.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, grimson napisał: czas na redukcję, bo na wadze z rana 110kg Nooo faktycznie, nawet koszulka coś a’la puchatkowa 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Teraz, .Beata. napisał: Nooo faktycznie, nawet koszulka coś a’la puchatkowa 😉 odstawiłem całkowicie cardio w tym sezonie wiosenno-letnim. zero roweru, prawie zero biegania. +5kg na masie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 34 minuty temu Udostępnij Napisano 34 minuty temu 38 minut temu, grimson napisał: odstawiłem całkowicie cardio w tym sezonie wiosenno-letnim. zero roweru, prawie zero biegania. +5kg na masie. Toż przecież budowałeś masę w Lido czy gdzieś tam… moim zdaniem, łatwiej zmienić koszulkę na większą 😉 150 to zacny ciężar, choć kompletnie nie moja bajka, czy ktoś kieruje tym wyciskaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi