Adam ..DUCH Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, .Beata. napisał: Powiem Ci Adriano, że uchwyciłeś moment 😅 z daleka wygląda…hm…na narty WC? 😉 I ja sam nie znając terenu ich tam wywlokłem....oj Zdrowo 190 by się przydało....boska trasa nr 3. Becia jak bym miał 16 lat ...bajka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, Lexi napisał: Co ja tam mam wybaczać Pawełku- nie musiałem dymać do Balic-dzięki 😉 .....wybrałeś samotne zwiedzanie kastrowanych stoków zamiast prawdziwych nart z kolegami .... a miałeś "podane do stołu"...żałuj 😉 🤨 te wybory 😭😭😭😭😭miało być qwa 20+ 🤦♂️ wypije bo chmiel jakoś wybornie wchodzi 🤨 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Adam ..DUCH napisał: @Lexi czy możemy jutro tak specjalnie dla @Jan karnąć się na tej ....wiesz co trawa na zielono a asfalt na czarno???.... Czekaj czekaj....właśnie mi się przypomniało że w top ośrodkach alpejskich na deskach do góry jechałem a i zdarzyło się tak, że co więcej kanapa nie podgrzewana była, bez osłony i klimatyzacji, scandal!!! Janek to raczej zgryzliwa i złośliwa zaraza jest.. ale doceni bo sam tęskni za zapachem olejną farbą wysmarowanych lamperi .. i oddałby godolę z bidetem i sauną za takie "obskurne"krzesło jak my dzisiaj nim pomykali.. Jasne że się karniemy.. z największą rozkoszą.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 35 minut temu, Adam ..DUCH napisał: Chopok jest jak Alfa Romeo i kochanka - nigdy o Chopoku źle się nie wypowiadałem a wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu W dniu 28.02.2026 o 16:34, grimson napisał: Z dedykacją dla @Jan @grimson a jednak liczyłem na znikający punkt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, Adam ..DUCH napisał: I ja sam nie znając terenu ich tam wywlokłem.... Spokojnie mogę to przyjąć na klatę Adaś...... ...już wcześniej zastanawialiśmy się z Adrianem czy tam nie jechać ale jakoś "nie teges" .. a potem ja Was "posłałem" w tamtą stronę ale troćhę bliżej :D... na czerwoną 8 .. czy jaj jej tam... a Wy do końca - wyszło super " Goryczkowa" zaliczona... gratulacje 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, .Beata. napisał: Powiem Ci Adriano, że uchwyciłeś moment 😅 z daleka wygląda…hm…na narty WC? 😉 Beatko, nasz Maestro nie jest gabarytów Tadeusza, ale jak się dobrze przyjrzysz na zdjęciu, to zobaczysz, że również fruwać potrafi😄 Oczywiście nasz dzisiejszy Przewodnik też się spisał. Jechaliśmy za nim w ciemno nawet na trasy... których nie ma🙃 Myślałem, że dobrze znam ośrodek, ale się myliłem hehe 😎 Bez nich byśmy dzisiaj jęczeli, że ludzi dużo, że zorane, że czarne to nie dla nas itd itp... A tu taka pozytywna energia, że nawet o tych wszystkich głupotach nie było czasu i sensu pomyśleć. Pozdrawiam 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PaVic Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 31 minut temu, AdrianW napisał: Bez nich byśmy dzisiaj jęczeli, że ludzi dużo, że zorane, że czarne to nie dla nas itd itp... A tu taka pozytywna energia, że nawet o tych wszystkich głupotach nie było czasu i sensu pomyśleć. No widzisz czyli nie ma tego złego 💪 gdybym poleciał to byś jęczał a tak nauka nie pójdzie w las 🥳 uuuf się rozgrzeszyłem i już mi lepiej 😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 54 minuty temu, Jan napisał: @grimson a jednak liczyłem na znikający punkt To jest względność ruchu. Względem stoku byłem znikającym punktem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, PaVic napisał: No widzisz czyli nie ma tego złego 💪 gdybym poleciał to byś jęczał a tak nauka nie pójdzie w las 🥳 uuuf się rozgrzeszyłem i już mi lepiej 😂 Paweł Ty się na mnie nie wybielaj😝 Ja nie wnikam jakie ustalenia były między wami. Ale też nie bardzo rozumiem.... Bo co ma moje jęczenie do Twojego przyjazdu? Ja uważam Ciebie za wartość dodaną i gdybym wiedział wcześniej, to namawiał bym Cię do przyjazdu. Nauki też by starczyło i dla Ciebie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi