.Beata. Napisano Piątek o 20:15 Udostępnij Napisano Piątek o 20:15 3 minuty temu, grimson napisał: czas na redukcję, bo na wadze z rana 110kg Nooo faktycznie, nawet koszulka coś a’la puchatkowa 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Piątek o 20:16 Autor Udostępnij Napisano Piątek o 20:16 Teraz, .Beata. napisał: Nooo faktycznie, nawet koszulka coś a’la puchatkowa 😉 odstawiłem całkowicie cardio w tym sezonie wiosenno-letnim. zero roweru, prawie zero biegania. +5kg na masie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Piątek o 20:56 Udostępnij Napisano Piątek o 20:56 38 minut temu, grimson napisał: odstawiłem całkowicie cardio w tym sezonie wiosenno-letnim. zero roweru, prawie zero biegania. +5kg na masie. Toż przecież budowałeś masę w Lido czy gdzieś tam… moim zdaniem, łatwiej zmienić koszulkę na większą 😉 150 to zacny ciężar, choć kompletnie nie moja bajka, czy ktoś kieruje tym wyciskaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Sobota o 06:55 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 06:55 9 godzin temu, .Beata. napisał: Toż przecież budowałeś masę w Lido czy gdzieś tam… moim zdaniem, łatwiej zmienić koszulkę na większą 😉 150 to zacny ciężar, choć kompletnie nie moja bajka, czy ktoś kieruje tym wyciskaniem? Budowanie masy idzie mi znakomicie. ten t-shirt jest duży, natomiast trzeba ściągnąć barki pod wyciskanie plus wbić je w ławkę, więc nawet duży t-shirt robi się za mały, i wychodzi potem Kubuś Puchatek. Generalnie mam rozpisany przez instruktora plan na siłowni, w tym roku dedykowany pod wyciskanie leżąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Sobota o 08:04 Udostępnij Napisano Sobota o 08:04 Godzinę temu, grimson napisał: Budowanie masy idzie mi znakomicie. ten t-shirt jest duży, natomiast trzeba ściągnąć barki pod wyciskanie plus wbić je w ławkę, więc nawet duży t-shirt robi się za mały, i wychodzi potem Kubuś Puchatek. Generalnie mam rozpisany przez instruktora plan na siłowni, w tym roku dedykowany pod wyciskanie leżąc. Jak masz trenera to dobrze, widziałam takie wyciskanie, poszło z lędźwi i gość już z ławeczki nie wstał. Uważaj na siebie i powodzenia 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Sobota o 08:27 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 08:27 22 minuty temu, .Beata. napisał: Jak masz trenera to dobrze, widziałam takie wyciskanie, poszło z lędźwi i gość już z ławeczki nie wstał. Uważaj na siebie i powodzenia 🙂 tutaj gość wstał, ale potem narzekał, że go kręgosłup boli 😇 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano Niedziela o 08:02 Udostępnij Napisano Niedziela o 08:02 23 godziny temu, grimson napisał: tutaj gość wstał, ale potem narzekał, że go kręgosłup boli 😇 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Niedziela o 09:05 Autor Udostępnij Napisano Niedziela o 09:05 Godzinę temu, PaVic napisał: Czytałem o tym, 90 latek wygrał kategorię master w zawodach kulturystycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Wtorek o 16:32 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 16:32 Wszedł dziś pierwszy nowy trening na siłowni. Od 04.2024 kierunkowałem się na siłę, po 2,5 roku przyszedł czas na zmianę. Wchodzę w trening kulturystyczny, połączony z przygotowaniami do: - sezonu narciarskiego - redukcją, którą zacząłem w ostatni piątek. przez ostatnie 29 dni tylko mierzyłem kcal, oraz białka, tłuszcze i węglowodany. średnie wartości z tych dni to 3 367 kcal, białko 206g tłuszcze 101g węgle 357g. nowy cel od piątku 02.10.2026 to 3 000kcal. Obserwuję wagę przez 10 dni, jak waga nie drgnie, to zejdę w dół z kalorami do poziomu 2 700-2 800kcal/dzień. Poniżej nowy plan treningowy plus materiały na YT z ćwiczeń dedykowanych pod narty, może komuś się przyda w przygotowaniach pod nowy sezon: 1. Bułgary: 2. Hip thrust: 3. Landmine deadlift: 4. Przysiad izometryczny, na czas, przy ścianie: 5. Anty rotacje z gumą jednonóż: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Idzie dobre 🥳 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu Zielu zaczyna śnieżyć 26 października: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 4 godziny temu, PaVic napisał: Idzie dobre 🥳 Ja pierdolę, ale lodowisko... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, PaVic napisał: Słabo to wygląda 🙁 dwadzieścia lat temu byłem 8 października i warun był zimowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 45 minut temu, Mikoski napisał: Słabo to wygląda 🙁 dwadzieścia lat temu byłem 8 października i warun był zimowy. Co poradzisz jak nic nie poradzisz 😉 za kolejne 20 zostaną tylko kamienie 🤷♂️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 34 minuty temu Udostępnij Napisano 34 minuty temu Godzinę temu, Mikoski napisał: Słabo to wygląda 🙁 dwadzieścia lat temu byłem 8 października i warun był zimowy. Za kolejne 20 pojedziesz do hali gdzieś niedaleko od Centrum Świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi