grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, 1.mirinda napisał: Dziś start sezonu na nizinach działa Kazimierz i Bałtów. Pozdrawiam Marek Jesteś jeszcze bo ja też teraz walczę z tą ambitną górą 🤪 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 2 godziny temu, grimson napisał: A tak psioczysz na pogodę... a tu jakby namalował 😉 Jak na Bałtowie? Krzesełko zamknięte? Ktoś się jutro wybiera? Edytowane 2 godziny temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1.mirinda Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, PaVic napisał: Jesteś jeszcze bo ja też teraz walczę z tą ambitną górą 🤪 Nie, o 14 byłem umówiony na dalszą walkę z serniczkiem. Jutro na otwarciu pewnie będę. Górka malutka szczególnie jak się wróci z Alp (w sobotę wróciłem z Val di Sole). Mam do niej 40 minut jazdy samochodem więc w ciągu ostatnich 11 lat byłem tam z 250 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Pojezdzone uczciwie w Zielu. Tradycja już jest, że w Wigilię są pustki w tym ON, I Święto już z wyższą frekwencja, a II to najazd dzikich tłumów. Dziś to się potwierdziło. Wjazd do Ziela już się korkował, więc uderzyliśmy na duży parking przy Gryglowce, który był już zapełniony w ok 90%. Tam szybki rzut okiem na ON: - działa Nartorama, - na Gryglowce odpalili dziś w nocy lewą stronę stoku - ratrakuja Grapę - nie działa żadna armatka, bo na parkingu tylko -1 st C Po odstaniu dobrych 8 minut do Gryglowki pierwszy zjazd: - śniegu opór na całej długości trasy - 200m ścianki beton, z odsypami. Sporo dziś weszło tam gleb - płaski dół to sam cukier i kasza Odwiedziłem też pomarańczową kanapę Winterpol, tutaj zacna kolejka do kanapy na jakieś 10 min czekania. A druga część trasy to cukier i odsypy Po zaliczeniu paru przymusowych pauz do kanap powiedzieliśmy papa. Wchodzi fota pomarańczowej kanapy Winterpol, kartoflisko pod koniec trasy przy tym wyciągu oraz sam autor. Teraz czas na dalsze budowanie masy w hotelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 23 minuty temu, AdrianW napisał: A tak psioczysz na pogodę... a tu jakby namalował 😉 Jak na Bałtowie? Krzesełko zamknięte? Ktoś się jutro wybiera? Nie psioczę, tylko zwyczajnie trafiam przeważnie warun dla konserow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 56 minut temu, 1.mirinda napisał: Nie, o 14 byłem umówiony na dalszą walkę z serniczkiem. Jutro na otwarciu pewnie będę. Górka malutka szczególnie jak się wróci z Alp (w sobotę wróciłem z Val di Sole). Mam do niej 40 minut jazdy samochodem więc w ciągu ostatnich 11 lat byłem tam z 250 razy. Wytrzymałem godzina czterdzieści 😅 60% narciarzy jazda bez kijków na „Grimsona” 🥳 trza uważać 😂 a za te 80 zeta i 2h białego szaleństwa to przynajmniej asfalt by wylali na parkingu !! Wstyd 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi