Skocz do zawartości

PS 2025/2026

grimson

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Mitek napisał:

Cześć

Cała sytuacja wydaje się jakimś żartem. W takiej konkurencji zawodnik nie ma wpływu na przygotowanie nart? Nie ma alternatywnego sprzętu w zależności od zmian pogody w ostatniej chwili? To są k.... Igrzyska czy piaskownica?

W widziałaś program dowolny młodej Włoszki, nie jakiś wybitny ale jechany do muzyki ze "Szczęk"?

Pozdro

Oglądam,  tak ładnie jechała.  Kurakova też ok, jak na swoje możliwości.

• Like 1

4 minuty temu, zając napisał:

Oglądam,  tak ładnie jechała.  Kurakova też ok, jak na swoje możliwości.

Trudno mi ocenić ale wydaje się, że tak. W każdym razie bardzo sympatyczna i fajna dziewczyna. Swoją drogą, najstarsza w stawce dziewczyna ma 28 lat a najmłodsza 17. Czy to jakaś zmiana warty, bo to sport dla młodych raczej ale troszkę tak to też wygląda. Sporo debiutantek...

Pozdro

• Like 1

2 minuty temu, Mitek napisał:

Trudno mi ocenić ale wydaje się, że tak. W każdym razie bardzo sympatyczna i fajna dziewczyna. Swoją drogą, najstarsza w stawce dziewczyna ma 28 lat a najmłodsza 17. Czy to jakaś zmiana warty, bo to sport dla młodych raczej ale troszkę tak to też wygląda. Sporo debiutantek...

Pozdro

Kiedyś sporo oglądałam ale teraz wypadłam z obiegu, w każdej dziedzinie jest zmiana warty, najciekawsze były konkurencje snowboardowe gdzie statrowali nastolatkowie i goście >40-tki a nawet jedna kobitka 53l. No szok! 

Teraz Rumunka bardzo ładnie pojechała, dobry program wizualnie i muzycznie. 

• Like 1

Godzinę temu, zając napisał:

A tak swoją drogą to u nas w kadrze chyba piaskownica w tej dyscyplinie...

Oglądałem też kombinacje norweską i wychodzi na to samo, że są piątym kołem u wozu dla związku. Przynajmniej taki komentarz padł. W sumie to chyba poza soczkami każdy jest. Kombinatorzy tez maja problemy ze sztabem, cos tam sami kombinują przy kombinezonach w ekipie jest kilka osób, ale miejsce dla wiceprezesa związku sie znalazło. 

• Sad 1