Adam ..DUCH Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 49 minut temu, Mitek napisał: Cześć Nie, jutro rano to ja będę jechał. Muszę jeszcze odwieźć Rybelka więc wystartuję koło 8.30. Realnie to jadę 4h może trochę dłużej - zależy od warunków. Jadę do Zwardonia. Z nartami... to raczej myślałem o jakichś Twoich wynalazkach, wiesz o co chodzi.... Pozdro Nie zamierzam prowadzić dyskusji w tej sprawie. GS na rano i będą w narciarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Meldujemy się 🙂 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Warun petarda 🧨 przebieramy się i zaczynamy wieczorne szusy ⛷️ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu My startujemy jutro rano z Wro. Po drodze planowany kilkugodzinny przystanek na Kubalonce w celu zaliczenia debiutu na biegówkach. Myślę, że wczesnym popołudniem zameldujemy się w Zwardoniu. Bawcie się dzisiaj wybornie, ale zachowajcie jakieś rezerwy na jutro 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, PaVic napisał: Warun petarda 🧨 przebieramy się i zaczynamy wieczorne szusy ⛷️ Byliśmy od otwarcia do 15, warunki boskie i ludzi bardzo mało. Ale momentami tak wiało, ze na płaskim na górze Nikodem sie zatrzymywał. 😀 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu My startujemy jutro z rana z Rzeszowa. Nie wiem czy się załapiemy na wieczorną jadę. Zobaczymy. Rozumiem że jutro i sobota jesteśmy na Zwardoniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Nie wiem jaki plan na jutro ale my zostajemy w Zwardo 🤪 bez zbędnego przemieszczania. Jest 💣choć faktycznie wietrznie 🙃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekK Napisano 56 minut temu Udostępnij Napisano 56 minut temu 13 minut temu, PaVic napisał: Nie wiem jaki plan na jutro ale my zostajemy w Zwardo 🤪 bez zbędnego przemieszczania. Jest 💣choć faktycznie wietrznie 🙃 Ja jestem za tym by nadmiernie nie kombinować chyba ze warunki się posuja z jakichś względów. pozdrswaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 52 minuty temu Udostępnij Napisano 52 minuty temu Ja jutro ok 12.00 będę na stoku. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 35 minut temu Udostępnij Napisano 35 minut temu 17 minut temu, KrzysiekK napisał: Ja jestem za tym by nadmiernie nie kombinować chyba ze warunki się posuja z jakichś względów. pozdrswaim Warunki będą boskie tak jak dziś. Buczynka na Pilsku rusza najwcześniej w sobotę, o ile nie bedzie tragedii z wiatrem. Wpadnę jutro do Zwardonia na chwilę sam, a w sobotę będziemy całą rodziną na dłużej. Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 34 minuty temu Udostępnij Napisano 34 minuty temu Pilsko poległo na dzień dzisiejszy... jutrzejszy też pewnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 27 minut temu Udostępnij Napisano 27 minut temu 2 godziny temu, PaVic napisał: przebieramy się i zaczynamy wieczorne szusy ⛷️ Pawełek namierzony.. 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi