakładając że mamy ok 30 tygodni zimy to już samych sobót i niedziel jest 60 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu W dniu 4.11.2025 o 06:07, grimson napisał: Kruca bomba, mam płodne konto. Nr 8 na Ski Forum. Ale daaaaleko mi do pierwszego Sensei. młody jesteś to masz szanse nawet na prowadzenie w rankingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 45 minut temu, Jan napisał: młody jesteś to masz szanse nawet na prowadzenie w rankingu sensei ma o 12 121 więcej odpowiedzi ode mnie. będzie trudno, ale jest to do zrealizowania w pół roku. zaleję Ski Forum spamem 😁 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi