Jan Napisano 48 minut temu Udostępnij Napisano 48 minut temu 53 minuty temu, kordiankw napisał: Jeżeli pytanie było do mnie, to obecnie mam toyotę górala w hybrydzie i chr+ w elektryku. Do Szczyrku jeżdżę góralem, a w koło komina elektrykiem. Toyota chwali się, że z baterią którą mam w moim modelu zasięg to 608 km i jeżdżąc po mieście i w umiarkowanych temperaturach spokojnie taki zasięg uzyskuję. Jednak jadąc z prędkościami autostradowymi zasięg pewnie zmniejszy się o połowę. Nie przekraczając 120 km/h pewnie bym do Szczyrku z Warszawy dojechał, ale nie mam tam fotowoltaiki ani gniazda trójfazowego w garażu, więc jeżdżę hybrydą. No wiesz ale nie każdy jest tak zamożny jak Ty i wiele rodzin nie stać na posiadanie 2 aut. Na podstawie moich obserwacji poczynionych na wyjazdach narciarskich w Góry, auto elektryczne, jako środek transportu narciarza z rodziną, jest zupełnie nieprzydatne a wręcz może stanowić zagrożenie dla pasażerów i kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 47 minut temu Udostępnij Napisano 47 minut temu 3 minuty temu, zając napisał: A toyota góral to RAV4, Land Cruiser czy Hillux? Highlander 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 43 minuty temu Udostępnij Napisano 43 minuty temu 31 minut temu, Mitek napisał: A prawo jazdy masz od kiedy? Pozdro 17/03/1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 36 minut temu Udostępnij Napisano 36 minut temu 7 minut temu, Jan napisał: No wiesz ale nie każdy jest tak zamożny jak Ty i wiele rodzin nie stać na posiadanie 2 aut. Na podstawie moich obserwacji poczynionych na wyjazdach narciarskich w Góry, auto elektryczne, jako środek transportu narciarza z rodziną, jest zupełnie nieprzydatne a wręcz może stanowić zagrożenie dla pasażerów i kierowcy. Należę do klasy średniej. Oszczędzam to stać mnie 😁. Na narty jeżdżę kilka razy w sezonie, ale do Szczyrku, a nie do Ischgl, wykupuję sezonówkę i jakoś udaje się związać koniec z końcem 🤑 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 34 minuty temu Udostępnij Napisano 34 minuty temu 11 minut temu, kordiankw napisał: Highlander 😁 To było nieźle Witek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi