Jan Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 18 minut temu, Edwin napisał: Myślę, że Star jeżdżąc dużo na skiturach po Karkonoszach pisał kiedyś że podchodzi Lolą i zjeżdża Puchatkiem (a może odwrotnie) 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowane) To i tak pewnie ze trzy razy szybciej niż podjeżdżać Puchatkiem i zjeżdżać czymkolwiek. W ostatni weekend ktoś z rodziny niepomny moich ostrzeżeń się o tym przekonał. Edytowane 13 godzin temu przez Bacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PTT Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 41 minut temu, Edwin napisał: Myślę, że Star jeżdżąc dużo na skiturach po Karkonoszach ,w dziwnych porach i okresach spotyka się z tym częściej niż 90 proc. tu piszących , którzy tylko po trasach.. Poleonazm, nie znałem tego określenia człowiek całe życie się uczy😊 Pytanie od kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi