grimson Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 46 minut temu, Mitek napisał: Rozumiem, że czas trwania impulsu docisku, jak to nazywasz, nie ma znaczenia. Czy tak? samym czasem nic nie zdziałasz, bez siły. to siła ma decydujące znaczenie, a nie czas. możesz mieć t=10s, F=0N, możesz mieć t=10s i powiedzmy F=100N. to robi znaczącą różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu co ja czytam? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Wy tu pitu pitu o fizyce a u mnie dziś 55min z butami na nogach .Wprawdzie w warunkach domowych ale zawsze coś 🙂 Do tego nie spociłem się i nie stękałem przy ubieraniu a to duży sukces hehehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, filok napisał: Wy tu pitu pitu o fizyce a u mnie dziś 55min z butami na nogach .Wprawdzie w warunkach domowych ale zawsze coś 🙂 Do tego nie spociłem się i nie stękałem przy ubieraniu a to duży sukces hehehe Czyli jakby co, zawsze możesz mieć w miarę wygodne buty domowe... pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, brachol napisał: Czyli jakby co, zawsze możesz mieć w miarę wygodne buty domowe... pozdro tzw po naszemu laćki 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, filok napisał: tzw po naszemu laćki 😄 u nas mówi się papcie (laczki też są w użyciu) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 godziny temu, filok napisał: dziś 55min z butami na nogach a ja dzisiaj o 7 do 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Jan napisał: a ja dzisiaj o 7 do 16 Sadysta 🙂 Ciekawe który wyciąg był czynny od 7 rano 😄 albo już byłeś o 7 rano na parkingu w Tasch 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, filok napisał: 😄 albo już byłeś o 7 rano na parkingu w Tasch 🙂 tak było , na górę do hotelu zabrałem tylko lacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Jan napisał: tak było , na górę do hotelu zabrałem tylko lacie Hehehe tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu No i widzisz, czasem można wytrzymać, a czasem nie można. Tak samo jak czasem można sterować, a czasem nie można. Ale ile się chłopaki namęczyli, aby sobie dokopać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi