PTT Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, filok napisał: Oglądałem dzis BOA w Atomic Hawx Prime i jakoś na mnie to wrażenia nie zrobiło .Hmm przy naciąganiu linki pokrętłem jak by miało luz .Zaczęło naciągać a za chwilkę nie i dopiero za chwilkę zatrybiło .No nie wiem zobaczę jeszcze w innych butach innych firm Się uparłeś na tą firmę. Dla mnie to była niewygodna porażka. HEAD też mnie nie przekonał (nie wybierałem 2x BOA). Zawsze celowałem flex 120-130 przy przymiarce i nawet stare buty HEAD Vector (flex 120) miałem dla porównania. Już wcześniej napisałem, że z Tecnici Mach1 jestem zadowolony po 200km w Predazzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filok Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu 27 minut temu, PTT napisał: Się uparłeś na tą firmę. Dla mnie to była niewygodna porażka. HEAD też mnie nie przekonał (nie wybierałem 2x BOA). Zawsze celowałem flex 120-130 przy przymiarce i nawet stare buty HEAD Vector (flex 120) miałem dla porównania. Już wcześniej napisałem, że z Tecnici Mach1 jestem zadowolony po 200km w Predazzo. Patrzałem tylko na to co było przy okazji wizyty w Sielsia City w Katowicach 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rulez Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, filok napisał: Patrzałem tylko na to co było przy okazji wizyty w Sielsia City w Katowicac Przeca z Silesii miałeś rzut beretem do skiteam, dość duży tam mają wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi