fredowski Posted December 8, 2017 Share Posted December 8, 2017 Tak bez s w o j e g o trenera? No ni chu chu. Na drugiego sie nie zgadzam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Replies 92 Created 17 yr Last Reply 2 yr Top Posters In This Topic 12 15 8 6 Popular Days Jan 7 12 Jan 5 8 Jan 9 7 Jan 8 6 Top Posters In This Topic fredowski 12 posts Mitek 15 posts Dziadek Kuby 8 posts Olaaa90 6 posts Popular Days Jan 7 2008 12 posts Jan 5 2008 8 posts Jan 9 2008 7 posts Jan 8 2008 6 posts Popular Posts Jacor2 October 14, 2022 Na forum trzeba być cierpliwym. Czasami odpowiedź na pytanie dostaje się po czterech latach 🙂 . Podejrzewam że to kandydat na rekord. Jacor2 October 17, 2022 Cześć. Dobrze zrozumiałem że uważasz mnie za bota? moruniek October 17, 2022 Cześć, odnosiłem się do cytowanych przez Ciebie tekstów, rozmowy bota z botem. Posted Images zeberkaa Posted December 8, 2017 Share Posted December 8, 2017 Na drugiego sie nie zgadzam! A czy ja co takiego mówię? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Olaaa90 Posted December 11, 2017 Share Posted December 11, 2017 Na poziomie początkującym nie obejdzie się bez pomocy trenera. Bo jak inaczej nauczyć się prawidłowej techniki? No nie ma szans na szybkie efekty. Ja swojego trenera znalazłam tutaj: https://lepszytrener.../sporty-zimowe Nie ma wygodniejszej wyszukiwarki trenerów na całą Polskę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 years later... lucask33 Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Szkolenia narciarskie dla dzieci w formie standardowej lub ekskluzywnej masz w tej szkółce – https://www.zgorky.pl/. Dobrze to zorganizowali, bo wyjazdy do włoskich kurortów, dobre praktyki biura podróży, instruktorzy z jasnymi uprawnieniami. Wszystko można zweryfikować przed nawiązaniem współpracy. Nauki nart się nie zapomina, chociaż wiadomo, że w sezonie zimowym warto praktykować i przygotować dobrze dopasowany sprzęt. Tam ze wszystkim pomogą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jacor2 Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Na forum trzeba być cierpliwym. Czasami odpowiedź na pytanie dostaje się po czterech latach 🙂 . Podejrzewam że to kandydat na rekord. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... KrzysiekK Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 1 godzinę temu, Jacor2 napisał: Na forum trzeba być cierpliwym. Czasami odpowiedź na pytanie dostaje się po czterech latach 🙂 . Podejrzewam że to kandydat na rekord. Bo niektóre posty forum dziwnie sortuje. Np. Flagowy wątek @Gabrik'a sytuowany jest na drugiej stronie i trzeba się przekopywać . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlodzio Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 W dniu 14.10.2022 o 15:16, KrzysiekK napisał: Bo niektóre posty forum dziwnie sortuje. Np. Flagowy wątek @Gabrik'a sytuowany jest na drugiej stronie i trzeba się przekopywać . jest zakładka "nieprzeczytana zawartość" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 Teraz, mlodzio napisał: jest zakładka "nieprzeczytana zawartość" A jak wrócić do przeczytanego? Jakoś nie mogę znaleźć widoku z sortowaniem wg czasu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... SzymQ Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 10 minutes ago, mig said: A jak wrócić do przeczytanego? Jakoś nie mogę znaleźć widoku z sortowaniem wg czasu. Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem. Czy chodzi Ci o menu Activity i podmenu All activity? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 W dniu 14.10.2022 o 13:40, Jacor2 napisał: Na forum trzeba być cierpliwym. Czasami odpowiedź na pytanie dostaje się po czterech latach 🙂 . Podejrzewam że to kandydat na rekord. Dla mnie to rozmowa bota z botem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 14 minut temu, mig napisał: A jak wrócić do przeczytanego? Jakoś nie mogę znaleźć widoku z sortowaniem wg czasu. Czasami mam problem ze znalezieniem starej zawartości przez wyszukiwarkę wewnętrzną. Jak wyszukuje przez Googla, znajduję. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 5 godzin temu, moruniek napisał: Dla mnie to rozmowa bota z botem. Cierpliwego bota? Ew. Botów z różnych epok i technologicznie jakże odmiennych. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 8 godzin temu, netmare napisał: Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem. Czy chodzi Ci o menu Activity i podmenu All activity? Nie. Sortowanie WATKOW wg czasu ostatniego postu. W poprzednich silnikach bezproblemowe. Np na forum KN dostępne po "wyświetl nowa zawartość" pokazuje sortowanie wg czasu z pogrubieniem wątków nieprzeczytanych ( po zalogowaniu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jacor2 Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 W dniu 15.10.2022 o 22:48, moruniek napisał: Dla mnie to rozmowa bota z botem. Cześć. Dobrze zrozumiałem że uważasz mnie za bota? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 7 minut temu, Jacor2 napisał: Cześć. Dobrze zrozumiałem że uważasz mnie za bota? Eee tam, Moruniek pił do tego drugiego... bota;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jacor2 Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 7 minut temu, star napisał: Eee tam, Moruniek pił do tego drugiego... bota;-) Wiem że czepiam się słówek, ale ,,do tego drugiego bota" oznacz że ja jestem tym pierwszym 🙂 Pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 2 godziny temu, Jacor2 napisał: Cześć. Dobrze zrozumiałem że uważasz mnie za bota? Cześć, odnosiłem się do cytowanych przez Ciebie tekstów, rozmowy bota z botem. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 (edited) 2 godziny temu, Jacor2 napisał: Wiem że czepiam się słówek, ale ,,do tego drugiego bota" oznacz że ja jestem tym pierwszym 🙂 Pozdrawiam czepiaj się kropek nie słówek:-) ja się ich uczepię jak tonący chwyta się brzytwy... żarcik taki, cyt. 3 godziny temu, star napisał: Eee tam, Moruniek pił do tego drugiego... bota;-) Edited October 17, 2022 by star 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 Next Page 4 of 4 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0 Go to topic listing
zeberkaa Posted December 8, 2017 Share Posted December 8, 2017 Na drugiego sie nie zgadzam! A czy ja co takiego mówię? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Olaaa90 Posted December 11, 2017 Share Posted December 11, 2017 Na poziomie początkującym nie obejdzie się bez pomocy trenera. Bo jak inaczej nauczyć się prawidłowej techniki? No nie ma szans na szybkie efekty. Ja swojego trenera znalazłam tutaj: https://lepszytrener.../sporty-zimowe Nie ma wygodniejszej wyszukiwarki trenerów na całą Polskę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... 4 years later... lucask33 Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Szkolenia narciarskie dla dzieci w formie standardowej lub ekskluzywnej masz w tej szkółce – https://www.zgorky.pl/. Dobrze to zorganizowali, bo wyjazdy do włoskich kurortów, dobre praktyki biura podróży, instruktorzy z jasnymi uprawnieniami. Wszystko można zweryfikować przed nawiązaniem współpracy. Nauki nart się nie zapomina, chociaż wiadomo, że w sezonie zimowym warto praktykować i przygotować dobrze dopasowany sprzęt. Tam ze wszystkim pomogą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jacor2 Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Na forum trzeba być cierpliwym. Czasami odpowiedź na pytanie dostaje się po czterech latach 🙂 . Podejrzewam że to kandydat na rekord. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... KrzysiekK Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 1 godzinę temu, Jacor2 napisał: Na forum trzeba być cierpliwym. Czasami odpowiedź na pytanie dostaje się po czterech latach 🙂 . Podejrzewam że to kandydat na rekord. Bo niektóre posty forum dziwnie sortuje. Np. Flagowy wątek @Gabrik'a sytuowany jest na drugiej stronie i trzeba się przekopywać . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mlodzio Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 W dniu 14.10.2022 o 15:16, KrzysiekK napisał: Bo niektóre posty forum dziwnie sortuje. Np. Flagowy wątek @Gabrik'a sytuowany jest na drugiej stronie i trzeba się przekopywać . jest zakładka "nieprzeczytana zawartość" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 Teraz, mlodzio napisał: jest zakładka "nieprzeczytana zawartość" A jak wrócić do przeczytanego? Jakoś nie mogę znaleźć widoku z sortowaniem wg czasu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... SzymQ Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 10 minutes ago, mig said: A jak wrócić do przeczytanego? Jakoś nie mogę znaleźć widoku z sortowaniem wg czasu. Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem. Czy chodzi Ci o menu Activity i podmenu All activity? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 W dniu 14.10.2022 o 13:40, Jacor2 napisał: Na forum trzeba być cierpliwym. Czasami odpowiedź na pytanie dostaje się po czterech latach 🙂 . Podejrzewam że to kandydat na rekord. Dla mnie to rozmowa bota z botem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 14 minut temu, mig napisał: A jak wrócić do przeczytanego? Jakoś nie mogę znaleźć widoku z sortowaniem wg czasu. Czasami mam problem ze znalezieniem starej zawartości przez wyszukiwarkę wewnętrzną. Jak wyszukuje przez Googla, znajduję. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 5 godzin temu, moruniek napisał: Dla mnie to rozmowa bota z botem. Cierpliwego bota? Ew. Botów z różnych epok i technologicznie jakże odmiennych. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... mig Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 8 godzin temu, netmare napisał: Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem. Czy chodzi Ci o menu Activity i podmenu All activity? Nie. Sortowanie WATKOW wg czasu ostatniego postu. W poprzednich silnikach bezproblemowe. Np na forum KN dostępne po "wyświetl nowa zawartość" pokazuje sortowanie wg czasu z pogrubieniem wątków nieprzeczytanych ( po zalogowaniu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jacor2 Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 W dniu 15.10.2022 o 22:48, moruniek napisał: Dla mnie to rozmowa bota z botem. Cześć. Dobrze zrozumiałem że uważasz mnie za bota? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 7 minut temu, Jacor2 napisał: Cześć. Dobrze zrozumiałem że uważasz mnie za bota? Eee tam, Moruniek pił do tego drugiego... bota;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Jacor2 Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 7 minut temu, star napisał: Eee tam, Moruniek pił do tego drugiego... bota;-) Wiem że czepiam się słówek, ale ,,do tego drugiego bota" oznacz że ja jestem tym pierwszym 🙂 Pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... moruniek Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 2 godziny temu, Jacor2 napisał: Cześć. Dobrze zrozumiałem że uważasz mnie za bota? Cześć, odnosiłem się do cytowanych przez Ciebie tekstów, rozmowy bota z botem. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... star Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 (edited) 2 godziny temu, Jacor2 napisał: Wiem że czepiam się słówek, ale ,,do tego drugiego bota" oznacz że ja jestem tym pierwszym 🙂 Pozdrawiam czepiaj się kropek nie słówek:-) ja się ich uczepię jak tonący chwyta się brzytwy... żarcik taki, cyt. 3 godziny temu, star napisał: Eee tam, Moruniek pił do tego drugiego... bota;-) Edited October 17, 2022 by star 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 Next Page 4 of 4 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Insert image from URL × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 0
Olaaa90 Posted December 11, 2017 Share Posted December 11, 2017 Na poziomie początkującym nie obejdzie się bez pomocy trenera. Bo jak inaczej nauczyć się prawidłowej techniki? No nie ma szans na szybkie efekty. Ja swojego trenera znalazłam tutaj: https://lepszytrener.../sporty-zimowe Nie ma wygodniejszej wyszukiwarki trenerów na całą Polskę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucask33 Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Szkolenia narciarskie dla dzieci w formie standardowej lub ekskluzywnej masz w tej szkółce – https://www.zgorky.pl/. Dobrze to zorganizowali, bo wyjazdy do włoskich kurortów, dobre praktyki biura podróży, instruktorzy z jasnymi uprawnieniami. Wszystko można zweryfikować przed nawiązaniem współpracy. Nauki nart się nie zapomina, chociaż wiadomo, że w sezonie zimowym warto praktykować i przygotować dobrze dopasowany sprzęt. Tam ze wszystkim pomogą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacor2 Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Na forum trzeba być cierpliwym. Czasami odpowiedź na pytanie dostaje się po czterech latach 🙂 . Podejrzewam że to kandydat na rekord. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekK Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 1 godzinę temu, Jacor2 napisał: Na forum trzeba być cierpliwym. Czasami odpowiedź na pytanie dostaje się po czterech latach 🙂 . Podejrzewam że to kandydat na rekord. Bo niektóre posty forum dziwnie sortuje. Np. Flagowy wątek @Gabrik'a sytuowany jest na drugiej stronie i trzeba się przekopywać . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlodzio Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 W dniu 14.10.2022 o 15:16, KrzysiekK napisał: Bo niektóre posty forum dziwnie sortuje. Np. Flagowy wątek @Gabrik'a sytuowany jest na drugiej stronie i trzeba się przekopywać . jest zakładka "nieprzeczytana zawartość" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 Teraz, mlodzio napisał: jest zakładka "nieprzeczytana zawartość" A jak wrócić do przeczytanego? Jakoś nie mogę znaleźć widoku z sortowaniem wg czasu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzymQ Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 10 minutes ago, mig said: A jak wrócić do przeczytanego? Jakoś nie mogę znaleźć widoku z sortowaniem wg czasu. Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem. Czy chodzi Ci o menu Activity i podmenu All activity? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 W dniu 14.10.2022 o 13:40, Jacor2 napisał: Na forum trzeba być cierpliwym. Czasami odpowiedź na pytanie dostaje się po czterech latach 🙂 . Podejrzewam że to kandydat na rekord. Dla mnie to rozmowa bota z botem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 14 minut temu, mig napisał: A jak wrócić do przeczytanego? Jakoś nie mogę znaleźć widoku z sortowaniem wg czasu. Czasami mam problem ze znalezieniem starej zawartości przez wyszukiwarkę wewnętrzną. Jak wyszukuje przez Googla, znajduję. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 5 godzin temu, moruniek napisał: Dla mnie to rozmowa bota z botem. Cierpliwego bota? Ew. Botów z różnych epok i technologicznie jakże odmiennych. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 8 godzin temu, netmare napisał: Nie jestem pewien czy dobrze rozumiem. Czy chodzi Ci o menu Activity i podmenu All activity? Nie. Sortowanie WATKOW wg czasu ostatniego postu. W poprzednich silnikach bezproblemowe. Np na forum KN dostępne po "wyświetl nowa zawartość" pokazuje sortowanie wg czasu z pogrubieniem wątków nieprzeczytanych ( po zalogowaniu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacor2 Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 W dniu 15.10.2022 o 22:48, moruniek napisał: Dla mnie to rozmowa bota z botem. Cześć. Dobrze zrozumiałem że uważasz mnie za bota? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 7 minut temu, Jacor2 napisał: Cześć. Dobrze zrozumiałem że uważasz mnie za bota? Eee tam, Moruniek pił do tego drugiego... bota;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacor2 Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 7 minut temu, star napisał: Eee tam, Moruniek pił do tego drugiego... bota;-) Wiem że czepiam się słówek, ale ,,do tego drugiego bota" oznacz że ja jestem tym pierwszym 🙂 Pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moruniek Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 2 godziny temu, Jacor2 napisał: Cześć. Dobrze zrozumiałem że uważasz mnie za bota? Cześć, odnosiłem się do cytowanych przez Ciebie tekstów, rozmowy bota z botem. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 (edited) 2 godziny temu, Jacor2 napisał: Wiem że czepiam się słówek, ale ,,do tego drugiego bota" oznacz że ja jestem tym pierwszym 🙂 Pozdrawiam czepiaj się kropek nie słówek:-) ja się ich uczepię jak tonący chwyta się brzytwy... żarcik taki, cyt. 3 godziny temu, star napisał: Eee tam, Moruniek pił do tego drugiego... bota;-) Edited October 17, 2022 by star 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts