brachol Posted February 16 Share Posted February 16 1 godzinę temu, Marcos73 napisał: Nie Mario nie był, ale za pośrednictwem SO się dowiedział, że byłeś. Sorka za wykorzystanie zdjęcia, ale nie mogłem się oprzeć. Pozdrowiłem wszystkich w Twoim imieniu (mam nadzieję że nie będziesz miał z tym problemu), w dość humorystyczny sposób włącznie z Adminem 🙂. Mimo że się tam już nie udzielasz z wiadomych powodów, masz nadal zwolenników jak i zagorzałych przeciwników. Marionen poprosił, więc przekazuję. Marionen musiałby na głowę upaść, żeby do Białki przyjechać na narty. Nie oczekuj rzeczy niemożliwych. pozdro ps. Janek Cię nie rozpoznał, czyli są znamiona wskazujące na delikatną demencję. Niezbyt często zaglądam na SO, ale zmobilizowałeś mnie, fota całkiem, całkiem pozdro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianW Posted February 16 Share Posted February 16 @Adam ..DUCH serdeczne dzięki za poświęcony czas. Dzięki Tobie odzyskałem radość z jazdy na nartach 🙂 Mój najlepszy wyjazd w tym sezonie - Zwardoń TOP👌I do zobaczenia niebawem...😉 @bubol.T no szkoda, że tak wyszło, ale nadrobimy to następnym razem😀 Pozdro! 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zając Posted February 16 Share Posted February 16 Pozazdrościliście mi chyba włoskiego słońca, bo dziś na Kronplatzu rano śnieg, niskie chmury i ogólnie brak widoczności. Potem trochę lepiej: Ale popołudnie już klasycznie: Pozdrówki! 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted February 16 Share Posted February 16 (edited) Dzionek na Ruchaczach spędzony co prawda pośród tłumów ale w wybornej kompaniji tzn. @KrzysiekK wraz z młodzieżą. Tłok straszny.. w sumie pusty tylko Padak i na bierząco stara kanapa z Padaka i górny orczyk.. na szybkiej kanapie ludzi opór. Padak Red devil Edited February 16 by Lexi 8 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted February 16 Share Posted February 16 @bubol.T przepraszam że było tak zdawkowo...sam wiesz robota to robota a jak robota robi robotę to na inne rzeczy niż robota nie ma czasu ...ktoś mi macha z kanapy - miłe i to bardzo. Fajnie że spotkałeś się z Adrianem i Żanetą (ale dziewczyna progres zrobiła oj....oj). Livigno - Zwardoń - 0-10. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted February 16 Share Posted February 16 9 minut temu, Adam ..DUCH napisał: @bubol.T przepraszam że było tak zdawkowo...sam wiesz robota to robota a jak robota robi robotę to na inne rzeczy niż robota nie ma czasu ...ktoś mi macha z kanapy - miłe i to bardzo. Fajnie że spotkałeś się z Adrianem i Żanetą (ale dziewczyna progres zrobiła oj....oj). Livigno - Zwardoń - 0-10. Adam wykończą Cie te kursantki. Musisz brać same jeżdżące na poranne godziny, zanim uruchomią mały wyciąg. 😁 Wiadomo, że jesteś w pracy. Następnym razem wezmę Nikodemowi godzinę jazdy z Tobą, trochę go ustawisz do pionu. Teraz mamy przerwę, ale za dwa tygodnie będziemy. Myślę, że w marcu jeszcze będą warunki. Pozdrowienia serdeczne. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam ..DUCH Posted February 16 Share Posted February 16 (edited) 39 minut temu, bubol.T napisał: Adam wykończą Cie te kursantki. Musisz brać same jeżdżące na poranne godziny, zanim uruchomią mały wyciąg. 😁 Wiadomo, że jesteś w pracy. Następnym razem wezmę Nikodemowi godzinę jazdy z Tobą, trochę go ustawisz do pionu. Teraz mamy przerwę, ale za dwa tygodnie będziemy. Myślę, że w marcu jeszcze będą warunki. Pozdrowienia serdeczne. Okienko pogodowe - od jutra do 28.02 dalej 06.03 do 12.03. Tomek zapraszam serdecznie a zwłaszcza na luźną jazdę...Panie marzec tu już się nie pracuje tylko opala Edited February 16 by Adam ..DUCH 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rulez Posted February 16 Share Posted February 16 50 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Okienko pogodowe - od jutra do 28.02 dalej 06.03 do 12.03 Cześć. Znalazłbyś czas dla mnie w następnym tygodniu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zając Posted February 17 Share Posted February 17 Miłego dnia! Alta Badia: 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubeckim Posted February 17 Share Posted February 17 Fajnie ciepie śniegiem. Niestety widać też bardzo, że śląsk zaczął ferie😕 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzymQ Posted February 17 Share Posted February 17 3 minutes ago, lubeckim said: Fajnie ciepie śniegiem. Niestety widać też bardzo, że śląsk zaczął ferie😕 Łódzkie już po feriach. Wpadaj na wieczorne na Kamieńsk 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rulez Posted February 17 Share Posted February 17 3 minuty temu, SzymQ napisał: Łódzkie już po feriach. Wpadaj na wieczorne na Kamieńsk Na Czantorię lepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzymQ Posted February 17 Share Posted February 17 6 minutes ago, rulez said: Na Czantorię lepiej Czantorię to macie pod nosem. A tak przejedziecie się chociaż autem krajoznawczo. Dodatkowo będziecie mieć wiedzę praktyczną o najpoważniejszym stoku w łódzkim. Bezcenne :). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted February 17 Share Posted February 17 19 minut temu, lubeckim napisał: Fajnie ciepie śniegiem. Niestety widać też bardzo, że śląsk zaczął ferie😕 W niedziele bylo mniej ludu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted February 17 Share Posted February 17 10 minut temu, rulez napisał: Na Czantorię lepiej Jedziesz na Czantorię na wieczorne? Bo mnie nosi 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 17 Author Share Posted February 17 5 minut temu, SzymQ napisał: A tak przejedziecie się chociaż autem krajoznawczo droga jest zacna, większość to 2 lub 3 pasy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzymQ Posted February 17 Share Posted February 17 1 minute ago, grimson said: droga jest zacna, większość to 2 lub 3 pasy. To daj dobry przykład i też wpadaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rulez Posted February 17 Share Posted February 17 15 minut temu, bubol.T napisał: Jedziesz na Czantorię na wieczorne? Bo mnie nosi Mnie też nosi, ale obowiązki 😞. Ten tydzień plan jest: Czwartek lub Piątek - Wisła Stok z córką Niedziela - Czantoria Następny tydzień: Czwartek - Zwardoń Niedziela - Czantoria i może coś jeszcze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rulez Posted February 17 Share Posted February 17 (edited) 22 minuty temu, SzymQ napisał: Czantorię to macie pod nosem. A tak przejedziecie się chociaż autem krajoznawczo. Dodatkowo będziecie mieć wiedzę praktyczną o najpoważniejszym stoku w łódzkim. Bezcenne :). Hmm. Nie ma źle 🙂 Jak w Beskidy Edited February 17 by rulez 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 17 Author Share Posted February 17 14 minut temu, SzymQ napisał: To daj dobry przykład i też wpadaj! Z forumowiczów myślę że jestem na podium, biorąc pod uwagę liczbę wizyt na lodowcu: obecnie szykuje się na wyjazd do ITA na kartoflisko, więc muszę popracować nad mentalem przez te parę dni do wyjazdu. wrócę z ITA silniejszy. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzymQ Posted February 17 Share Posted February 17 8 minutes ago, grimson said: Z forumowiczów myślę że jestem na podium, biorąc pod uwagę liczbę wizyt na lodowcu: obecnie szykuje się na wyjazd do ITA na kartoflisko, więc muszę popracować nad mentalem przez te parę dni do wyjazdu. wrócę z ITA silniejszy. No to do dzisiaj ex aequo. Ale ja dziś jadę znowu 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted February 17 Author Share Posted February 17 5 minut temu, SzymQ napisał: No to do dzisiaj ex aequo. Ale ja dziś jadę znowu 🙂 elegancko. jak lodowiec przetrwa do marca, to wbijam obowiązkowo. jest szansa, bo powyżej 4000m npm może być dobry warun, do utrzymania pokrywy śniegu. żeby tylko nie było mgły i płaskiego światła. poczekamy, zobaczymy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted February 17 Share Posted February 17 Godzinę temu, bubol.T napisał: Jedziesz na Czantorię na wieczorne? Bo mnie nosi 😁 A Ty pracujesz czy w Ślemieniu siedzisz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted February 17 Share Posted February 17 3 minuty temu, Lexi napisał: A Ty pracujesz czy w Ślemieniu siedzisz? Pracuję, ale na zwolnionych obrotach😁 I mnie gdzies na wieczorne nosi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubol.T Posted February 17 Share Posted February 17 2 godziny temu, rulez napisał: Hmm. Nie ma źle 🙂 Jak w Beskidy Faktycznie mi pokazuje 160 km, ale tylko 1.30 jazdy. No ale musiałbym sie chyba gorzej poczuć 😅 Byłem tam raz latem, obok jest wysypisko śmieci i wymieniałem tam łożyska na wentylatorze. Oni tam wykorzystują biogazy z tego wysypiska. Powiem wam, że było grubo, zastanawiałem sie jak ci ludzie tam mieszkają 🤮 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts