grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, 1.mirinda napisał: Dziś start sezonu na nizinach działa Kazimierz i Bałtów. Pozdrawiam Marek Jesteś jeszcze bo ja też teraz walczę z tą ambitną górą 🤪 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 13 minut temu Udostępnij Napisano 13 minut temu (edytowane) 2 godziny temu, grimson napisał: A tak psioczysz na pogodę... a tu jakby namalował 😉 Jak na Bałtowie? Krzesełko zamknięte? Ktoś się jutro wybiera? Edytowane 10 minut temu przez AdrianW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1.mirinda Napisano 13 minut temu Udostępnij Napisano 13 minut temu 1 godzinę temu, PaVic napisał: Jesteś jeszcze bo ja też teraz walczę z tą ambitną górą 🤪 Nie, o 14 byłem umówiony na dalszą walkę z serniczkiem. Jutro na otwarciu pewnie będę. Górka malutka szczególnie jak się wróci z Alp (w sobotę wróciłem z Val di Sole). Mam do niej 40 minut jazdy samochodem więc w ciągu ostatnich 11 lat byłem tam z 250 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi