Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu @grimson dawaj na górę 2 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 6 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Jan napisał: @grimson dawaj na górę o take Polske walczyłem 😁 na serio - gratki za doskonalenie jazdy na wprost, widzę że grono nie lubiących skręcać ciągle rośnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 50 minut temu, grimson napisał: o take Polske walczyłem 😁 na serio - gratki za doskonalenie jazdy na wprost, widzę że grono nie lubiących skręcać ciągle rośnie. Grimsiu to nie na wprost tylko na krawędzi było Edytowane 5 godzin temu przez Jan 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowane) Zoncolan ... jest gdzie pojechać.. ale następnym razem pojadę tam w południe - stoki będą już puste a warun dalej znakomity...im dalej od gondoli tym lepiej... chociaż zjazd pod gondolę zajebisty .. jakies 4km przełamań zawijasów itd... i jeszcze cały zjazd z Cima Tamai do żółtej szybkiej kanapy i na góre do starego krzesła i tak w kółko - można sie zarżnąć na amen... Edytowane 4 godziny temu przez Lexi 10 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Lexi napisał: Zoncolan ... jest gdzie pojechać.. ale następnym razem pojadę tam w południe - stoki będą już puste a warun dalej znakomity...im dalej od gondoli tym lepiej... chociaż zjazd pod gondolę zajebisty .. jakies 4km przełamań zawijasów itd... i jeszcze cały zjazd z Cima Tamai do żółtej szybkiej kanapy i na góre do starego krzesła i tak w kółko - można sie zarżnąć na amen... Bajkowa kraina 😄 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 23 godziny temu, mikar napisał: Polecam Nassfeld. Powyżej 1400mnpm znakomita jazda. Śniegu kupa, ludzi mało (rzadko się zdarza jechać z kimś obcym na krześle/w gondoli). Będę wypatrywał zielonej kurtki:). I co, wypatrzyłeś? 🙂 Faktycznie nieźle jest. I tras nie brakuje. Dużo gorzej jest na niższych wysokościach. Paskudna breja. Jutro chyba też Nassfeld. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu W dniu 16.03.2026 o 18:52, AdrianW napisał: Jak tam Andrzeju?🙂 Trzymałem kciuki po cichu i widzę, że się udało 😉💪 Czy sie udało to się dopiero okaże. Na razie dzięki za kciuki. 🙂 3 dni minęły nieźle. Watawię małą relacje po powrocie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Cześć Lexi będziesz jutro Nassfeld? Ja też jakby jestem w Nassfeld, bo Kacper z Mają tam są a Kacper jest identycznie ubrany jak ja tylko, że ma charakterystyczny biały kask w barwach reprezentacji Szwecji. Kto jeszcze jest w Nassfeld? Mówią, że Warunki rewelacyjne i pusto. Znakomita jazda. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikar Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 3 minutes ago, a_senior said: I co, wypatrzyłeś? 🙂 Faktycznie nieźle jest. I tras nie brakuje. Dużo gorzej jest na niższych wysokościach. Paskudna breja. Jutro chyba też Nassfeld. Patrzyłem, ktoś tam w zielonej kurtce przeleciał czasami, ale to chyba nie Ty:). Dzisiaj akurat wg. mnie najgorszy dzień od niedzieli. Jakoś więcej ludzi (choć do wyciągów wciąż bez kolejek), pogoda się pogorszyła, warun mocno betonowy… Słońce ma wrócić w czwartek. ps. Zjeżdżaliście 80 do Tropolach? My mieszkamy w Sonnleiten, więc temat jazdy po brei odpada… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Mitek napisał: Lexi będziesz jutro Nassfeld? Nie będę ale w sumie jakbym był bo przejazdem byłem i pojutrze będę a plakat reprezentacji Szweckiej widziałem w Zoncolan więc tak jakbym miał podobny kask.. mentalnie 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 43 minuty temu, a_senior napisał: Paskudna breja. co to jest breja ? Dzisiaj z fajnymi Krakusami na wyciągu jechałem a ogólnie to Cervinia masy polskich narciarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Jan napisał: co to jest breja ? Dzisiaj z fajnymi Krakusami na wyciągu jechałem a ogólnie to Cervinia masy polskich narciarzy Breja to ciapa 😁 taka śnieżna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, zając napisał: Breja to ciapa 😁 taka śnieżna a to mi nie grozi termometr za oknem pokazuje minus 11 stopni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, filok napisał: Bajkowa kraina 😄 I za śmieszne talary względem cen z PL 🤷♂️ a jest gdzie pojeździć 👌 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 56 minut temu Udostępnij Napisano 56 minut temu 50 minut temu, mikar napisał: Zjeżdżaliście 80 do Tropolach? My mieszkamy w Sonnleiten, więc temat jazdy po brei odpada… Tak, wracaliśmy 80. Żona zjechała gondolką z ostatniej przesiadki, a ja ambitnie zjechałem na sam dół. I to był błąd. 🙂 Faktyczni sporo młodzieży. Chyba jakieś zielone klasy. Ale tłumów nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 51 minut temu Udostępnij Napisano 51 minut temu (edytowane) 56 minut temu, Lexi napisał: Nie będę ale w sumie jakbym był bo przejazdem byłem i pojutrze będę a plakat reprezentacji Szweckiej widziałem w Zoncolan więc tak jakbym miał podobny kask.. mentalnie 😉 Widzisz i znowu razem! A co do brei na 80 to Kacperion mówił, że warunki super i pusto (może dzięki temu super) - zjeżdżali przed 15.00. Pozdro Edytowane 48 minut temu przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 50 minut temu Udostępnij Napisano 50 minut temu 17 minut temu, Jan napisał: co to jest breja ? Taki miękki śnieg w dużych ilościach pewnie pochodznia sztucznego. Fatalnie sie w nim skręca a nawet jazda na wprost bywa ryzykowna. Nawet wstać po upadku jest ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 50 minut temu Udostępnij Napisano 50 minut temu 5 minut temu, a_senior napisał: Tak, wracaliśmy 80. Żona zjechała gondolką z ostatniej przesiadki, a ja ambitnie zjechałem na sam dół. I to był błąd. 🙂 Faktyczni sporo młodzieży. Chyba jakieś zielone klasy. Ale tłumów nie ma. a co zadecydowało o tym że wybraliście akurat ten ośrodek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 42 minuty temu Udostępnij Napisano 42 minuty temu 3 minuty temu, Jan napisał: a co zadecydowało o tym że wybraliście akurat ten ośrodek? Mieszkamy w małej miejscowości Döbriach skąd dość daleko do różnych stacji. Np. do Nassfeld jest ponad 50 km. Korzystamy z dowozu autobusowego grupy, która mieszka w hotelu. Codziennie w innym ośrodku, choć Nassfeld jest planowany na 2 dni. Będzie jeszcze lodowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 31 minut temu Udostępnij Napisano 31 minut temu 7 minut temu, a_senior napisał: Mieszkamy w małej miejscowości Döbriach skąd dość daleko do różnych stacji. Np. do Nassfeld jest ponad 50 km. Korzystamy z dowozu autobusowego grupy, która mieszka w hotelu. Codziennie w innym ośrodku, choć Nassfeld jest planowany na 2 dni. Będzie jeszcze lodowiec. Cześć To rzeczywiście bez sensu to Nassfeld jak BKK masz rzut beretem, do Gerlitzen niewiele dalej - od Arriach. Na Mollateler też straszny kawał... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi