Jan Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 17 minut temu, grimson napisał: Jak warun jest jak na filmie, to cisnę pod kontrolą pod 85 km/godz: no to szacun i w dodatku bez kijków i z telefonem w dłoni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 32 minuty temu, Jan napisał: no to szacun i w dodatku bez kijków i z telefonem w dłoni spoko, na nagraniu było pod 70. Kolejny przejazd, już z kijkami i bez kręcenia video, wyszedł do 85km/godz. Następny w wersji "uczę się jechać na wprost" już 93km/godz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot2 Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 7 godzin temu, Victor napisał: Powiem niesmacznie ,że masz zryty … 😉 To może przekona Cię taki kawałek łączący tradycję z nowoczesnością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu (edytowane) 6 godzin temu, grimson napisał: Jak warun jest jak na filmie, to cisnę pod kontrolą pod 85 km/godz: Jak jest warun to ski tracker podjeżdża za mną pod wyciąg ,gada żebym trochę przystopował i nie robił mu siary 🤪🤣😜 Edytowane 15 godzin temu przez Mikoski 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 8 godzin temu, Wujot2 napisał: To może przekona Cię taki kawałek łączący tradycję z nowoczesnością... Zajebiste do tańca.. 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 16 godzin temu, jurek_h napisał: Wydawało mi się, że rocker w narcie trasowej jest wystarczająco rozpoznany i zdyskredytowany. Co kiedykolwiek robił w SL tego już nie zrozumiem. Zresztą nigdy nie dałem się na to nabrać. Zastanówmy się dla kogo to jest. Przecież to utrudnia jazdę. Paradoksalnie wymusza od narciarza, większych kątów zakrawędziowania aby decha trzymała, co jest sprzeczne z umiejętnościami początkujących jeźdźców. Jeżdżącemu dobrze rocker także w niczym nie pomaga a wręcz przeszkadza. Przy niższych kątach krawędziowania narty obracają się pod stopą ze względu na mały lub żaden nacisk na krawędź. Zachowują się jak ekstremalnie krótkie. Są więc koszmarnie niestabilne. Rocker w puchu.........proszę bardzo. Cześć Ale rozpatrujesz błędnie temat Jurek. Rocker ma ułatwić obrócenie narty a nie jej postawienie na krawędź. Jest wymyślony do technik z cyklu: "zamach dupą a może później lekki łuk". Tu niestabilność to zaleta. Pozdro 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek_h Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 7 godzin temu, Mitek napisał: Cześć Ale rozpatrujesz błędnie temat Jurek. Rocker ma ułatwić obrócenie narty a nie jej postawienie na krawędź. Jest wymyślony do technik z cyklu: "zamach dupą a może później lekki łuk". Tu niestabilność to zaleta. Pozdro To czuję się oszukany 🙂 Wszyscy producenci obiecują mi karwingową perfekcję. Ja jednak jestem ........beton jak taksówkarze na lotniskach 🙂 Kamber, Kamber, Kamber 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu https://www.kamber.com.pl/ Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi