Adam ..DUCH Napisano wczoraj o 15:33 Udostępnij Napisano wczoraj o 15:33 7 godzin temu, AdrianW napisał: Cześć. Widzę, że nic się nie dzieje więc wrzucam filmik - może umiecie czytać technikę z cienia 🤣🤣🤣 A może jej nie ma i nie ma co czytać 🤯 I wszystko jasne.... zwożenie drzewa😉😛 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano wczoraj o 15:37 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 15:37 Teraz, Adam ..DUCH napisał: I wszystko jasne.... zwożenie drzewa😉😛 Ty się Panie Kochany tak nie ciesz... trudne zadanie przed Tobą 😝🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano wczoraj o 20:08 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:08 11 godzin temu, AdrianW napisał: Hehe czyli jednak coś widać z cienia 😆 no podejrzewałem że rewelacji nie ma🤣 Victor ładnie zakurwiasz👍 nie wiem czy po kilkudziesięciu wyjazdach szkoleniowych bym doszedł do Twojego poziomu. Fizycznie mam pewne ograniczenia żeby zejść niżej na nogach. Pozdro Bez przesady 🤦♂️ Parcie na naukę widzę że masz a fachowiec wybrany pierwsza klasa tu pierd… nie będzie, mówi prostym językiem,pokazać potrafi a ton ma basowy więc jak ryknie to usłyszysz i będziesz wiedział co czynić - konsekwentnie i do przodu 😂. Tak jak napisał Narkos nie ma co się przejmować początkiem bo czym dalej w las to robi się bardziej ciekawie . Pamiętaj to ma być zabawa przede wszystkim ! A wyjazd do ITA to świetny pomysł sam najprawdopodobniej też będę jeżeli taki jeden jegomość się w końcu określi w jedną czy drugą stronę 😜😂. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 14 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 14 godzin temu 9 godzin temu, Victor napisał: Bez przesady 🤦♂️ Parcie na naukę widzę że masz a fachowiec wybrany pierwsza klasa tu pierd… nie będzie, mówi prostym językiem,pokazać potrafi a ton ma basowy więc jak ryknie to usłyszysz i będziesz wiedział co czynić - konsekwentnie i do przodu 😂. Tak jak napisał Narkos nie ma co się przejmować początkiem bo czym dalej w las to robi się bardziej ciekawie . Pamiętaj to ma być zabawa przede wszystkim ! A wyjazd do ITA to świetny pomysł sam najprawdopodobniej też będę jeżeli taki jeden jegomość się w końcu określi w jedną czy drugą stronę 😜😂. O proszę, czyli ten zlot forumowiczów to może nie być tylko legendą krążąca po forum...😁 Victor, ja się naprawdę nie przejmuję 😉 Jedyna rzecz która mnie ogranicza to zdrowie. A cieszę się zawsze jak jestem na nartach, no chyba że jak deszcz pada to wtedy mniej. Nie każdy to zrozumie ale ja kilka lat do tyłu już zrezygnowałem. Pogodziłem się że nie będę już jeździł. A tu jednak zaskoczenie...🙂 Fakt, dla Was to "zwożenie drzewa"😂😂 a dla mnie to i tak wyczyn😅 P.S. Nie piję alko, nie namawiać 😝 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 17 godzin temu, AdrianW napisał: Marcos dzięki za wyczerpującą opinię 😉 czyli jakiś pozytyw jest na filmie - pogoda 🤣🤣 mam dystans do swojej jazdy bo jestem świadom że po około 30-35 dniach na stoku w tym jeszcze jakieś 6 lat przerwy nie jest realne żebym dobrze jeździł. Ale ogólnie ciężko znoszę krytykę i nie umiem przegrywać - ciężki typ🙂 Jednak życie mnie trochę utemperowało... Wiem że jeżdżę "na stojąco" ale jak wspominałem ja nie zawsze mogę zejść niżej nawet gdybym chciał. Jeśli chodzi o Livigno to Karolina z BTZ trzyma nam miejsce i jest duża szansa że pojedziemy. Nie chciałem się chwalić oficjalnie bo to nie jest jeszcze na 100% pewne. Zrobiłem RTG biodra. Czekam na wizytę u ortopedy i będę nalegał żeby wyciągnąć z nogi trochę żelastwa - może coś to polepszy w mojej mobilności... Pozdro🤜 Adrian, to nie fala krytyki, ale raczej wskazanie błędów „po męsku”, bez owijania zbytnio w bawełnę. O kontuzji nie wiedziałem i życzę powrotu do zdrowia. Przede wszystkim postaw sobie cele możliwe do zrealizowania i bądź konsekwentny. Poprzeczka nie za wysoko, bo lepiej być mile zaskoczonym niż sfrustrowanym brakiem postępów, lub że nie wygląda to jak byś chciał żeby wyglądało. Trzeba sporo cierpliwości. Przede wszystkim postaw na wyjazdy szkoleniowe, bo to daje najlepszy efekt. Jeśli dasz radę dodatkowo we własnym zakresie jakieś wyjazdy sklecić, to super bo objeżdżenie jest równie ważne. A uszczypliwymi komentarzami się nie przejmuj, bo twardym trzeba być, a nie miętkim😀. Powodzenia. pozdro 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu W dniu 26.07.2025 o 09:59, AdrianW napisał: Cześć. Widzę, że nic się nie dzieje więc wrzucam filmik - może umiecie czytać technikę z cienia 🤣🤣🤣 A może jej nie ma i nie ma co czytać 🤯 cień zawsze wychodzi gorzej niż rzeczywistość , kontrolujesz prędkość i kierunek jazdy, trasa jest mocno wyślizgana a narty słabe i nienaostrzone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 11 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 11 godzin temu Godzinę temu, Marcos73 napisał: Adrian, to nie fala krytyki, ale raczej wskazanie błędów „po męsku”, bez owijania zbytnio w bawełnę. O kontuzji nie wiedziałem i życzę powrotu do zdrowia. Przede wszystkim postaw sobie cele możliwe do zrealizowania i bądź konsekwentny. Poprzeczka nie za wysoko, bo lepiej być mile zaskoczonym niż sfrustrowanym brakiem postępów, lub że nie wygląda to jak byś chciał żeby wyglądało. Trzeba sporo cierpliwości. Przede wszystkim postaw na wyjazdy szkoleniowe, bo to daje najlepszy efekt. Jeśli dasz radę dodatkowo we własnym zakresie jakieś wyjazdy sklecić, to super bo objeżdżenie jest równie ważne. A uszczypliwymi komentarzami się nie przejmuj, bo twardym trzeba być, a nie miętkim😀. Powodzenia. pozdro Marcos dzięki wielkie 🤗 również zdrówka życzę 😉 Spoko, ja się naprawdę nie przejmuję. No może myślałem że jest ciutkę lepiej z moją jazdą hahaha😆 Ale dobrze że sprowadziliście mnie na ziemię - biorę na klatę 💪 Tak naprawdę to takich indywidualnych zjazdów jak ten z filmu(szczerze to na początku filmu jestem lekko obsrany🤣) jest z reguły kilka na wyjazd. Cały czas praktycznie jeżdżę z/za Żanetą... czyli co jakieś 100m przystanek i czekanie. Także jej szkolenie jest priorytetem a ja tylko przy okazji 😄 Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu 34 minuty temu, Jan napisał: cień zawsze wychodzi gorzej niż rzeczywistość , kontrolujesz prędkość i kierunek jazdy, trasa jest mocno wyślizgana a narty słabe i nienaostrzone Hahahaha dobre jajca🤣🤣 Jan, naprawdę się uśmiałem... i prawie uwierzyłem 😄 No niech Ci będzie że ten cień wychodzi gorzej ale reszta...😄 Pomimo wszystko dzięki za poprawę humoru 🤜 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 4 godziny temu, AdrianW napisał: Nie piję alko, nie namawiać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu 38 minut temu, grimson napisał: Grimson żebyś wiedział 😆 stare dzieje... 🤫 Trochę skłamałem bo na stok to grzane winko z goździkami sobie zawsze w termos robimy🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 5 godzin temu, AdrianW napisał: czyli ten zlot forumowiczów to może nie być tylko legendą krążąca po forum... To bajki są w większości .. a reszta pomówienia.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Cześć Jak widać fachowcy ocenili filmik od razu, zdefiniowali prezentowaną technikę oraz błędy. Prośba jest tylko jedna... Panowie, nie róbcie sobie obciachu pisząc o szuraniu w kontekście techniki narciarskiej. Nie wypada na forum specjalistycznym. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) 7 godzin temu, Jan napisał: cień zawsze wychodzi gorzej niż rzeczywistość , kontrolujesz prędkość i kierunek jazdy, trasa jest mocno wyślizgana a narty słabe i nienaostrzone Tak, Janek masz rację, zapomniałeś jeszcze, że buty, anzug, kask, rękawiczki i przede wszystkim kijki ma chujowe w myśl zasady, to nie narciarz jeździ, a sprzęt. Warun faktycznie do bani, bo sztruksu nie widać. No Victor miał, toteż lepiej mu szło😀. Generalnie to trzeba wszystko zmienić na profi i pierwszym być na stoku. Wówczas będzie wspaniale i wszystko załatwi sprzęt oczywiście doskonale dobrany i z najwyższej półki. Jazda cięta jest możliwa tylko … w gumie (bo w gumie wszystko się umie😉), na nartach z homologacją FIS oraz buty flex min 150. pozdro Edytowane 4 godziny temu przez Marcos73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, Mitek napisał: Cześć Jak widać fachowcy ocenili filmik od razu, zdefiniowali prezentowaną technikę oraz błędy. Prośba jest tylko jedna... Panowie, nie róbcie sobie obciachu pisząc o szuraniu w kontekście techniki narciarskiej. Nie wypada na forum specjalistycznym. Pozdro Nie bij tylko wytłumacz, z ust fachowca padło stwierdzenie „zwożenie drzewa” ja osobiście takiej techniki nie znam. pozdro ps. Celowo omijałem takie słowa jak skręt itp, aby się nie ośmieszyć, ale i tak się nie udało. O szuraniu nie pisałem, dyplomatycznie formułując zwrot „utrata wysokości”. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Cześć Więc - jak widać - nie do Ciebie/o Tobie, był powyższy post. Pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Mitek napisał: Cześć Więc - jak widać - nie do Ciebie/o Tobie, był powyższy post. Pozdro No to ja przepraszam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Marcos73 napisał: Tak, Janek masz rację, zapomniałeś jeszcze, że buty, anzug, kask, rękawiczki i przede wszystkim kijki ma chujowe w myśl zasady, to nie narciarz jeździ, a sprzęt. Warun faktycznie do bani, bo sztruksu nie widać. No Victor miał, toteż lepiej mu szło😀. Generalnie to trzeba wszystko zmienić na profi i pierwszym być na stoku. Wówczas będzie wspaniale i wszystko załatwi sprzęt oczywiście doskonale dobrany i z najwyższej półki. Jazda cięta jest możliwa tylko … w gumie (bo w gumie wszystko się umie😉), na nartach z homologacją FIS oraz buty flex min 150. pozdro pełna racja, słaby sprzęt utrudnia jazdę nawet najlepszym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi