Jump to content

Podstawy nauki jazdy na nartach

Ir3k
 Share

Recommended Posts

• 4 years later...

Szkolenia narciarskie dla dzieci w formie standardowej lub ekskluzywnej masz w tej szkółce – https://www.zgorky.pl/. Dobrze to zorganizowali, bo wyjazdy do włoskich kurortów, dobre praktyki biura podróży, instruktorzy z jasnymi uprawnieniami. Wszystko można zweryfikować przed nawiązaniem współpracy. Nauki nart się nie zapomina, chociaż wiadomo, że w sezonie zimowym warto praktykować i przygotować dobrze dopasowany sprzęt. Tam ze wszystkim pomogą.

8 godzin temu, netmare napisał:

Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem. Czy chodzi Ci o menu Activity i podmenu All activity?

Nie. Sortowanie WATKOW wg czasu ostatniego postu. W poprzednich silnikach bezproblemowe. Np na forum KN dostępne po "wyświetl nowa zawartość" pokazuje sortowanie wg czasu z pogrubieniem wątków nieprzeczytanych ( po zalogowaniu)

2 godziny temu, Jacor2 napisał:

Wiem że czepiam się słówek, ale ,,do tego drugiego bota" oznacz że ja jestem tym pierwszym 🙂

Pozdrawiam 

czepiaj się kropek nie słówek:-) ja się ich uczepię jak tonący chwyta się brzytwy... żarcik taki, cyt.

3 godziny temu, star napisał:

Eee tam, Moruniek pił do tego drugiego... bota;-)

Edited by star
  • Like 1