Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, zając napisał: Już wszystko jasne. Właśnie byłam zdziwiona że wielbiciel GS zakupił nie-GSy. Jabym była na miejscu założyciela tematu, to bym brała w ciemno. Teresko, wiesz jak jest skomplikowane życie .... w związku 😉 pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, Marcos73 napisał: Dynastar GS 173cm jaki promień skrętu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 56 minut temu Udostępnij Napisano 56 minut temu 30 minut temu, Jan napisał: jaki promień skrętu ? 17m pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 37 minut temu Udostępnij Napisano 37 minut temu 15 minut temu, Marcos73 napisał: 17m pozdro a ile ważysz ? bo taka mi się myśl nasunęła, mam takie GS od Völkla 160 cm o promieniu 16 m, cieżkie bardzo to chyba z blachą, wnusia za bardzo nie chce na nich jeździć to może by się dla mnie nadały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 30 minut temu Udostępnij Napisano 30 minut temu A jaki problem wpiąć buty i sprawdzić 🧐 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 28 minut temu Udostępnij Napisano 28 minut temu (edytowane) 9 minut temu, Jan napisał: a ile ważysz ? bo taka mi się myśl nasunęła, mam takie GS od Völkla 160 cm o promieniu 16 m, cieżkie bardzo to chyba z blachą, wnusia za bardzo nie chce na nich jeździć to może by się dla mnie nadały ? Cze ok 80 dyszek. Ostatnio jeździłem na sc jakimś 160-165cm Voelkl-a nawet nie wiem dokładnie i to była w moim odczuciu gówniana i bezpłciowa narta. Może ten Twój lepszy, ale krótki. Spróbuj, może dla Ciebie będzie ok. pozdro Edytowane 25 minut temu przez Marcos73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 6 minut temu Udostępnij Napisano 6 minut temu 2 godziny temu, zając napisał: Już wszystko jasne. Właśnie byłam zdziwiona że wielbiciel GS zakupił nie-GSy. Jabym była na miejscu założyciela tematu, to bym brała w ciemn Terenia nawet sobie nie zdajesz sprawy ile takich dram rozgrywa się na krześle w Rusin.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi