Chertan Posted April 8 Share Posted April 8 Paweł, ale tą japą to bardziej przerażasz i straszysz, niż cieszysz. Jakbyś spadał z krzesełka. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zając Posted April 8 Share Posted April 8 7 minut temu, Chertan napisał: Paweł, ale tą japą to bardziej przerażasz i straszysz, niż cieszysz. Jakbyś spadał z krzesełka. Haha, myślałam że tylko mi się tak wydaje że uśmiech szczęścia to trochę inny 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted April 8 Share Posted April 8 (edited) 9 minut temu, Chertan napisał: Paweł, ale tą japą to bardziej przerażasz i straszysz, niż cieszysz. Jakbyś spadał z krzesełka. Cześć Bo Paweł jest trochę inny. Nie słyszałeś jak mówił po flamandzku? 🙂 Pozdro Edited April 8 by Mitek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted April 8 Share Posted April 8 (edited) Traktujcie jako przerażające emocje krzykliwego szczęścia 🥳🤪 😂 a póki co macie fotkę dla ochłody z trasy powrotnej z rana było tak a teraz w promieniach słońca odradzam tą ścieżkę jako skrót z doliny Champolux w zimowej porze gdy śniegu tu będzie masa ale wiosna-lato-jesień rowerem 🔥 Edited April 8 by PaVic 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitek Posted April 8 Share Posted April 8 20 minut temu, PaVic napisał: Traktujcie jako przerażające emocje krzykliwego szczęścia 🥳🤪 😂 a póki co macie fotkę dla ochłody z trasy powrotnej z rana było tak a teraz w promieniach słońca odradzam tą ścieżkę jako skrót z doliny Champolux w zimowej porze gdy śniegu tu będzie masa ale wiosna-lato-jesień rowerem 🔥 Cześć Jesteś kochany Paweł, że tam stałeś tyle czasu aby nam pokazać zmianę, nawet śniegu zdążyło sporo stopnieć. Dzięki serdeczne Pozdro 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkly Posted April 8 Share Posted April 8 (edited) Mam w podobnej tonacji kolorystycznej, ale z zachodu słońca. A następny dzień bez zmian, ciągle pada. 😃 Edited April 8 by tomkly 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted April 9 Share Posted April 9 Rano było pięknie a teraz gorąco + 22 st w cieniu na 1800 m npm koniec jazdy- idziemy na basen 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zając Posted April 9 Share Posted April 9 17 minut temu, Jan napisał: + 22 st w cieniu na 1800 m npm U mnie +2st na ok. 390m npm - zimno brr 😁 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaVic Posted April 9 Share Posted April 9 5 godzin temu, zając napisał: U mnie +2st na ok. 390m npm - zimno brr 😁 Upał okropny 😉 wsiadaj w campera i w drogę 🥳 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruner79 Posted April 9 Share Posted April 9 (edited) Małe skisafari po dolinie Zillertal z @Kaem P.S. C.D.N. Edited April 10 by Bruner79 9 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted April 10 Share Posted April 10 Pogoda się zmienia 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruner79 Posted April 10 Share Posted April 10 Dzisiaj pochmurna Arena z deszczem - ale ośrodek klasa. Zamykają w ten weekend, więc załapaliśmy się na ostatnie szusy w ciapie 😉 10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted April 11 Author Share Posted April 11 Czas na zamknięcie sezonu. Więcej w wątku CG 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jan Posted April 11 Share Posted April 11 7 godzin temu, Bruner79 napisał: załapaliśmy się na ostatnie szusy w ciapie 😉 jednak wysokość ma duże znaczenie, w Saas Fee wczoraj bezproblemowy zjazd do samej wioski, mokry śnieg dopiero poniżej 2000 m 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted April 11 Share Posted April 11 A my wczoraj "myk" do Białki - wiadomo to nie Szczyrk ( 😜)ale jakoś znieśliśmy te tłumy.. .. warun w południe>> 10 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1.mirinda Posted April 11 Share Posted April 11 (edited) Pozdrowienia z Solden Edited April 11 by 1.mirinda 12 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
terespl Posted April 11 Share Posted April 11 Pozdrowienia z Chopoka 😃 10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
filok Posted April 11 Share Posted April 11 17 minut temu, terespl napisał: Pozdrowienia z Chopoka 😃 Napisz później jak warunki i czy luda dużo bo się zastanawiam czy jutro jeszcze nie wyskoczyć 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruner79 Posted April 11 Share Posted April 11 Dzisiaj na koniec petarda - Hochzillertal. Top top. Mogę tu mieszkać. 😎 9 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted April 11 Author Share Posted April 11 Zjazd po lodowym kartoflisku dziś na CG: 4 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwin Posted April 11 Share Posted April 11 (edited) 15 minut temu, grimson napisał: Zjazd po lodowym kartoflisku dziś na CG: Ja Ciebie kompletnie nie rozumiem, zwłaszcza jeśli to nazywasz jazdą. Wstawać w środku nocy i dymać tyle km ,by w takich warunkach jeździć,to trzeba mieć beret zryty. Już to wcześniej proponowałem, wystarczyło do Harrachowa pojechać i zajeżdzić się na maxa w przyzwoitych warunkach. Screen z godz.15.50 ze stoku. Edited April 11 by Edwin 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted April 11 Author Share Posted April 11 1 minutę temu, Edwin napisał: Ja Ciebie kompletnie nie rozumiem, zwłaszcza jeśli to nazywasz jazdą. Wstawać w środku nocy i dymać tyle km ,by w takich warunkach jeździć,to trzeba mieć beret zryty. Już to wcześniej proponowałem, wystarczyło do Harrachowa pojechać i zajeżdzić się na maxa w przyzwoitych warunkach. Screen z godz.15.50 że stoku. Jak mam się upierdolic, to jestem zawsze chętny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edwin Posted April 11 Share Posted April 11 4 minuty temu, grimson napisał: Jak mam się upierdolic, to jestem zawsze chętny. No i jak widać na filmie, kolega przez tyle lat dalej nie nauczył się jeździć krótkim skrętem. Czyli @Victordobrze pisał.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted April 11 Author Share Posted April 11 2 minuty temu, Edwin napisał: No i jak widać na filmie, kolega przez tyle lat dalej nie nauczył się jeździć krótkim skrętem. Czyli @Victordobrze pisał.. A po co mi krótki, jak mogę pluzyc? 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted April 11 Share Posted April 11 6 godzin temu, filok napisał: Napisz później jak warunki i czy luda dużo bo się zastanawiam czy jutro jeszcze nie wyskoczyć 🙂 W tygodniu się wybierz... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts