Jan Napisano Wtorek o 20:43 Udostępnij Napisano Wtorek o 20:43 2 minuty temu, grimson napisał: AI wypluwa poniższe zestawienie dla właścicieli firm produkujących narty: a znajdź jeszcze gdzie prudukują te narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano Wtorek o 20:45 Autor Udostępnij Napisano Wtorek o 20:45 2 minuty temu, Jan napisał: a znajdź jeszcze gdzie prudukują te narty si wu ple: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poziom Napisano wczoraj o 07:57 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:57 11 godzin temu, grimson napisał: AI wypluwa poniższe zestawienie dla właścicieli firm produkujących narty: AI myli sie często..bardzo często. Salomon nigdy nie był Austriacki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano wczoraj o 10:42 Autor Udostępnij Napisano wczoraj o 10:42 2 godziny temu, poziom napisał: AI myli sie często..bardzo często. Salomon nigdy nie był Austriacki. AI mówi, że jest FRA, gdzie właściciel od niedawna to chińczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poziom Napisano wczoraj o 10:44 Udostępnij Napisano wczoraj o 10:44 1 minutę temu, grimson napisał: AI mówi, że jest FRA, gdzie właściciel od niedawna to chińczyk. Cytowałem Twój pierwszy post, a tam wkleiłeś to: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Tak patrzę po kamerkach i nie mogę zdecydować gdzie jechać jutro - wszędzie szaro, buro i ponuro.... rozważam Pilsko, Mosorny albo Szczyrk... macie jakieś typy?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Lexi napisał: Tak patrzę po kamerkach i nie mogę zdecydować gdzie jechać jutro - wszędzie szaro, buro i ponuro.... rozważam Pilsko, Mosorny albo Szczyrk... macie jakieś typy?.. a jedź do Szczyrku - chętnie pooglądam foty wspominkowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Jan napisał: a jedź do Szczyrku - chętnie pooglądam foty wspominkowo Myślałem o tym żeby pojechać jeszcze zanim COS na dole się roztopi.. ale foty to raczej nędzne w takiej szarówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, Lexi napisał: Tak patrzę po kamerkach i nie mogę zdecydować gdzie jechać jutro - wszędzie szaro, buro i ponuro.... rozważam Pilsko, Mosorny albo Szczyrk... macie jakieś typy?.. Ja bym jechała na Mosorny bo jeszcze nie byłam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 25 minut temu, Lexi napisał: Tak patrzę po kamerkach i nie mogę zdecydować gdzie jechać jutro - wszędzie szaro, buro i ponuro.... rozważam Pilsko, Mosorny albo Szczyrk... macie jakieś typy?.. Mareczku, dawaj do Winterberg-warun zacny choć też szaro,buro i ponuro 🤷♂️ https://www.skiliftkarussell.de/nl/stroom/webcams/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, zając napisał: Ja bym jechała na Mosorny bo jeszcze nie byłam @bubol.T coś pisał o Mosornym ale w niedzielę dopiero ... a Ty się wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, Victor napisał: Mareczku, dawaj do Winterberg-warun zacny choć też szaro,buro i ponuro 🤷♂️ https://www.skiliftkarussell.de/nl/stroom/webcams/ Trochę daleko na 1 dzionek.. bawisz się tam teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Lexi napisał: @bubol.T coś pisał o Mosornym ale w niedzielę dopiero ... a Ty się wybierasz? Nie, pracuję w pocie czoła żeby uderzyć tu: 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 55 minut temu Udostępnij Napisano 55 minut temu 25 minut temu, Lexi napisał: Trochę daleko na 1 dzionek.. bawisz się tam teraz? Nie 🙃 ale dumam gdzie bo mnie skręca 😂 poleciałbym do PL na dzień dwa ( golonka browar i narty) ale nie ma połączenia sensownego w Alpy daleko trzeba ze trzy-cztery dni planować i tak kminie ja Ty 🤨zostaje mi Winterberg na następny tydz. 🔥 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi