Edwin Napisano wczoraj o 18:50 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:50 10 minut temu, zając napisał: Nasz, tylko w tej sytuacji się opłaca taki wyjazd. Najem kosztuje ok 500zł/dzień więc razem z kosztami podróży niespecjalnie się kalkuluje. Sprawdzę ile nas kosztowało nocowanie i podam w podsumowaniu wyjazdu. Fajna sprawa ten camper 😀 poznałem osoby , które całą zimę tak koczowali jeżdżąc na nartach. Może mnie adoptujecie 😁😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano wczoraj o 18:52 Udostępnij Napisano wczoraj o 18:52 1 minutę temu, Edwin napisał: Fajna sprawa ten camper 😀 poznałem osoby , które całą zimę tak koczowali jeżdżąc na nartach. Może mnie adoptujecie 😁😁 Ja też chętny choć troszkę już wiekowy 😄 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PTT Napisano wczoraj o 19:03 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:03 Dobry kamper to jest 250tys. zł + . Jak ktoś ma dużo czasu w ciągu roku na wyjazdy to jest plus. Garażowanie takiego auta jest problemem bo pod chmurką szybko wychodzą minusy tak samo jak przyczep kampingowych ( ten temat odpuściłem już 30 lat temu). Mam busa i jak przeliczamy trasę na 6 osób to wychodzą za transport małe pieniądze ok. 400-500zł /osobę zależnie kiedy i dokąd się jedzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano wczoraj o 19:13 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:13 21 minut temu, Edwin napisał: Fajna sprawa ten camper 😀 poznałem osoby , które całą zimę tak koczowali jeżdżąc na nartach. Może mnie adoptujecie 😁😁 Za rzadko jeździmy, nie opłaca Ci się - uderzaj do @Jana, on się co chwilę buja na Magic Passie😉 my może kiedyś, na mglistej emeryturze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano wczoraj o 19:19 Udostępnij Napisano wczoraj o 19:19 5 minut temu, zając napisał: Za rzadko jeździmy, nie opłaca Ci się - uderzaj do @Jana, on się co chwilę buja na Magic Passie😉 my może kiedyś, na mglistej emeryturze... To ja poczekam ,jak dożyję 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 20:05 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:05 45 minut temu, Edwin napisał: To ja poczekam ,jak dożyję 😁 od 75 masz darmowy skipass tutaj: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano wczoraj o 20:18 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:18 13 minut temu, Jan napisał: od 75 masz darmowy skipass tutaj: To nie chodzi o kasę,a o lenistwo😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano wczoraj o 20:30 Udostępnij Napisano wczoraj o 20:30 10 minut temu, Edwin napisał: To nie chodzi o kasę,a o lenistwo😀 na emeryturze lenistwo mija 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu Memento mori Harrachov: https://www.onet.pl/turystyka/onetpodroze/tragiczny-wypadek-na-stoku-w-czechach-nie-zyje-kobieta/gpqj22k,07640b54 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 11 godzin temu, PTT napisał: Dobry kamper to jest 250tys. zł + . Jak ktoś ma dużo czasu w ciągu roku na wyjazdy to jest plus. Garażowanie takiego auta jest problemem bo pod chmurką szybko wychodzą minusy tak samo jak przyczep kampingowych ( ten temat odpuściłem już 30 lat temu). Mam busa i jak przeliczamy trasę na 6 osób to wychodzą za transport małe pieniądze ok. 400-500zł /osobę zależnie kiedy i dokąd się jedzie. Nie trzeba kupować nowego kampera, jest duży rynek pojazdów używanych w różnym wieku. Dla potrzeb narciarskich interesujące są kampery ze Skandynawii ponieważ są najczęściej wyposażone w "pakiet zimowy" czyli ogrzewane zbiorniki, często lepsza izolacja ścian, wydajne ogrzewanie. Bus to inna bajka czyli wyjazdy z kumplami, kampery / kampervany to raczej impreza rodzinna albo dla par. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 11 godzin temu, PTT napisał: Dobry kamper to jest 250tys. zł To sporo - można też sklecić coś samemu - minusem jest to że wymaga to sporo trudu.... plusem że jest taniej, układ masz taki jaki sobie zamarzysz no i budę masz jaką chcesz - czyli jak zostawiasz Vana to często możesz się zatrzymać w miejscach z jakich "gonią" oryginalne kampery a ciebie nie bo zakaz jest dla kamperów a ty masz dostawczaka.. 😉 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Wczoraj w końcu słońce i -10 na budziku. W końcu również fajny twardy zmrożony śnieg, a nie jak ostatnimi czasy - coś czego nie widziałem od lat - betono- mąko-cukier 😉 i jeszcze puszczający. W każdym razie wiosna się zbliża - więc w marcu będzie to, co misie lubią najbardziej - a więc wiosenne jeżdżenie 😉 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu @Bruner79 gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 38 minut temu, Bruner79 napisał: Wczoraj w końcu słońce i -10 na budziku. W końcu również fajny twardy zmrożony śnieg, a nie jak ostatnimi czasy - coś czego nie widziałem od lat - betono- mąko-cukier 😉 i jeszcze puszczający. W każdym razie wiosna się zbliża - więc w marcu będzie to, co misie lubią najbardziej - a więc wiosenne jeżdżenie 😉 A dlaczego nie na molitor 🤔? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 28 minut temu, AdrianW napisał: @Bruner79 gdzie to? Kopřivná 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, kordiankw napisał: A dlaczego nie na molitor 🤔? A znowu dorwałem sl i się znowu porobiło 😱 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymQ Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 5 minutes ago, Bruner79 said: A znowu dorwałem sl i się znowu porobiło 😱 Jakoś znajomo wyglądały 🙂 Śliczności 😍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, SzymQ napisał: Jakoś znajomo wyglądały 🙂 Śliczności 😍 Rok temu je mialem, znowu dorwałem 😉 moim zdaniem najlepsze z dyńkami sl 👑 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu Pauza na wursta u wroga: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, grimson napisał: Pauza na wursta u wroga: Chyba już za bardzo zafiksowany jesteś w kwestii forum , żeby takie posty pisać. Relację z kibla też zdasz na forum ,po tak gównianym żarciu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Edwin napisał: Chyba już za bardzo zafiksowany jesteś w kwestii forum , żeby takie posty pisać. Relację z kibla też zdasz na forum ,po tak gównianym żarciu... Miejscówka sprawdzona od 2018r, ani razu nie było sensacji. No chyba że ty masz problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu (edytowane) 23 minuty temu, grimson napisał: Miejscówka sprawdzona od 2018r, ani razu nie było sensacji. No chyba że ty masz problem? Problem ,to mam ,z czytaniem takich bezsensownych postów. Kogo interesuje ,co jadłeś. PS Bezpiecznej podróży i udanego wyjazdu. Edytowane 2 godziny temu przez Edwin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu To dla kontrastu dziś był spacer na Baranią Górę 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Godzinę temu, grimson napisał: Pauza na wursta u wroga: myślałem że już jesteś w Italii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cappo Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Poznań-3 Zinnnen wyjechaliśmy o 5:30, za Norynberga zaczął się dramat, sznur aut, wypadki, zwężenia i deszcz a przez to ograniczenia. Dojechaliśmy o 20:30 czyli po 15h. Przewidujac korek na brenerze pojechaliśmy na Kufstein i potem tunel Felbertauern, ciekawa droga, zwłaszcza że w najwyższych partiach waliło białym, ale służby ogarniały, także na tym odcinku nic nie straciliśmy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi