PTT Napisano wczoraj o 18:09 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:09 W dniu 27.02.2026 o 19:36, Lexi napisał: No i super ..narty są takie same nowe jak po 100 dniach na stoku.. czy masz inny pogląd? Co to znaczy 100 dni na stoku? Wg mnie nic. Warunki, zjazdy w km to jest zupełnie co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 3 godziny temu, PaVic napisał: ból - nogi odmawiały współpracy Nie przejmuj się Paweł .. bądź jak gołąb.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu (edytowane) Jeszcze raz Chopok - z włoską pogodą i w towarzystwie wybornej kompaniji.. dzięki za dwa wspaniałe dni na śniegu - Żaneta @AdrianW i @Adam ..DUCH Krzesło ma swój urok.. Tutaj służby w akcji Edytowane 23 godziny temu przez Lexi 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 1 godzinę temu, PTT napisał: Co to znaczy 100 dni na stoku? Wg mnie nic. Warunki, zjazdy w km to jest zupełnie co innego Hmmm. Ciekawa koncepcja. Kolesie robią po 100 i więcej km dziennie jazdy waląc bez opamiętania cały dzień i jak to porównać z zawodnikiem, który ma dwie godziny treningu + godzina rozjazdu... Myślę, że 100 dni na stoku lajtowej całodziennej jazdy ma się nijak do katowania na maksa przez dwie godziny. Wiesz jak masz dobrze przygotowane równe stoki to jazda jest bez zmęczenia i bez zmęczenia nart. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 17 minut temu, Mitek napisał: Hmmm. Ciekawa koncepcja. Kolesie robią po 100 i więcej km dziennie jazdy waląc bez opamiętania cały dzień i jak to porównać z zawodnikiem, który ma dwie godziny treningu + godzina rozjazdu... Myślę, że 100 dni na stoku lajtowej całodziennej jazdy ma się nijak do katowania na maksa przez dwie godziny. Wiesz jak masz dobrze przygotowane równe stoki to jazda jest bez zmęczenia i bez zmęczenia nart. Pozdro No tak tylko zawodnik dyma 11 miesięcy w roku a amator 10-40 dni ? Ale pełna zgoda katowanie km cały dzień dla organizmu to totalna przesada sam dziś o tym myślałem ale ciągle mało, nie wspomnę w roztopach wiosennych na narcie SL Fis 🤦♂️ aczkolwiek tnie co ma ciąć gorzej jak już organizm odmawia a jeszcze trzeba zjechać do mety 🥴 co innego płasko równo ale cóż 🤷♂️ życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu 33 minuty temu, Lexi napisał: Nie przejmuj się Paweł .. bądź jak gołąb.... Zajebisty wysłałem żonce niech organizuje urodzinowy smakołyk 😜 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 22 godziny temu Udostępnij Napisano 22 godziny temu 25 minut temu, Lexi napisał: Jeszcze raz Chopok - z włoską pogodą i w towarzystwie wybornej kompaniji.. dzięki za dwa wspaniałe dni na śniegu - Żaneta @AdrianW i @Adam ..DUCH Krzesło ma swój urok.. Tutaj służby w akcji Marku, również! Było nam bardzo miło☺️ Trudno było dotrzymać Ci kroku na nartach, super doświadczenie 💪 Do zobaczenia i dzięki za cenne rady 😉 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Dobry 😉 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu 19 minut temu, PaVic napisał: Dobry 😉 czarny Lauberhorn otwarty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu (edytowane) 5 godzin temu, Jan napisał: czarny Lauberhorn otwarty ? Janek wszystko działa śniegu jest wystarczająco aczkolwiek jak sam wiesz bo jesteś obok jest wiosennie więc po południu są już tam roztopy rano było zacnie. Wsiadłem przed dzieciatą do kolejki na stacji Allmend to dopiero ludzie jechali na narty ( takie życie hotelowe jak micha od 7.30 lub 8 😂) kto rano wstaje ten do 10 jeździ sam 😉 7.30 praktycznie nikogo nie było 🤷♂️ 🤷♂️ Edytowane 5 godzin temu przez PaVic 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 2 godziny temu, PaVic napisał: Janek wszystko działa śniegu jest wystarczająco aczkolwiek jak sam wiesz bo jesteś obok jest wiosennie więc po południu są już tam roztopy rano było zacnie. Wsiadłem przed dzieciatą do kolejki na stacji Allmend to dopiero ludzie jechali na narty ( takie życie hotelowe jak micha od 7.30 lub 8 😂) kto rano wstaje ten do 10 jeździ sam 😉 7.30 praktycznie nikogo nie było 🤷♂️ 🤷♂️ Bonda już zaliczyłeś? Jungfrau na Twoich zdjęciach wygląda jak zawsze majestatycznie 🏔️ jeśli chodzi o landszafty jeden z lepszych ośrodków w Alpach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 1 godzinę temu, Mikoski napisał: Bonda już zaliczyłeś? Jungfrau na Twoich zdjęciach wygląda jak zawsze majestatycznie 🏔️ jeśli chodzi o landszafty jeden z lepszych ośrodków w Alpach Jeżeli tak Damian twierdzisz to tak jest ja z twoim doświadczeniem ON Alpejskich nie dyskutuje aczkolwiek też w kilku byłem choć szwajcarskich nie znam 😉 i …hm jazda w otoczeniu tych gór normalnie przytłacza a same stoki plus przygotowanie ale też techniczny ich bardzo poziom jest jak do tej pory ze wszystkich ON w których byłem tylko tu. Niebieska to niebieska można się bujać ale wszystkie czerwienie to totalne przełamania na prawo lub lewo, ciągłe wzniesienia za którymi nie wiesz czy możesz wjechać i jechać swoim czy jednak tam będzie bordowa ściana z kolejnym przełamaniem ale w drugą stronę jak do tej pory jechałeś -kosmos ! Żeby jechać swoje trzeba tu naprawdę prezentować bardzo wysoki poziom własnego narciarstwa . Mały ON ale daje tak w dupe że o 11 już masz ochotę wrócić do bazy . Taka np 3 z Mannlichen do Terminala w Grindenwald ma ponad 7 km czerwonej co chwila zmieniającej się krętej trasy - nogi palą okrutnie a takich rodzynków jest tu wiele . Polecam wszystkim - trzy dzionki tu wystarczy żeby czuć się spełnionym ale i wyprutym . Kilka fotek 😀 Sorki pytałeś o Bonda 😂 mialem dziś wracać ale że w poniedziałek kimnąłem po drodze to poinformowałem grzecznie swoich, że wrócę jak wrócę więc ⛷️z Bondem jutro wchodzą 😉 Edytowane 2 godziny temu przez PaVic 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 26 minut temu Udostępnij Napisano 26 minut temu (edytowane) W Austrii cały czas fenomenalne warunki. W ciągu dnia robi się już cieplej, natomiast noce z przymrozkami. Jeździłem w Solden oraz obu Gurglach --> freeride najlepszy w Obergurgl, w Solden najlepszy śnieg. Edytowane 26 minut temu przez tomkly 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi