Mitek Napisano wczoraj o 11:54 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:54 Cześć No tak coś mi właśnie się wydawało bo ta jazda była wysoce nienaturalna. Tak to jest jak się kombinuje z nartami zamiast jeździć na jednych dobrych - na forum tu paru kolegów radzi np. Volkla bo im się najlepiej jeździ. 😉 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 11:59 Udostępnij Napisano wczoraj o 11:59 5 minut temu, Mitek napisał: Cześć No tak coś mi właśnie się wydawało bo ta jazda była wysoce nienaturalna. Tak to jest jak się kombinuje z nartami zamiast jeździć na jednych dobrych - na forum tu paru kolegów radzi np. Volkla bo im się najlepiej jeździ. 😉 Pozdro pamiętaj: narciarz jeździ a nie narta 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano wczoraj o 17:16 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 17:16 4) Środa, powrót do Belpiano. Pogoda wytrzymała lepiej niż prognozowano. Trochę chmur i zasłoniętego słońca, ale ogólnie grzech narzekać. 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 5) Czwartek, Belpiano trzecie wejście. W nocy leciutko popadało, rano pochmurnie, ale z biegiem czasu wrócił obraz ostatnich dni. P.S. Paliwo on 1.959 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu a jeziora nie sfotografowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu W dniu 10.03.2026 o 22:07, zając napisał: Ale puchy... pięknie! Co to są ,, puchy,, wg Ciebie? Pytam bo w moim domowym słowniku też mamy to słowo … sorki za ot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, KrzysiekK napisał: Co to są ,, puchy,, wg Ciebie? Pytam bo w moim domowym słowniku też mamy to słowo … sorki za ot No jak to co? Pustki My z Teresą z jednej dzielnicy pochodzimy, to chyba dobrze odczytałem 😁 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, KrzysiekK napisał: puchy,, to może być puch gęsi i puch kaczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, bubol.T napisał: No jak to co? Pustki My z Teresą z jednej dzielnicy pochodzimy, to chyba dobrze odczytałem 😁 No raczej że pustki a nie puch gęsi 😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi