.Beata. Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, grimson napisał: czas na redukcję, bo na wadze z rana 110kg Nooo faktycznie, nawet koszulka coś a’la puchatkowa 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 13 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 13 godzin temu Teraz, .Beata. napisał: Nooo faktycznie, nawet koszulka coś a’la puchatkowa 😉 odstawiłem całkowicie cardio w tym sezonie wiosenno-letnim. zero roweru, prawie zero biegania. +5kg na masie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 38 minut temu, grimson napisał: odstawiłem całkowicie cardio w tym sezonie wiosenno-letnim. zero roweru, prawie zero biegania. +5kg na masie. Toż przecież budowałeś masę w Lido czy gdzieś tam… moim zdaniem, łatwiej zmienić koszulkę na większą 😉 150 to zacny ciężar, choć kompletnie nie moja bajka, czy ktoś kieruje tym wyciskaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 9 godzin temu, .Beata. napisał: Toż przecież budowałeś masę w Lido czy gdzieś tam… moim zdaniem, łatwiej zmienić koszulkę na większą 😉 150 to zacny ciężar, choć kompletnie nie moja bajka, czy ktoś kieruje tym wyciskaniem? Budowanie masy idzie mi znakomicie. ten t-shirt jest duży, natomiast trzeba ściągnąć barki pod wyciskanie plus wbić je w ławkę, więc nawet duży t-shirt robi się za mały, i wychodzi potem Kubuś Puchatek. Generalnie mam rozpisany przez instruktora plan na siłowni, w tym roku dedykowany pod wyciskanie leżąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, grimson napisał: Budowanie masy idzie mi znakomicie. ten t-shirt jest duży, natomiast trzeba ściągnąć barki pod wyciskanie plus wbić je w ławkę, więc nawet duży t-shirt robi się za mały, i wychodzi potem Kubuś Puchatek. Generalnie mam rozpisany przez instruktora plan na siłowni, w tym roku dedykowany pod wyciskanie leżąc. Jak masz trenera to dobrze, widziałam takie wyciskanie, poszło z lędźwi i gość już z ławeczki nie wstał. Uważaj na siebie i powodzenia 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 54 minuty temu Autor Udostępnij Napisano 54 minuty temu 22 minuty temu, .Beata. napisał: Jak masz trenera to dobrze, widziałam takie wyciskanie, poszło z lędźwi i gość już z ławeczki nie wstał. Uważaj na siebie i powodzenia 🙂 tutaj gość wstał, ale potem narzekał, że go kręgosłup boli 😇 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi