Lexi Napisano Piątek o 16:41 Udostępnij Napisano Piątek o 16:41 Godzinę temu, brachol napisał: "kasa nie gra roli" A Ty to pewny jesteś żeś z Poznania? - mojemu kumplowi z Grunwaldzkiej taki tekst by przez gardło nie przeszedł.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 17:00 Udostępnij Napisano Piątek o 17:00 9 godzin temu, Victor napisał: 12k za hotel plus reszta to jakieś 20k za tydzień 🤯 chłopie nie wiem co jest w tej Madonnie takiego żeby tyle talara płacić ale po drodze masz Austrie gdzie znajdziesz coś za połowę tej ceny i równie dobrze spędzicie czas ! Nigdy w Madonnie nie byłem ale za taką kasę to wybrałbym dwa wyjazdy gdziekolwiek .. To dwa tygodnie szkolenia w Sappadzie u Tadeo dla wszystkich w cenie 20k ! Tu masz coś za 11.5k w drugiej połowie lutego w pakiecie nocleg+skipass+wyżywienie( śniadanie +obiadokolacje ) https://www.sunweb.nl/wintersport/zoeken?Country[0]=20&DepartureDate[0]=2026-02-20&DepartureDate[1]=2026-02-20&Duration[0]=8-10&Participants[0][0]=1995-06-27&Participants[0][1]=1995-06-27&Participants[0][2]=2011-06-26&ParticipantsDistribution=1|2|3&Region[0]=149881&TransportType=SelfDrive&offset=0&autoLoad=false Cześć Pełna zgoda. Ja za to spędziłem tam ... w sumie parę miesięcy, no.. na tym karnecie. Znam wiele miejsc zdecydowanie bardziej wartych odwiedzenia a już za takie pieniądze to chyba narty na księżycu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Piątek o 17:57 Udostępnij Napisano Piątek o 17:57 No i klepnięte osiem osób ,siedem noclegów karnet sześć dni na całe trzy doliny 👍 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano Piątek o 18:15 Udostępnij Napisano Piątek o 18:15 2 godziny temu, brachol napisał: Maras tutaj, z tego co pamiętam, to chodzi tez o zadowolenie żeńskiej części rodziny i w tym przypadku "kasa nie gra roli" pozdro Na kobiety nie ma mocnych 😂 Ostatnio znajomy mówi, że jedzie na wakacje - bardzo się zdziwiłem bo to ten typ Belga gdzie w domu mu najlepiej i nigdzie nie jeździ, więc go pytam dokąd a on,że do Turcji pytam dalej co będziesz zwiedzał który region a on NIE z dzieciakami nierealne jakiś hotel żona zarezerwowała z basenami 😂😂 wybuchałem śmiechem bo koleś ma dość duży basen w ogrodzie, pytam za ile ? za 4800€ … 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano Piątek o 19:24 Udostępnij Napisano Piątek o 19:24 (edytowane) Godzinę temu, Victor napisał: Na kobiety nie ma mocnych 😂 Dlatego męskie wyjazdy są 😁 inne i proste w obsłudze, nawet jedna kobieta zakłóca tą harmonię 🤪 Edytowane Piątek o 19:24 przez Mikoski 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano Piątek o 21:20 Udostępnij Napisano Piątek o 21:20 3 godziny temu, Victor napisał: Na kobiety nie ma mocnych 😂 Ostatnio znajomy mówi, że jedzie na wakacje - bardzo się zdziwiłem bo to ten typ Belga gdzie w domu mu najlepiej i nigdzie nie jeździ, więc go pytam dokąd a on,że do Turcji pytam dalej co będziesz zwiedzał który region a on NIE z dzieciakami nierealne jakiś hotel żona zarezerwowała z basenami 😂😂 wybuchałem śmiechem bo koleś ma dość duży basen w ogrodzie, pytam za ile ? za 4800€ … Sam sobie winien - to tak delikatnie raczej napisałem... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano Sobota o 04:46 Udostępnij Napisano Sobota o 04:46 11 godzin temu, Lexi napisał: A Ty to pewny jesteś żeś z Poznania? - mojemu kumplowi z Grunwaldzkiej taki tekst by przez gardło nie przeszedł.. Dlatego cytowałem, a i tak miałem koszmary w nocy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu (edytowane) W dniu 27.06.2025 o 21:24, Mikoski napisał: Dlatego męskie wyjazdy są 😁 inne i proste w obsłudze, nawet jedna kobieta zakłóca tą harmonię 🤪 To chyba coś znaczy (foto)...... bo podobno mieszane rejsy rozpływają się w rożne strony na góra trzeci dzień.... Edytowane 7 godzin temu przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu Amatorzy;) Byłem teraz w Austrii z trzema dziewczynami i dało się to ogarnąć. Choc faktycznie kazda miala inny pomysl na planowanie wycieczek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu W dniu 27.06.2025 o 20:15, Victor napisał: Na kobiety nie ma mocnych 😂 Ostatnio znajomy mówi, że jedzie na wakacje - bardzo się zdziwiłem bo to ten typ Belga gdzie w domu mu najlepiej i nigdzie nie jeździ, więc go pytam dokąd a on,że do Turcji pytam dalej co będziesz zwiedzał który region a on NIE z dzieciakami nierealne jakiś hotel żona zarezerwowała z basenami 😂😂 wybuchałem śmiechem bo koleś ma dość duży basen w ogrodzie, pytam za ile ? za 4800€ … i będze fajny rodzinny urlop miał, jak na 2 tygodnie i ultra all inclusive to w niektórych hotelach nawet 18 letniiego łiskacza mają w cenie i jeszcze śliczne ruskie animatorki to cena całkiem przyzwoita 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Spiochu napisał: Amatorzy;) Byłem teraz w Austrii z trzema dziewczynami i dało się to ogarnąć. Choc faktycznie kazda miala inny pomysl na planowanie wycieczek. a ja oprowadzałem po Tatrach 20 na raz przez 10 dni i wszystkie były zadowolone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu W dniu 27.06.2025 o 09:21, grimson napisał: żona nie pracuje w edukacji, natomiast mamy córkę w szkole. ceny bez karnetu oczywiście. Nie przyzwyczailiscie sie, ze Grimsson zawsze jezdzi w takich terminach by bylo mozliwie najdrozej i najwiecej ludzi? Stac go by sie pokazac w tlumie, nie to forumowych biedakow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, Jan napisał: śliczne ruskie animatorki Janie, wzrok juz chyba masz nie tak dobry jak kiedys.;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Spiochu napisał: mozliwie najdrozej no ale to jeszcze musiał by pojechać do porządnego ośrodka a nie na jakieś zadupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Spiochu napisał: wzrok juz chyba masz nie tak dobry jak kiedys.;) to po tym 18 letnim łiskaczu takiego wzroku się dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, Jan napisał: a ja oprowadzałem po Tatrach 20 na raz przez 10 dni i wszystkie były zadowolone To jest najlepszy sposob. Jak jestes prdewodnikiem to panie podazaja za Toba a sprzeczaja sie co najwyzej miedzy soba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, Spiochu napisał: Amatorzy;) Byłem teraz w Austrii z trzema dziewczynami i dało się to ogarnąć. Choc faktycznie kazda miala inny pomysl na planowanie wycieczek. Masochista... 😉 Edytowane 5 godzin temu przez mig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 5 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 5 godzin temu 37 minut temu, Spiochu napisał: Nie przyzwyczailiscie sie, ze Grimsson zawsze jezdzi w takich terminach by bylo mozliwie najdrozej i najwiecej ludzi? Stac go by sie pokazac w tlumie, nie to forumowych biedakow. w ostatnim sezonie wyjazd był w ferie krainy ziemniaka, w styczniu - niedobrze. w kolejnym sezonie wyjazd tez w ferie, w ostatni tydzień lutego - źle. Jak u Orwella: "cztery nogi dobrze dwie nogi źle". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 36 minut temu, Spiochu napisał: Nie przyzwyczailiscie sie, ze Grimsson zawsze jezdzi w takich terminach by bylo mozliwie najdrozej i najwiecej ludzi? Stac go by sie pokazac w tlumie, nie to forumowych biedakow. A to za wcześnie a to za zimno a to zachmurzone a dzisiaj nie ma mam chęci 🤣😁 trzeba mieć kasę i być głupkiem żeby kupować takim kobitom karnet na sześć dni 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu Karnet 5z6dni to jeden z lepszych pomysłow marketingowych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 20 minut temu, Mikoski napisał: A to za wcześnie a to za zimno a to zachmurzone a dzisiaj nie ma mam chęci 🤣😁 trzeba mieć kasę i być głupkiem żeby kupować takim kobitom karnet na sześć dni 😂 Bo to zle kobity byly;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Jan napisał: 2 tygodnie Ta całe 6 dzionków ale fakt all in 😂 on nie pije a z michy to fryty i hamburgery 🤷♂️ cały jego świat kulinarny 🤯 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 4 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, Mikoski napisał: A to za wcześnie a to za zimno a to zachmurzone a dzisiaj nie ma mam chęci 🤣😁 trzeba mieć kasę i być głupkiem żeby kupować takim kobitom karnet na sześć dni 😂 odezwała sie forumowa krynica mądrości wszelakich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) 2 godziny temu, grimson napisał: odezwała sie forumowa krynica mądrości wszelakich Już nie raz tu pisałem że moje kobiety sztuk trzy zostały nauczone i wiedzą że w Alpach pobudka godzina 7 na stoku 8:30 a po godzinie 12 ...13 mogą robić co chcą , taka moja demokracja 🤪😜 Zaznaczyłem że do niczego nie zmuszam mogą zostać w domu w Polsce jak im nie pasuje 😁 Ja za to płacę i takie są moje zasady. Edytowane 2 godziny temu przez Mikoski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 3 godziny temu, mig napisał: Karnet 5z6dni to jeden z lepszych pomysłow marketingowych.... ale i tak nie jest lepszy od jakiejkolwiek sezonówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi