Adam ..DUCH Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 7 godzin temu, AdrianW napisał: Cześć. Widzę, że nic się nie dzieje więc wrzucam filmik - może umiecie czytać technikę z cienia 🤣🤣🤣 A może jej nie ma i nie ma co czytać 🤯 I wszystko jasne.... zwożenie drzewa😉😛 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 14 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 14 godzin temu Teraz, Adam ..DUCH napisał: I wszystko jasne.... zwożenie drzewa😉😛 Ty się Panie Kochany tak nie ciesz... trudne zadanie przed Tobą 😝🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 11 godzin temu, AdrianW napisał: Hehe czyli jednak coś widać z cienia 😆 no podejrzewałem że rewelacji nie ma🤣 Victor ładnie zakurwiasz👍 nie wiem czy po kilkudziesięciu wyjazdach szkoleniowych bym doszedł do Twojego poziomu. Fizycznie mam pewne ograniczenia żeby zejść niżej na nogach. Pozdro Bez przesady 🤦♂️ Parcie na naukę widzę że masz a fachowiec wybrany pierwsza klasa tu pierd… nie będzie, mówi prostym językiem,pokazać potrafi a ton ma basowy więc jak ryknie to usłyszysz i będziesz wiedział co czynić - konsekwentnie i do przodu 😂. Tak jak napisał Narkos nie ma co się przejmować początkiem bo czym dalej w las to robi się bardziej ciekawie . Pamiętaj to ma być zabawa przede wszystkim ! A wyjazd do ITA to świetny pomysł sam najprawdopodobniej też będę jeżeli taki jeden jegomość się w końcu określi w jedną czy drugą stronę 😜😂. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 25 minut temu Autor Udostępnij Napisano 25 minut temu 9 godzin temu, Victor napisał: Bez przesady 🤦♂️ Parcie na naukę widzę że masz a fachowiec wybrany pierwsza klasa tu pierd… nie będzie, mówi prostym językiem,pokazać potrafi a ton ma basowy więc jak ryknie to usłyszysz i będziesz wiedział co czynić - konsekwentnie i do przodu 😂. Tak jak napisał Narkos nie ma co się przejmować początkiem bo czym dalej w las to robi się bardziej ciekawie . Pamiętaj to ma być zabawa przede wszystkim ! A wyjazd do ITA to świetny pomysł sam najprawdopodobniej też będę jeżeli taki jeden jegomość się w końcu określi w jedną czy drugą stronę 😜😂. O proszę, czyli ten zlot forumowiczów to może nie być tylko legendą krążąca po forum...😁 Victor, ja się naprawdę nie przejmuję 😉 Jedyna rzecz która mnie ogranicza to zdrowie. A cieszę się zawsze jak jestem na nartach, no chyba że jak deszcz pada to wtedy mniej. Nie każdy to zrozumie ale ja kilka lat do tyłu już zrezygnowałem. Pogodziłem się że nie będę już jeździł. A tu jednak zaskoczenie...🙂 Fakt, dla Was to "zwożenie drzewa"😂😂 a dla mnie to i tak wyczyn😅 P.S. Nie piję alko, nie namawiać 😝 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi