Marcos73 Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Cze W obliczu powszechnej trochę wymuszonej elektromobilności, burzy w necie, która dzieli tak samo mocno jak obecne rządy Polaków, co sądzicie o tym pomyśle, czy jesteśmy na to gotowi? Co stoi na przeszkodzie i czy jest to produkt dla każdego? Ja osobiście jestem przeciw dotowaniu i wciskaniu na siłę, czegoś, co się póki co nie sprawdzi u zdecydowanej większości naszych rodaków. Jakie macie zdanie w tym temacie? Moim zdaniem jeszcze mają zbyt dużo więcej poważnych wad niż zalet. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) Mam dwie hybrydy od Toyoty. Ravke od 6 lat, górala od roku. Kolejna też będzie hybryda, pewnie ravka model 2026. Edytowane 5 godzin temu przez kordiankw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, kordiankw napisał: Mam dwie hybrydy od Toyoty. Ravke od 6 lat, górala od roku. Kolejna też będzie hybryda, pewnie ravka model 2026. A czy doładowywujesz je w domu, aby w dużym stopniu jeździć stricte na prądzie (o ile Twoje samochody taką możliwość mają, bo nie każda hybryda je ma/miała)? Ja osobiście także uważam, że na dzień dzisiejszy hybrydy to samochody które powinno się promować i masowo upowszechniać. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Cześć Moja opinia jest negatywna w sensie, o którym pisał Marek. Przede wszystkim chodzi o realizm w sensie cen i kosztów, zero dopłat i... przede wszystkim... zero dość kłamliwej propagandy w sensie ochrony środowiska itd. Niestety, żyjemy w czasach gdzie sztuka działań Goebbelsa króluje więc i tak będzie jak będzie. Ja mam same Diesele - ciekaw jestem jakby dokonać szczegółowej analizy kto jest bardziej energochłonny i środowiskożerny. PS Ale tankuję olej napędowy na stacji nie gnojówkę - jakby co. 😉 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Ekologicznie jest mieć w rodzinie jeden samochód zamiast trzech. Im masz więcej samochodów, tym więcej nimi jeździsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi