Adam ..DUCH Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 2 godziny temu, .Beata. napisał: Powiem Ci Adriano, że uchwyciłeś moment 😅 z daleka wygląda…hm…na narty WC? 😉 I ja sam nie znając terenu ich tam wywlokłem....oj Zdrowo 190 by się przydało....boska trasa nr 3. Becia jak bym miał 16 lat ...bajka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 23 minuty temu, Lexi napisał: Co ja tam mam wybaczać Pawełku- nie musiałem dymać do Balic-dzięki 😉 .....wybrałeś samotne zwiedzanie kastrowanych stoków zamiast prawdziwych nart z kolegami .... a miałeś "podane do stołu"...żałuj 😉 🤨 te wybory 😭😭😭😭😭miało być qwa 20+ 🤦♂️ wypije bo chmiel jakoś wybornie wchodzi 🤨 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, Adam ..DUCH napisał: @Lexi czy możemy jutro tak specjalnie dla @Jan karnąć się na tej ....wiesz co trawa na zielono a asfalt na czarno???.... Czekaj czekaj....właśnie mi się przypomniało że w top ośrodkach alpejskich na deskach do góry jechałem a i zdarzyło się tak, że co więcej kanapa nie podgrzewana była, bez osłony i klimatyzacji, scandal!!! Janek to raczej zgryzliwa i złośliwa zaraza jest.. ale doceni bo sam tęskni za zapachem olejną farbą wysmarowanych lamperi .. i oddałby godolę z bidetem i sauną za takie "obskurne"krzesło jak my dzisiaj nim pomykali.. Jasne że się karniemy.. z największą rozkoszą.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 godzin temu Udostępnij Napisano 17 godzin temu 35 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Chopok jest jak Alfa Romeo i kochanka - nigdy o Chopoku źle się nie wypowiadałem a wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu W dniu 28.02.2026 o 16:34, grimson napisał: Z dedykacją dla @Jan @grimson a jednak liczyłem na znikający punkt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 17 minut temu, Adam ..DUCH napisał: I ja sam nie znając terenu ich tam wywlokłem.... Spokojnie mogę to przyjąć na klatę Adaś...... ...już wcześniej zastanawialiśmy się z Adrianem czy tam nie jechać ale jakoś "nie teges" .. a potem ja Was "posłałem" w tamtą stronę ale troćhę bliżej :D... na czerwoną 8 .. czy jaj jej tam... a Wy do końca - wyszło super " Goryczkowa" zaliczona... gratulacje 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 3 godziny temu, .Beata. napisał: Powiem Ci Adriano, że uchwyciłeś moment 😅 z daleka wygląda…hm…na narty WC? 😉 Beatko, nasz Maestro nie jest gabarytów Tadeusza, ale jak się dobrze przyjrzysz na zdjęciu, to zobaczysz, że również fruwać potrafi😄 Oczywiście nasz dzisiejszy Przewodnik też się spisał. Jechaliśmy za nim w ciemno nawet na trasy... których nie ma🙃 Myślałem, że dobrze znam ośrodek, ale się myliłem hehe 😎 Bez nich byśmy dzisiaj jęczeli, że ludzi dużo, że zorane, że czarne to nie dla nas itd itp... A tu taka pozytywna energia, że nawet o tych wszystkich głupotach nie było czasu i sensu pomyśleć. Pozdrawiam 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 16 godzin temu Udostępnij Napisano 16 godzin temu 31 minut temu, AdrianW napisał: Bez nich byśmy dzisiaj jęczeli, że ludzi dużo, że zorane, że czarne to nie dla nas itd itp... A tu taka pozytywna energia, że nawet o tych wszystkich głupotach nie było czasu i sensu pomyśleć. No widzisz czyli nie ma tego złego 💪 gdybym poleciał to byś jęczał a tak nauka nie pójdzie w las 🥳 uuuf się rozgrzeszyłem i już mi lepiej 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 16 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 16 godzin temu 54 minuty temu, Jan napisał: @grimson a jednak liczyłem na znikający punkt To jest względność ruchu. Względem stoku byłem znikającym punktem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 10 minut temu, PaVic napisał: No widzisz czyli nie ma tego złego 💪 gdybym poleciał to byś jęczał a tak nauka nie pójdzie w las 🥳 uuuf się rozgrzeszyłem i już mi lepiej 😂 Paweł Ty się na mnie nie wybielaj😝 Ja nie wnikam jakie ustalenia były między wami. Ale też nie bardzo rozumiem.... Bo co ma moje jęczenie do Twojego przyjazdu? Ja uważam Ciebie za wartość dodaną i gdybym wiedział wcześniej, to namawiał bym Cię do przyjazdu. Nauki też by starczyło i dla Ciebie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Dobry den 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 44 minuty temu, Lexi napisał: Dobry den Berg Heil 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu Dzień dobry😎 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friski Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 55 minut temu, bubol.T napisał: Dzień dobry😎 ... Ale że jak to? Nic nie pisali że stok Stok będzie zajęty na zawody 😐 W planach mam być tam w środę i piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 11 minut temu, Friski napisał: Ale że jak to? Nic nie pisali że stok Stok będzie zajęty na zawody 😐 W planach mam być tam w środę i piątek. Luzik chyba tylko dzisiaj. A i tak nie jest źle jeżdżę objazdem albo pod podporami smigiem. Jest petarda bym powiedział Ja się zorientowałem ze cos dużo ludzi jak juz bylem z nartami pod wyciągiem. Wiec mogłem jechac na Soszow tam widać pustki. Ale juz zostałem tutaj i nie żałuję. Słońce mocno grzeje jest bajka Edytowane 2 godziny temu przez bubol.T 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 10 zjazdów i coś dla ducha. A później dalej ujeżdżam kasze, cukier i ciape. Uwielbiam takie wiosenne warunki. @Adam ..DUCHAdam szykuj leżaki na sobotę 😎 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi