Edwin Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, zając napisał: Nasz, tylko w tej sytuacji się opłaca taki wyjazd. Najem kosztuje ok 500zł/dzień więc razem z kosztami podróży niespecjalnie się kalkuluje. Sprawdzę ile nas kosztowało nocowanie i podam w podsumowaniu wyjazdu. Fajna sprawa ten camper 😀 poznałem osoby , które całą zimę tak koczowali jeżdżąc na nartach. Może mnie adoptujecie 😁😁 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Edwin napisał: Fajna sprawa ten camper 😀 poznałem osoby , które całą zimę tak koczowali jeżdżąc na nartach. Może mnie adoptujecie 😁😁 Ja też chętny choć troszkę już wiekowy 😄 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PTT Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Dobry kamper to jest 250tys. zł + . Jak ktoś ma dużo czasu w ciągu roku na wyjazdy to jest plus. Garażowanie takiego auta jest problemem bo pod chmurką szybko wychodzą minusy tak samo jak przyczep kampingowych ( ten temat odpuściłem już 30 lat temu). Mam busa i jak przeliczamy trasę na 6 osób to wychodzą za transport małe pieniądze ok. 400-500zł /osobę zależnie kiedy i dokąd się jedzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, Edwin napisał: Fajna sprawa ten camper 😀 poznałem osoby , które całą zimę tak koczowali jeżdżąc na nartach. Może mnie adoptujecie 😁😁 Za rzadko jeździmy, nie opłaca Ci się - uderzaj do @Jana, on się co chwilę buja na Magic Passie😉 my może kiedyś, na mglistej emeryturze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, zając napisał: Za rzadko jeździmy, nie opłaca Ci się - uderzaj do @Jana, on się co chwilę buja na Magic Passie😉 my może kiedyś, na mglistej emeryturze... To ja poczekam ,jak dożyję 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 45 minut temu, Edwin napisał: To ja poczekam ,jak dożyję 😁 od 75 masz darmowy skipass tutaj: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Jan napisał: od 75 masz darmowy skipass tutaj: To nie chodzi o kasę,a o lenistwo😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Edwin napisał: To nie chodzi o kasę,a o lenistwo😀 na emeryturze lenistwo mija 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi