Adam ..DUCH Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 49 minut temu, Mitek napisał: Cześć Nie, jutro rano to ja będę jechał. Muszę jeszcze odwieźć Rybelka więc wystartuję koło 8.30. Realnie to jadę 4h może trochę dłużej - zależy od warunków. Jadę do Zwardonia. Z nartami... to raczej myślałem o jakichś Twoich wynalazkach, wiesz o co chodzi.... Pozdro Nie zamierzam prowadzić dyskusji w tej sprawie. GS na rano i będą w narciarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 7 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 7 godzin temu Meldujemy się 🙂 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Warun petarda 🧨 przebieramy się i zaczynamy wieczorne szusy ⛷️ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu My startujemy jutro rano z Wro. Po drodze planowany kilkugodzinny przystanek na Kubalonce w celu zaliczenia debiutu na biegówkach. Myślę, że wczesnym popołudniem zameldujemy się w Zwardoniu. Bawcie się dzisiaj wybornie, ale zachowajcie jakieś rezerwy na jutro 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu 24 minuty temu, PaVic napisał: Warun petarda 🧨 przebieramy się i zaczynamy wieczorne szusy ⛷️ Byliśmy od otwarcia do 15, warunki boskie i ludzi bardzo mało. Ale momentami tak wiało, ze na płaskim na górze Nikodem sie zatrzymywał. 😀 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu My startujemy jutro z rana z Rzeszowa. Nie wiem czy się załapiemy na wieczorną jadę. Zobaczymy. Rozumiem że jutro i sobota jesteśmy na Zwardoniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Nie wiem jaki plan na jutro ale my zostajemy w Zwardo 🤪 bez zbędnego przemieszczania. Jest 💣choć faktycznie wietrznie 🙃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, PaVic napisał: Nie wiem jaki plan na jutro ale my zostajemy w Zwardo 🤪 bez zbędnego przemieszczania. Jest 💣choć faktycznie wietrznie 🙃 Ja jestem za tym by nadmiernie nie kombinować chyba ze warunki się posuja z jakichś względów. pozdrswaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Ja jutro ok 12.00 będę na stoku. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 17 minut temu, KrzysiekK napisał: Ja jestem za tym by nadmiernie nie kombinować chyba ze warunki się posuja z jakichś względów. pozdrswaim Warunki będą boskie tak jak dziś. Buczynka na Pilsku rusza najwcześniej w sobotę, o ile nie bedzie tragedii z wiatrem. Wpadnę jutro do Zwardonia na chwilę sam, a w sobotę będziemy całą rodziną na dłużej. Pozdro dla wszystkich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Pilsko poległo na dzień dzisiejszy... jutrzejszy też pewnie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 2 godziny temu, PaVic napisał: przebieramy się i zaczynamy wieczorne szusy ⛷️ Pawełek namierzony.. 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 29 minut temu, Lexi napisał: Pawełek namierzony.. 😉 Warun super ale mało co głowy u góry nie urwie 🤦♂️od połowy elegancja 🎿 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, PaVic napisał: Warun super ale mało co głowy u góry nie urwie 🤦♂️od połowy elegancja 🎿 Tam zawsze ciężko wystartować na górze jak w ślepia wieje..jutro podobnie ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Lexi napisał: Tam zawsze ciężko wystartować na górze jak w ślepia wieje..jutro podobnie ma być Cześć Im gorsze warunki, tym mniej ludzi na stoku a o to chodzi. Pozdro 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Teraz, Mitek napisał: Cześć Im gorsze warunki, tym mniej ludzi na stoku a o to chodzi. Pozdro Racja, dzisiaj wieksza frekwencja była w knajpie. Można sie było narąbac za darmo wszyscy z flaszkami łazili i polewali. Ja grzecznie przy herbacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Zdrówko za uczestników zlotu: 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Ja jutro ok 12.00 będę na stoku. pozdro Dzięki za info! Będę bacznie obserwował poczynania Króla na kamerach... 🤣🤣🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, Lexi napisał: Pawełek namierzony.. 😉 Puuudłooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, .Beata. napisał: Puuudłooo Beata nie da sie do Ciebie wysłać wiadomosci na priv. Jutro rano tam jadę i będę was szukać 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, bubol.T napisał: Beata nie da sie do Ciebie wysłać wiadomosci na priv. Jutro rano tam jadę i będę was szukać 😄 507765712 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi