Jump to content

Sezon 2024/2025

grimson
 Share

Recommended Posts

9 godzin temu, Victor napisał:

12k za hotel plus reszta to jakieś 20k za tydzień 🤯 chłopie nie wiem co jest w tej Madonnie takiego żeby tyle talara płacić ale po drodze masz Austrie gdzie znajdziesz coś za połowę tej ceny i równie dobrze spędzicie czas ! Nigdy w Madonnie nie byłem ale za taką kasę to wybrałbym dwa wyjazdy gdziekolwiek .. To dwa tygodnie szkolenia w Sappadzie u Tadeo dla wszystkich w cenie 20k ! 

Tu masz coś za 11.5k w drugiej połowie lutego w pakiecie nocleg+skipass+wyżywienie( śniadanie +obiadokolacje ) 

https://www.sunweb.nl/wintersport/zoeken?Country[0]=20&DepartureDate[0]=2026-02-20&DepartureDate[1]=2026-02-20&Duration[0]=8-10&Participants[0][0]=1995-06-27&Participants[0][1]=1995-06-27&Participants[0][2]=2011-06-26&ParticipantsDistribution=1|2|3&Region[0]=149881&TransportType=SelfDrive&offset=0&autoLoad=false

Cześć

Pełna zgoda.

Ja za to spędziłem tam ... w sumie parę miesięcy, no.. na tym karnecie. Znam wiele miejsc zdecydowanie bardziej wartych odwiedzenia a już za takie pieniądze to chyba narty na księżycu.

Pozdro

2 godziny temu, brachol napisał:

Maras tutaj, z tego co pamiętam, to chodzi tez o zadowolenie żeńskiej części rodziny i w tym przypadku "kasa nie gra roli" 

pozdro

Na kobiety nie ma mocnych 😂

Ostatnio znajomy mówi, że jedzie na wakacje - bardzo się zdziwiłem bo to ten typ Belga gdzie w domu mu najlepiej i nigdzie nie jeździ, więc go pytam dokąd a on,że do Turcji pytam dalej co będziesz zwiedzał który region a on NIE z dzieciakami nierealne jakiś hotel żona zarezerwowała z basenami 😂😂 wybuchałem śmiechem bo koleś ma dość duży basen w ogrodzie, pytam za ile ? za 4800€ … 

• Like 1
  • Haha 1

3 godziny temu, Victor napisał:

Ostatnio znajomy mówi, że jedzie na wakacje - bardzo się zdziwiłem bo to ten typ Belga gdzie w domu mu najlepiej i nigdzie nie jeździ, więc go pytam dokąd a on,że do Turcji pytam dalej co będziesz zwiedzał który region a on NIE z dzieciakami nierealne jakiś hotel żona zarezerwowała z basenami 😂😂 wybuchałem śmiechem bo koleś ma dość duży basen w ogrodzie, pytam za ile ? za 4800€ … 

Sam sobie winien - to tak delikatnie raczej napisałem...

Pozdro

• Thanks 1

W dniu 27.06.2025 o 21:24, Mikoski napisał:

Dlatego męskie wyjazdy są 😁 inne i proste w obsłudze, nawet jedna kobieta zakłóca tą harmonię 🤪

To chyba coś znaczy (foto)......  bo podobno mieszane rejsy rozpływają się w rożne strony na góra trzeci dzień....

20240909_183225.thumb.jpg.4af7075dc7b051ba0bd98cd73b64fbfe.jpg

Edited by mig
  • Like 1
  • Thanks 1

W dniu 27.06.2025 o 20:15, Victor napisał:

i będze fajny rodzinny urlop miał, jak na 2 tygodnie i ultra all inclusive to w niektórych hotelach nawet 18 letniiego łiskacza mają w cenie i jeszcze śliczne ruskie animatorki to cena całkiem przyzwoita

IMG_4467.thumb.JPG.515ff0e6175e5284f3eaa2d2c709d076.JPG

IMG_4456.thumb.JPG.220f11f9bcb647dc458b0abf508338a6.JPG

• Haha 1

4 minuty temu, Spiochu napisał:

Amatorzy;)

Byłem teraz w Austrii z trzema dziewczynami i dało się to ogarnąć.  Choc faktycznie kazda miala inny pomysl na planowanie wycieczek.

a ja oprowadzałem po Tatrach 20 na raz przez 10 dni i wszystkie były zadowolone

• Haha 1

W dniu 27.06.2025 o 09:21, grimson napisał:

żona nie pracuje w edukacji, natomiast mamy córkę w szkole.

ceny bez karnetu oczywiście.

Nie przyzwyczailiscie sie, ze Grimsson zawsze jezdzi w takich terminach by bylo mozliwie najdrozej i najwiecej ludzi?

Stac go by sie pokazac w tlumie, nie to forumowych biedakow.

• Haha 1

Godzinę temu, Spiochu napisał:

Amatorzy;)

Byłem teraz w Austrii z trzema dziewczynami i dało się to ogarnąć.  Choc faktycznie kazda miala inny pomysl na planowanie wycieczek.

Masochista... 😉

Edited by mig
  • Haha 1

37 minut temu, Spiochu napisał:

Nie przyzwyczailiscie sie, ze Grimsson zawsze jezdzi w takich terminach by bylo mozliwie najdrozej i najwiecej ludzi?

w ostatnim sezonie wyjazd był w ferie krainy ziemniaka, w styczniu - niedobrze. w kolejnym sezonie wyjazd tez w ferie, w ostatni tydzień lutego - źle.

Jak u Orwella: "cztery nogi dobrze dwie nogi źle".

36 minut temu, Spiochu napisał:

A to za wcześnie a to za zimno a to zachmurzone a dzisiaj nie ma mam chęci 🤣😁 trzeba  mieć kasę i być głupkiem żeby kupować takim kobitom karnet na sześć dni  😂

Godzinę temu, Mikoski napisał:

A to za wcześnie a to za zimno a to zachmurzone a dzisiaj nie ma mam chęci 🤣😁 trzeba  mieć kasę i być głupkiem żeby kupować takim kobitom karnet na sześć dni  😂

odezwała sie forumowa krynica mądrości wszelakich

• Thanks 1

2 godziny temu, grimson napisał:

odezwała sie forumowa krynica mądrości wszelakich

Już nie raz tu pisałem że moje kobiety sztuk trzy zostały nauczone i wiedzą że w Alpach pobudka godzina 7 na stoku 8:30 a po godzinie 12 ...13 mogą robić co chcą , taka moja demokracja 🤪😜 Zaznaczyłem że do niczego nie zmuszam mogą zostać w domu  w Polsce jak im nie pasuje 😁 Ja za to płacę i takie są moje zasady.

Edited by Mikoski
  • Haha 1