Skocz do zawartości

Sezon 2025/2026

grimson

Rekomendowane odpowiedzi

50 minut temu, grimson napisał:

o take Polske walczyłem 😁

na serio - gratki za doskonalenie jazdy na wprost, widzę że grono nie lubiących skręcać ciągle rośnie.

Grimsiu to nie na wprost tylko na krawędzi było 

IMG_9890.jpeg

Edytowane przez Jan
  • Like 6

Zoncolan ... jest gdzie pojechać.. ale następnym razem pojadę tam w południe - stoki będą już puste a warun dalej znakomity...im dalej od gondoli tym lepiej... chociaż zjazd pod gondolę zajebisty .. jakies 4km przełamań zawijasów itd... i jeszcze cały zjazd z Cima Tamai do żółtej szybkiej kanapy i na góre do starego krzesła i tak w kółko - można sie zarżnąć na amen...

PHOTO-2026-03-17-11-55-11.thumb.jpg.38d43c4462c42330a62c15b48a9e8a05.jpg

IMG_8474.thumb.jpg.6998d707fdc456fc2bed3529c00d4b1a.jpg

IMG_8499.thumb.jpg.ce13125fffaab2cdda9beec814f2b62c.jpg

IMG_8513.thumb.jpg.99932479f0b8cfabc01caff43cbbab5a.jpg

IMG_8496.thumb.jpg.698fb4cf9e099bd2efca56ba51824d6e.jpg

IMG_8488.thumb.jpg.aba98f2c7cb6a5058ac58eaf46f1fdc9.jpg

Edytowane przez Lexi
  • Like 10
  • Thanks 3

2 godziny temu, Lexi napisał:

Zoncolan ... jest gdzie pojechać.. ale następnym razem pojadę tam w południe - stoki będą już puste a warun dalej znakomity...im dalej od gondoli tym lepiej... chociaż zjazd pod gondolę zajebisty .. jakies 4km przełamań zawijasów itd... i jeszcze cały zjazd z Cima Tamai do żółtej szybkiej kanapy i na góre do starego krzesła i tak w kółko - można sie zarżnąć na amen...

PHOTO-2026-03-17-11-55-11.thumb.jpg.38d43c4462c42330a62c15b48a9e8a05.jpg

IMG_8474.thumb.jpg.6998d707fdc456fc2bed3529c00d4b1a.jpg

IMG_8499.thumb.jpg.ce13125fffaab2cdda9beec814f2b62c.jpg

IMG_8513.thumb.jpg.99932479f0b8cfabc01caff43cbbab5a.jpg

IMG_8496.thumb.jpg.698fb4cf9e099bd2efca56ba51824d6e.jpg

IMG_8488.thumb.jpg.aba98f2c7cb6a5058ac58eaf46f1fdc9.jpg

Bajkowa kraina 😄

• Like 2

23 godziny temu, mikar napisał:

Polecam Nassfeld. Powyżej 1400mnpm znakomita jazda. Śniegu kupa, ludzi mało (rzadko się zdarza jechać z kimś obcym na krześle/w gondoli). Będę wypatrywał zielonej kurtki:).

I co, wypatrzyłeś? 🙂 Faktycznie nieźle jest. I tras nie brakuje. Dużo gorzej jest na niższych wysokościach. Paskudna breja. Jutro chyba też Nassfeld. 

• Like 2
  • Thanks 1

Cześć

Lexi będziesz jutro Nassfeld? Ja też jakby jestem w Nassfeld, bo Kacper z Mają tam są a Kacper jest identycznie ubrany jak ja tylko, że ma charakterystyczny biały kask w barwach reprezentacji Szwecji. Kto jeszcze jest w Nassfeld?

Mówią, że Warunki rewelacyjne i pusto. Znakomita jazda.

Pozdro

• Like 1

3 minutes ago, a_senior said:

I co, wypatrzyłeś? 🙂 Faktycznie nieźle jest. I tras nie brakuje. Dużo gorzej jest na niższych wysokościach. Paskudna breja. Jutro chyba też Nassfeld. 

Patrzyłem, ktoś tam w zielonej kurtce przeleciał czasami, ale to chyba nie Ty:). Dzisiaj akurat wg. mnie najgorszy dzień od niedzieli. Jakoś więcej ludzi (choć do wyciągów wciąż bez kolejek), pogoda się pogorszyła, warun mocno betonowy… Słońce ma wrócić w czwartek.

ps. Zjeżdżaliście 80 do Tropolach? My mieszkamy w Sonnleiten, więc temat jazdy po brei odpada…

50 minut temu, mikar napisał:

Zjeżdżaliście 80 do Tropolach? My mieszkamy w Sonnleiten, więc temat jazdy po brei odpada…

Tak, wracaliśmy 80. Żona zjechała gondolką z ostatniej przesiadki, a ja ambitnie zjechałem na sam dół. I to był błąd. 🙂 Faktyczni sporo młodzieży. Chyba jakieś zielone klasy. Ale tłumów nie ma.

• Like 1
  • Thanks 1

56 minut temu, Lexi napisał:

Nie będę ale w sumie jakbym był bo przejazdem byłem i pojutrze będę a plakat reprezentacji Szweckiej widziałem w Zoncolan więc tak jakbym miał podobny kask.. mentalnie 😉

Widzisz i znowu razem!

A co do brei na 80 to Kacperion mówił, że warunki super i pusto (może dzięki temu super) - zjeżdżali przed 15.00.

Pozdro

Edytowane przez Mitek

5 minut temu, a_senior napisał:

Tak, wracaliśmy 80. Żona zjechała gondolką z ostatniej przesiadki, a ja ambitnie zjechałem na sam dół. I to był błąd. 🙂 Faktyczni sporo młodzieży. Chyba jakieś zielone klasy. Ale tłumów nie ma.

a co zadecydowało o tym że wybraliście akurat ten ośrodek?

3 minuty temu, Jan napisał:

a co zadecydowało o tym że wybraliście akurat ten ośrodek?

Mieszkamy w małej miejscowości Döbriach skąd dość daleko do różnych stacji. Np. do Nassfeld jest ponad 50 km. Korzystamy z dowozu autobusowego grupy, która mieszka w hotelu. Codziennie w innym ośrodku, choć Nassfeld jest planowany na 2 dni. Będzie jeszcze lodowiec.

7 minut temu, a_senior napisał:

Mieszkamy w małej miejscowości Döbriach skąd dość daleko do różnych stacji. Np. do Nassfeld jest ponad 50 km. Korzystamy z dowozu autobusowego grupy, która mieszka w hotelu. Codziennie w innym ośrodku, choć Nassfeld jest planowany na 2 dni. Będzie jeszcze lodowiec.

Cześć

To rzeczywiście bez sensu to Nassfeld jak BKK masz rzut beretem, do Gerlitzen niewiele dalej - od Arriach. Na Mollateler też straszny kawał...

Pozdro