zając Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mitek napisał: Cześć Cała sytuacja wydaje się jakimś żartem. W takiej konkurencji zawodnik nie ma wpływu na przygotowanie nart? Nie ma alternatywnego sprzętu w zależności od zmian pogody w ostatniej chwili? To są k.... Igrzyska czy piaskownica? W widziałaś program dowolny młodej Włoszki, nie jakiś wybitny ale jechany do muzyki ze "Szczęk"? Pozdro Oglądam, tak ładnie jechała. Kurakova też ok, jak na swoje możliwości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Mitek napisał: Igrzyska czy piaskownica? A tak swoją drogą to u nas w kadrze chyba piaskownica w tej dyscyplinie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, zając napisał: Oglądam, tak ładnie jechała. Kurakova też ok, jak na swoje możliwości. Trudno mi ocenić ale wydaje się, że tak. W każdym razie bardzo sympatyczna i fajna dziewczyna. Swoją drogą, najstarsza w stawce dziewczyna ma 28 lat a najmłodsza 17. Czy to jakaś zmiana warty, bo to sport dla młodych raczej ale troszkę tak to też wygląda. Sporo debiutantek... Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu No teraz ta Rumunka bardzo fajnie pojechała, widziałaś jak się cieszyły!!! Super są takie sceny. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mitek napisał: Trudno mi ocenić ale wydaje się, że tak. W każdym razie bardzo sympatyczna i fajna dziewczyna. Swoją drogą, najstarsza w stawce dziewczyna ma 28 lat a najmłodsza 17. Czy to jakaś zmiana warty, bo to sport dla młodych raczej ale troszkę tak to też wygląda. Sporo debiutantek... Pozdro Kiedyś sporo oglądałam ale teraz wypadłam z obiegu, w każdej dziedzinie jest zmiana warty, najciekawsze były konkurencje snowboardowe gdzie statrowali nastolatkowie i goście >40-tki a nawet jedna kobitka 53l. No szok! Teraz Rumunka bardzo ładnie pojechała, dobry program wizualnie i muzycznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, zając napisał: A tak swoją drogą to u nas w kadrze chyba piaskownica w tej dyscyplinie... Oglądałem też kombinacje norweską i wychodzi na to samo, że są piątym kołem u wozu dla związku. Przynajmniej taki komentarz padł. W sumie to chyba poza soczkami każdy jest. Kombinatorzy tez maja problemy ze sztabem, cos tam sami kombinują przy kombinezonach w ekipie jest kilka osób, ale miejsce dla wiceprezesa związku sie znalazło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi