Marcos73 Napisano Poniedziałek o 14:09 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 14:09 1 minutę temu, Maciej S napisał: Byłeś już tam? Ja po zeszłorocznym pobycie czuje potrzebę powrotu. Musze wytrzymać jazdę autobusem. Już jest dobrze ze śniegiem: https://www.bergfex.pl/val-thorens/webcams/ Nie, jeszcze nie. Ale jedziemy ekipą męską. Trochę jazdy i trochę tany tany będzie 😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano Poniedziałek o 14:29 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 14:29 11 minut temu, Marcos73 napisał: Nie, jeszcze nie. Ale jedziemy ekipą męską. Trochę jazdy i trochę tany tany będzie 😉 pozdro W tamtych okolicznościach przyrody pewnie będzie Wam szkoda sił na tany. Z Trzech dolin polecam odwiedzić tę czwartą: Orelle. W Courchevel masz lotnisko ( tylko dla orłów) i Rosjan bardzo dobrze zaopatrzonych. To olbrzymi teren można się nieco pogubić a wycieczki wymagają sporo czasu. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Poniedziałek o 15:21 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 15:21 Godzinę temu, Maciej S napisał: Musze wytrzymać jazdę autobusem. to widzę że większa grupa się szykuje Godzinę temu, Maciej S napisał: czuje potrzebę powrotu. jak by nie było, niektórzy twierdzą że najlepsza destynacja narciarska na Ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Poniedziałek o 19:34 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:34 (edytowane) W dniu 30.11.2025 o 17:08, Marcos73 napisał: Cze Ja dzisiaj Słotwiny Arena 8.00-14.00. Mało ludzi, góra 2-3 min stania. Dzisiaj mgliście, ale zwykle pół górki w słońcu a połowa we mgle. Mam fajną fotę, „prawie” Alpy😀, ale mam bana na wszystko. Dzisiaj krótki na przemian ze średnim skrętem. To zależy gdzie była mgła. Z rana z -2 było, w południe +6. Śnieg dla mnie super, chociaż trochę cukrowaty z wierzchu. Ale,ale - byliśmy na Expo z Mikoskim i poznaliśmy Bartka Tyrpę. Przesympatyczny gość i szczery. Długo gadaliśmy i tak naprawdę to przerwaliśmy z Nim rozmowę, bo widzieliśmy, że ma masę pracy. Bardzo drobny chłopak. Bartek dał mi kod rabatowy na Carv, to se kupiłem. Dzisiaj miałem na stoku i …. Wartość szkoleniowa - nieznana, trzeba mieć słuchawki, a ja nie mam. Są tam treningi etc. Generalnie to taki rozbudowany SkiTrack. Wartość motywacyjna - spora, czy wręcz duża. Taki Piotrek (Cheertan) to by oszalał, tyle danych. Urządzenie proste i wytrzymało 6 h na stoku bez problemu. Po 1 przejeździe zostałem Master Mountain😀. O ile to działa, to bardzo ciekawe rzeczy można tam wyczytać. Byłem na przykrótkim GS i przy r 17m udało się mi wycisnąć 12m w jeździe na krawędziach. Carv twierdzi, że lepszy mam skręt w lewo. W krótkim r2,5 i 60 skrętów na minutę, czyli co sekundę 1 skręt. Jest jeszcze masa danych, dość ciekawych. Nie wiedziałem że taki mądry jestem, moje IQ program ocenił na 148😀, ale to za cięty, za krótki 10 oczek mniej. Generalnie jak ktoś lubi to fajna sprawa, motywacyjnie jeszcze lepiej. Na ile te dane są rzetelne - nie wiem. Patrick Bëatz ma 170, za 2 sezony go dopadnę😀. pozdro ps: @Mikoskibył dzisiaj na Czarnym Groniu, ma moją fotę, może wrzuci. Tu masz fotę z @tyrpoos_ski na snow Expo Edytowane Poniedziałek o 20:07 przez Mikoski 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano Poniedziałek o 19:37 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 19:37 2 minuty temu, Mikoski napisał: Tu masz fotę z @tyrpoos_ski na ski Expo Nie dość że dobrze jeździ na nartach, to jeszcze wygląda. 😃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 20:05 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:05 24 minuty temu, tomkly napisał: Nie dość że dobrze jeździ na nartach, to jeszcze wygląda. 😃 Dzięki Tomek, nie przesadzaj, ani ładny, ani tak dobrze nie jeżdżę, no chyba że o Damianie piszesz, to przepraszam😉. pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Poniedziałek o 20:23 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:23 42 minuty temu, tomkly napisał: Nie dość że dobrze jeździ na nartach, to jeszcze wygląda. 😃 Nie można mu odmówić że przystojniak jest 😁 i jeszcze coś tam jeździ 😜 to Twój ziomal mieszka w Bielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Poniedziałek o 20:26 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:26 48 minut temu, tomkly napisał: Nie dość że dobrze jeździ na nartach, to jeszcze wygląda. 😃 włos jeszcze trzyma się głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano Poniedziałek o 20:27 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:27 3 minuty temu, Mikoski napisał: Nie można mu odmówić że przystojniak jest 😁 i jeszcze coś tam jeździ 😜 to Twój ziomal mieszka w Bielsku Wiem. Zawsze powtarzałem, że ci z Bielska najlepiej jeżdżą na nartach. 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano Poniedziałek o 20:46 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:46 18 minut temu, tomkly napisał: Wiem. Zawsze powtarzałem, że ci z Bielska najlepiej jeżdżą na nartach. 🙂 Podlaskiego😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Poniedziałek o 20:50 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 20:50 Godzinę temu, tomkly napisał: to jeszcze wygląda. to ten w czerwonym sweterku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Środa o 15:41 Udostępnij Napisano Środa o 15:41 Dzisiaj jeszcze raz hala 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Środa o 15:52 Udostępnij Napisano Środa o 15:52 W dniu 1.12.2025 o 21:46, Marcos73 napisał: Podlaskiego😉 pozdro To na biegówkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Kasina dzisiaj .. garstka ludzi, temperaturka wiosenna - jak na wiosnę warun fajny.... za dzień/dwa pokażą się minerały, przecierki już gdzieniegdzie widać.... koło południa na parkingu było 7 stopni. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Lexi napisał: Kasina dzisiaj .. garstka ludzi, temperaturka wiosenna - jak na wiosnę warun fajny.... za dzień/dwa pokażą się minerały, przecierki już gdzieniegdzie widać.... koło południa na parkingu było 7 stopni. Jednak Kasina. Qurła, a ja dzisiaj nie dałem rady. pozdro ps. w przyszłym tygodniu gdzieś wyskoczymy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 30 minut temu, Marcos73 napisał: Jednak Kasina. Qurła, a ja dzisiaj nie dałem rady. pozdro ps. w przyszłym tygodniu gdzieś wyskoczymy. To weźcie kąpielówki i płetwy 😉 ale życzę Wam oczywiście narciarskich warunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, .Beata. napisał: To weźcie kąpielówki i płetwy 😉 ale życzę Wam oczywiście narciarskich warunków. Beatko, łacha białego wystarczy i będziemy się taplać jak dzieci. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 57 minut temu Udostępnij Napisano 57 minut temu 7 minut temu, Marcos73 napisał: Beatko, łacha białego wystarczy i będziemy się taplać jak dzieci. pozdro Bo ja to zła kobieta jestem i tak z zazdrości... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 44 minuty temu Udostępnij Napisano 44 minuty temu 19 minut temu, .Beata. napisał: To weźcie kąpielówki i płetwy 😉 ale życzę Wam oczywiście narciarskich warunków. 18 minut temu, Marcos73 napisał: Beatko, łacha białego wystarczy i będziemy się taplać jak dzieci. ...nam nawet łacha nie robi łachy.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 29 minut temu Udostępnij Napisano 29 minut temu Beata Oni muszą szukać ustronnych pustych górek bo z normalnych ośrodków to z tymi okrutnymi Kastlami wywalają... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 16 minut temu Udostępnij Napisano 16 minut temu 12 minut temu, Mitek napisał: Beata Oni muszą szukać ustronnych pustych górek bo z normalnych ośrodków to z tymi okrutnymi Kastlami wywalają... Jezu ja już wszędzie Kaski widzę …. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi