Lexi Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 8 minut temu, Marcos73 napisał: Tyś to jest bajerant. No no .. a Kasia dalej myśli że za Dynki odstąpiłeś kumplowi karnet na Rusin na 3h? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, Lexi napisał: Slalomonki.. S/Race Prime Dasz się kolnąć? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Teraz, Lexi napisał: No no .. a Kasia dalej myśli że za Dynki odstąpiłeś kumplowi karnet na Rusin na 3h? Na razie jest po operacji kolana - nie zagląda do Mordoru. Jeszcze nie wie, dam jej na Walentynki, w tym sezonie na nich nie będzie jeździć. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Teraz, Marcos73 napisał: Dasz się kolnąć? pozdro Masz wyłączność - tylko Ty masz jedynie słuszny rozmiar skorupy - nie trzeba odkręcać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Marcos73 napisał: dam jej na Walentynki, w tym sezonie na nich nie będzie jeździć. Potrafisz się ustawić - oczywiście Pozdrawiamy Kasię serdecznie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, Marcos73 napisał: Na razie jest po operacji kolana - nie zagląda do Mordoru. Jeszcze nie wie, dam jej na Walentynki, w tym sezonie na nich nie będzie jeździć. pozdro Co wywinęła? Mam nadzieję że nic poważnego… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu (edytowane) Dziś znowu trochę odmiany od Chopoka - Tatrzańska Łomnica i jarná lyžovačka, gdybym nie wiedział jaki jest dziś dzień to bym powiedział, że to początek marca 😄 Siodło pewnie kolejny rok nie ruszy... Edytowane 15 godzin temu przez arturzx 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Szkoda, że siodło zamknięte. Zjazd z samej góry, to chyba najdłuższa trasa w promieniu 400 kilometrów z południowej Polski. Taki alpejski charakter trasy z przewyższeniem okolo 1300 metrów i najwyżej położona trasa w Tatrach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, .Beata. napisał: Co wywinęła? Mam nadzieję że nic poważnego… Się zepsuło, pękła łękotka i trzeba było zacerować, ale już śmiga, a taki był spokój😉. Ciężko lekko żyć. pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomkly Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, Lexi napisał: Slalomonki.. S/Race Prime Master SL 165 cm? Jak to jeździ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu Pewnie jak narta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowane) 37 minut temu, Marcos73 napisał: Się zepsuło, pękła łękotka i trzeba było zacerować, ale już śmiga, a taki był spokój😉. Ciężko lekko żyć. pozdro Konstancji w Zwardoniu też się zepsuło 😕 tylko złamany jakiś wyrostek w barku i kręgosłupie do dzisiaj jęczy i nie chcę jechać ze mną na narty 😕 Edytowane 13 godzin temu przez Mikoski 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturzx Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 8 hours ago, bubol.T said: Zjazd z samej góry, to chyba najdłuższa trasa w promieniu 400 kilometrów z południowej Polski. Taki alpejski charakter trasy z przewyższeniem okolo 1300 metrów i najwyżej położona trasa w Tatrach. Dłużej chyba wyjdzie na Chopku robiąc 1a+11a+5+14 to OIDP coś w okolicy 7-8 km, reszta się zgadza 🙂 Obserwując to wczoraj ze Skalnatého Plesa to w tym roku to chyba jednak zabrakło chęci nie śniegu by trasę uruchomić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) 7 godzin temu, tomkly napisał: Master SL 165 cm? Jak to jeździ? Przede wszystkim trzyma.. nawet mnie -Kastle potrafią "ząbkować"/popuszczać na zlodzonym - dla tego z Marasem pokupiliśmy kiedyś GS Kastla.. żeby stabilnie na lodzie było bo tego brakowało trochę w SL.... ale takich poletek lodu było kilka tylko wczoraj (szukałem) - czekam na mróz - pojadę na Mosorny pewnie po niedzieli - powinno być mega twardo po tych roztopach.. Sztywne są - płyta robi robotę, inicjacja -bajka, stosunkowo wąski dziób - nie haczy i nie próbują jechać same .. Odczucia - kręcą jak slalomki a dają oparcie jak GS ..i tą pewność oparcia czuć.ale ja tylko na SL Kastlach jeździłem ostatnio) więc tylko do nich mogę porównać. Na miękkim i rozkopanym gorzej bo narta ciężka i śmig w takim błocie na muldach wymagają sporo siły (pod tym względem Kastle są superkomfortowe) natomiast odsypy po prostu tnie .. Edytowane 5 godzin temu przez Lexi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu 13 godzin temu, grimson napisał: Lodowiec Góra Kamieńsk start, ciepło i pusto wczoraj na lodowcu jeździł młody chłopak, z 12 lat? z tatą. chłopak po amputacji jednej nogi. śmigał na jednej narcie. jak miał ostatni zjazd, to poszedł w dół pełnym piecem, aż miałem problem go dogonić. chapeu bas! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, grimson napisał: na lodowcu Dzisiaj 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Jan napisał: Dzisiaj no zobacz, jakie ładne widoki w Białce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, grimson napisał: w Białce. niebieska kanapa 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi