Mitek Napisano Środa o 11:54 Udostępnij Napisano Środa o 11:54 Cześć No tak coś mi właśnie się wydawało bo ta jazda była wysoce nienaturalna. Tak to jest jak się kombinuje z nartami zamiast jeździć na jednych dobrych - na forum tu paru kolegów radzi np. Volkla bo im się najlepiej jeździ. 😉 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 11:59 Udostępnij Napisano Środa o 11:59 5 minut temu, Mitek napisał: Cześć No tak coś mi właśnie się wydawało bo ta jazda była wysoce nienaturalna. Tak to jest jak się kombinuje z nartami zamiast jeździć na jednych dobrych - na forum tu paru kolegów radzi np. Volkla bo im się najlepiej jeździ. 😉 Pozdro pamiętaj: narciarz jeździ a nie narta 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano Środa o 17:16 Autor Udostępnij Napisano Środa o 17:16 4) Środa, powrót do Belpiano. Pogoda wytrzymała lepiej niż prognozowano. Trochę chmur i zasłoniętego słońca, ale ogólnie grzech narzekać. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano Czwartek o 19:42 Autor Udostępnij Napisano Czwartek o 19:42 5) Czwartek, Belpiano trzecie wejście. W nocy leciutko popadało, rano pochmurnie, ale z biegiem czasu wrócił obraz ostatnich dni. P.S. Paliwo on 1.959 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Czwartek o 20:36 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:36 a jeziora nie sfotografowałeś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano Czwartek o 20:52 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:52 W dniu 10.03.2026 o 22:07, zając napisał: Ale puchy... pięknie! Co to są ,, puchy,, wg Ciebie? Pytam bo w moim domowym słowniku też mamy to słowo … sorki za ot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano Czwartek o 20:57 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:57 3 minuty temu, KrzysiekK napisał: Co to są ,, puchy,, wg Ciebie? Pytam bo w moim domowym słowniku też mamy to słowo … sorki za ot No jak to co? Pustki My z Teresą z jednej dzielnicy pochodzimy, to chyba dobrze odczytałem 😁 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Czwartek o 21:00 Udostępnij Napisano Czwartek o 21:00 6 minut temu, KrzysiekK napisał: puchy,, to może być puch gęsi i puch kaczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano Czwartek o 21:11 Udostępnij Napisano Czwartek o 21:11 13 minut temu, bubol.T napisał: No jak to co? Pustki My z Teresą z jednej dzielnicy pochodzimy, to chyba dobrze odczytałem 😁 No raczej że pustki a nie puch gęsi 😁 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu za dwa tygodnie kończę tam sezon;) W dniu 9.03.2026 o 23:50, tomkly napisał: A teraz film z Kaunertalu. Dziadersi górą... 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, mlesik napisał: za dwa tygodnie kończę tam sezon;) Sądzę, że tam świetne warunki śniegowe będą się utrzymywać do maja, więc możesz spokojnie przedłużyć sezon przynajmniej o miesiąc. Na górze pokrywa śniegu ma ze 3 metry. Edytowane 5 godzin temu przez tomkly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6) Piątek i Solda. Pogoda już od rana mówiła będę dzisiaj boska jak Afrodyta @AdrianW mieszkaliśmy w Pfunds, za uczciwą stawkę i do Nauders i Belpiano blisko. Do Soldy, to 70 km i około 1.5 godziny jazdy. 8:20 dotarlismy na miejsce. Każdy ma inne cele, oczekiwania itd., ale mówiąc krótko można się tam zarypać. Trasy na głównym terenie bardzo urozmaicone, z przełamaniami, szerokie, długie. Nie ma szans, aby się tam nie wyjeździć. W części po lewej stronie (patrząc na mapkę), gdzie chodzą dwie gondole. Czerwona i czarna bardzo solidne, niebieskie, to właściwie łączniki/dojazdowki. Byliśmy tu tuż po otwarciu i trasy bardzo twarde. Na trzęcią część ośrodka nie dotarłem. Czy warto tu się wybrać? Według mnie tak. Jako zakończenie mojego wyjazdu, super dzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi