Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu @grimson dawaj na górę 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Jan napisał: @grimson dawaj na górę o take Polske walczyłem 😁 na serio - gratki za doskonalenie jazdy na wprost, widzę że grono nie lubiących skręcać ciągle rośnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) 50 minut temu, grimson napisał: o take Polske walczyłem 😁 na serio - gratki za doskonalenie jazdy na wprost, widzę że grono nie lubiących skręcać ciągle rośnie. Grimsiu to nie na wprost tylko na krawędzi było Edytowane 5 godzin temu przez Jan 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) Zoncolan ... jest gdzie pojechać.. ale następnym razem pojadę tam w południe - stoki będą już puste a warun dalej znakomity...im dalej od gondoli tym lepiej... chociaż zjazd pod gondolę zajebisty .. jakies 4km przełamań zawijasów itd... i jeszcze cały zjazd z Cima Tamai do żółtej szybkiej kanapy i na góre do starego krzesła i tak w kółko - można sie zarżnąć na amen... Edytowane 5 godzin temu przez Lexi 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Lexi napisał: Zoncolan ... jest gdzie pojechać.. ale następnym razem pojadę tam w południe - stoki będą już puste a warun dalej znakomity...im dalej od gondoli tym lepiej... chociaż zjazd pod gondolę zajebisty .. jakies 4km przełamań zawijasów itd... i jeszcze cały zjazd z Cima Tamai do żółtej szybkiej kanapy i na góre do starego krzesła i tak w kółko - można sie zarżnąć na amen... Bajkowa kraina 😄 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 23 godziny temu, mikar napisał: Polecam Nassfeld. Powyżej 1400mnpm znakomita jazda. Śniegu kupa, ludzi mało (rzadko się zdarza jechać z kimś obcym na krześle/w gondoli). Będę wypatrywał zielonej kurtki:). I co, wypatrzyłeś? 🙂 Faktycznie nieźle jest. I tras nie brakuje. Dużo gorzej jest na niższych wysokościach. Paskudna breja. Jutro chyba też Nassfeld. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu W dniu 16.03.2026 o 18:52, AdrianW napisał: Jak tam Andrzeju?🙂 Trzymałem kciuki po cichu i widzę, że się udało 😉💪 Czy sie udało to się dopiero okaże. Na razie dzięki za kciuki. 🙂 3 dni minęły nieźle. Watawię małą relacje po powrocie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Cześć Lexi będziesz jutro Nassfeld? Ja też jakby jestem w Nassfeld, bo Kacper z Mają tam są a Kacper jest identycznie ubrany jak ja tylko, że ma charakterystyczny biały kask w barwach reprezentacji Szwecji. Kto jeszcze jest w Nassfeld? Mówią, że Warunki rewelacyjne i pusto. Znakomita jazda. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikar Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 minutes ago, a_senior said: I co, wypatrzyłeś? 🙂 Faktycznie nieźle jest. I tras nie brakuje. Dużo gorzej jest na niższych wysokościach. Paskudna breja. Jutro chyba też Nassfeld. Patrzyłem, ktoś tam w zielonej kurtce przeleciał czasami, ale to chyba nie Ty:). Dzisiaj akurat wg. mnie najgorszy dzień od niedzieli. Jakoś więcej ludzi (choć do wyciągów wciąż bez kolejek), pogoda się pogorszyła, warun mocno betonowy… Słońce ma wrócić w czwartek. ps. Zjeżdżaliście 80 do Tropolach? My mieszkamy w Sonnleiten, więc temat jazdy po brei odpada… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Mitek napisał: Lexi będziesz jutro Nassfeld? Nie będę ale w sumie jakbym był bo przejazdem byłem i pojutrze będę a plakat reprezentacji Szweckiej widziałem w Zoncolan więc tak jakbym miał podobny kask.. mentalnie 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 43 minuty temu, a_senior napisał: Paskudna breja. co to jest breja ? Dzisiaj z fajnymi Krakusami na wyciągu jechałem a ogólnie to Cervinia masy polskich narciarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Jan napisał: co to jest breja ? Dzisiaj z fajnymi Krakusami na wyciągu jechałem a ogólnie to Cervinia masy polskich narciarzy Breja to ciapa 😁 taka śnieżna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, zając napisał: Breja to ciapa 😁 taka śnieżna a to mi nie grozi termometr za oknem pokazuje minus 11 stopni 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, filok napisał: Bajkowa kraina 😄 I za śmieszne talary względem cen z PL 🤷♂️ a jest gdzie pojeździć 👌 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 50 minut temu, mikar napisał: Zjeżdżaliście 80 do Tropolach? My mieszkamy w Sonnleiten, więc temat jazdy po brei odpada… Tak, wracaliśmy 80. Żona zjechała gondolką z ostatniej przesiadki, a ja ambitnie zjechałem na sam dół. I to był błąd. 🙂 Faktyczni sporo młodzieży. Chyba jakieś zielone klasy. Ale tłumów nie ma. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 56 minut temu, Lexi napisał: Nie będę ale w sumie jakbym był bo przejazdem byłem i pojutrze będę a plakat reprezentacji Szweckiej widziałem w Zoncolan więc tak jakbym miał podobny kask.. mentalnie 😉 Widzisz i znowu razem! A co do brei na 80 to Kacperion mówił, że warunki super i pusto (może dzięki temu super) - zjeżdżali przed 15.00. Pozdro Edytowane 1 godzinę temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, Jan napisał: co to jest breja ? Taki miękki śnieg w dużych ilościach pewnie pochodznia sztucznego. Fatalnie sie w nim skręca a nawet jazda na wprost bywa ryzykowna. Nawet wstać po upadku jest ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, a_senior napisał: Tak, wracaliśmy 80. Żona zjechała gondolką z ostatniej przesiadki, a ja ambitnie zjechałem na sam dół. I to był błąd. 🙂 Faktyczni sporo młodzieży. Chyba jakieś zielone klasy. Ale tłumów nie ma. a co zadecydowało o tym że wybraliście akurat ten ośrodek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Jan napisał: a co zadecydowało o tym że wybraliście akurat ten ośrodek? Mieszkamy w małej miejscowości Döbriach skąd dość daleko do różnych stacji. Np. do Nassfeld jest ponad 50 km. Korzystamy z dowozu autobusowego grupy, która mieszka w hotelu. Codziennie w innym ośrodku, choć Nassfeld jest planowany na 2 dni. Będzie jeszcze lodowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, a_senior napisał: Mieszkamy w małej miejscowości Döbriach skąd dość daleko do różnych stacji. Np. do Nassfeld jest ponad 50 km. Korzystamy z dowozu autobusowego grupy, która mieszka w hotelu. Codziennie w innym ośrodku, choć Nassfeld jest planowany na 2 dni. Będzie jeszcze lodowiec. Cześć To rzeczywiście bez sensu to Nassfeld jak BKK masz rzut beretem, do Gerlitzen niewiele dalej - od Arriach. Na Mollateler też straszny kawał... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi