Edwin Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 10 minut temu, zając napisał: Nasz, tylko w tej sytuacji się opłaca taki wyjazd. Najem kosztuje ok 500zł/dzień więc razem z kosztami podróży niespecjalnie się kalkuluje. Sprawdzę ile nas kosztowało nocowanie i podam w podsumowaniu wyjazdu. Fajna sprawa ten camper 😀 poznałem osoby , które całą zimę tak koczowali jeżdżąc na nartach. Może mnie adoptujecie 😁😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Edwin napisał: Fajna sprawa ten camper 😀 poznałem osoby , które całą zimę tak koczowali jeżdżąc na nartach. Może mnie adoptujecie 😁😁 Ja też chętny choć troszkę już wiekowy 😄 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PTT Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Dobry kamper to jest 250tys. zł + . Jak ktoś ma dużo czasu w ciągu roku na wyjazdy to jest plus. Garażowanie takiego auta jest problemem bo pod chmurką szybko wychodzą minusy tak samo jak przyczep kampingowych ( ten temat odpuściłem już 30 lat temu). Mam busa i jak przeliczamy trasę na 6 osób to wychodzą za transport małe pieniądze ok. 400-500zł /osobę zależnie kiedy i dokąd się jedzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 21 minut temu, Edwin napisał: Fajna sprawa ten camper 😀 poznałem osoby , które całą zimę tak koczowali jeżdżąc na nartach. Może mnie adoptujecie 😁😁 Za rzadko jeździmy, nie opłaca Ci się - uderzaj do @Jana, on się co chwilę buja na Magic Passie😉 my może kiedyś, na mglistej emeryturze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, zając napisał: Za rzadko jeździmy, nie opłaca Ci się - uderzaj do @Jana, on się co chwilę buja na Magic Passie😉 my może kiedyś, na mglistej emeryturze... To ja poczekam ,jak dożyję 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 45 minut temu, Edwin napisał: To ja poczekam ,jak dożyję 😁 od 75 masz darmowy skipass tutaj: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 13 minut temu, Jan napisał: od 75 masz darmowy skipass tutaj: To nie chodzi o kasę,a o lenistwo😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 10 minut temu, Edwin napisał: To nie chodzi o kasę,a o lenistwo😀 na emeryturze lenistwo mija 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Memento mori Harrachov: https://www.onet.pl/turystyka/onetpodroze/tragiczny-wypadek-na-stoku-w-czechach-nie-zyje-kobieta/gpqj22k,07640b54 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 11 godzin temu, PTT napisał: Dobry kamper to jest 250tys. zł + . Jak ktoś ma dużo czasu w ciągu roku na wyjazdy to jest plus. Garażowanie takiego auta jest problemem bo pod chmurką szybko wychodzą minusy tak samo jak przyczep kampingowych ( ten temat odpuściłem już 30 lat temu). Mam busa i jak przeliczamy trasę na 6 osób to wychodzą za transport małe pieniądze ok. 400-500zł /osobę zależnie kiedy i dokąd się jedzie. Nie trzeba kupować nowego kampera, jest duży rynek pojazdów używanych w różnym wieku. Dla potrzeb narciarskich interesujące są kampery ze Skandynawii ponieważ są najczęściej wyposażone w "pakiet zimowy" czyli ogrzewane zbiorniki, często lepsza izolacja ścian, wydajne ogrzewanie. Bus to inna bajka czyli wyjazdy z kumplami, kampery / kampervany to raczej impreza rodzinna albo dla par. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 21 minut temu Udostępnij Napisano 21 minut temu 11 godzin temu, PTT napisał: Dobry kamper to jest 250tys. zł To sporo - można też sklecić coś samemu - minusem jest to że wymaga to sporo trudu.... plusem że jest taniej, układ masz taki jaki sobie zamarzysz no i budę masz jaką chcesz - czyli jak zostawiasz Vana to często możesz się zatrzymać w miejscach z jakich "gonią" oryginalne kampery a ciebie nie bo zakaz jest dla kamperów a ty masz dostawczaka.. 😉 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi