Jan Napisano 5 Maja Udostępnij Napisano 5 Maja W dniu 12.05.2024 o 18:51, grimson napisał: Miejsce do rozmów o sezonie 2024/2025. @grimson jak zakładałeś temat to miałeś na myśli sezon narciarski czy ogródkowo - spacerowy też ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a_senior Napisano 5 Maja Udostępnij Napisano 5 Maja (edytowane) 10 godzin temu, Jan napisał: @grimson jak zakładałeś temat to miałeś na myśli sezon narciarski czy ogródkowo - spacerowy też ? Mea culpa. 🙂 Zaczął Witek, ale od wiosennego zdjęcia Skrzycznego. A ja z rozpędu dołożyłem swoje wiosenne, już zupełnie nienarciarskie, zdjęcia. Choć coś tam wcześniej w tym wątku było mimo wszystko o wnukach. 🙂 Edytowane 5 Maja przez a_senior 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 Czerwca Udostępnij Napisano 2 Czerwca W dniu 5.05.2025 o 22:42, a_senior napisał: Mea culpa. 🙂 Zaczął Witek, ale od wiosennego zdjęcia Skrzycznego. A ja z rozpędu dołożyłem swoje wiosenne, już zupełnie nienarciarskie, zdjęcia. Choć coś tam wcześniej w tym wątku było mimo wszystko o wnukach. 🙂 pozwól @a_senior Andrzeju że po raz ostatni zoftopuję ten ogródkowy sezon, który wczoraj definitywnie zakończyliśmy oczywiście w towarzystwie wnusi 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 13 Czerwca Udostępnij Napisano 13 Czerwca Zewnętrzna tropikalna temp. nie odpuszca 🤯 w drodze do lodówki +26 tu pusto mmmm cicho -4 można sie zrelaksować robiąc kreseczki 😂 Fotek brak limit full 🤦♂️ sezon trwa w najlepsze 😜 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 20 Czerwca Udostępnij Napisano 20 Czerwca (edytowane) https://www.skionline.pl/forum/topic/31164-snowworld-landgraaf-nl/?do=findComment&comment=415170 Miło było razem przez chwilkę szurać @.Beata. @Jan dzięki 🙏 Edytowane 20 Czerwca przez Victor 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano 21 Czerwca Udostępnij Napisano 21 Czerwca 23 godziny temu, Victor napisał: https://www.skionline.pl/forum/topic/31164-snowworld-landgraaf-nl/?do=findComment&comment=415170 Miło było razem przez chwilkę szurać @.Beata. @Jan dzięki 🙏 Miałeś obfity sezon, do pozazdroszczenia. I wybacz, ale szurałam, i to z przyjemnością z Viktorem, a nie z Tobą…;) trochę sporo mi jeszcze brakuje do Twojego levela. A jak Ciebie dogonię, to wtedy Ci powiem czy miło się z Tobą nartuje… Nie zmienia to faktu, że fajnie jest Ciebie Pawcio znać osobiście, smak bomby nabiera innego znaczenia a i wspólna kolacja z pogaduchami i video analiza mają inny wymiar. Za chwilę następny sezon, może uda się razem spiknąć u Tadeusza, tudzież na zlocie. Pozdrów rodzinkę! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano Sobota o 22:27 Udostępnij Napisano Sobota o 22:27 10 godzin temu, .Beata. napisał: Pawcio uj cuś mi tutaj mientom zapachniało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano Niedziela o 07:37 Udostępnij Napisano Niedziela o 07:37 (edytowane) 9 godzin temu, Jan napisał: uj cuś mi tutaj mientom zapachniało Co się dziwisz wszak Apollo.. sam pisałeś że ładdniusi .. 😄 Edytowane Niedziela o 07:37 przez Lexi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.Beata. Napisano Niedziela o 10:49 Udostępnij Napisano Niedziela o 10:49 12 godzin temu, Jan napisał: uj cuś mi tutaj mientom zapachniało piepszowom 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 19 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 19 godzin temu W dniu 24.01.2025 o 08:34, Marcos73 napisał: Cze Szkoda że pogodowo Wam się nie do końca udało, bo Cię ja osobiście namawiałem na ten wyjazd. Generalnie to mało zobaczyłeś w tym ośrodku, słabszą część i najbardziej obleganą część - czyli Groste. Na Groste jest zawsze najlepszy śnieg - bo jest najwyżej. Jest tam gdzie jeździć. Widzę, że problematyczne są Twoje Panie co mocno ogranicza. Niestety w miejscu, w którym spałeś ekipa musi być zorganizowana i sprawna. Trzeba rano wstać, aby się przedrzeć i pojeździć. Jeśli jesteście zadowoleni, to ok. Ale może następnym razem aby to miało jakikolwiek sens dla Ciebie, zaatakuj hotel Ambiez - jest przy gondolce na Pradalago/Groste - tuz obok mostka. Wypasiony hotel, nie tani ale w bardzo dobrym miejscu usytuowany. Warto na stronę hotelu zaglądać juz od czerwca - jak tylko się pojawia oferty, to przez ich stronę rezerwować pokój. Bo zasada jest taka - co miesiąc + 100-150EUR drożej. Wówczas możesz zostawić dziewczyny i samemu iść na stok. Ich zadaniem będzie wyjść z hotelu i wsiąść do gondolki Pradalago/Groste. Jakby nie jechały - to do hotelu trafią. Ja jutro Bormio. pozdro Na razie booking.com pokazuje w opcji 2+1 marne 12k PLN za tydzień w 02.2026. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 8 godzin temu, grimson napisał: Na razie booking.com pokazuje w opcji 2+1 marne 12k PLN za tydzień w 02.2026. Cze Włochy w tym terminie, bez sensu bo są Igrzyska Zimowe. Odpuść. Będzie tłoczno i drożej niż zwykle. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 10 godzin temu Udostępnij Napisano 10 godzin temu Cześć Jak Włochy w tym sezonie to zdecydowanie druga połowa stycznia, ewentualnie koniec lutego (już po Igrzyskach), Chyba, że jakiś niewielki ośrodek, chociaż pewnie i w Sappadzie nie będzie luzu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 10 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 10 godzin temu 48 minut temu, Marcos73 napisał: Cze Włochy w tym terminie, bez sensu bo są Igrzyska Zimowe. Odpuść. Będzie tłoczno i drożej niż zwykle. pozdro w II połowie 02.2026 wielkopolska ma ferie, więc terminu nie zmienię. czy ceny poszły do góry z powodu IO? W poprzednim sezonie wyrwanie hotelu w Madonnie, poniżej 10k PLN za tydzień dla naszej ekipy graniczyło z cudem, gdzie zacząłem się rozglądać też w połowie roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu 34 minuty temu, grimson napisał: w II połowie 02.2026 wielkopolska ma ferie, więc terminu nie zmienię. czy ceny poszły do góry z powodu IO? W poprzednim sezonie wyrwanie hotelu w Madonnie, poniżej 10k PLN za tydzień dla naszej ekipy graniczyło z cudem, gdzie zacząłem się rozglądać też w połowie roku. Żona nauczycielka? Podajesz ceny bez karnetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 8 godzin temu Udostępnij Napisano 8 godzin temu 10 godzin temu, grimson napisał: Na razie booking.com pokazuje w opcji 2+1 marne 12k PLN za tydzień w 02.2026. 12k za hotel plus reszta to jakieś 20k za tydzień 🤯 chłopie nie wiem co jest w tej Madonnie takiego żeby tyle talara płacić ale po drodze masz Austrie gdzie znajdziesz coś za połowę tej ceny i równie dobrze spędzicie czas ! Nigdy w Madonnie nie byłem ale za taką kasę to wybrałbym dwa wyjazdy gdziekolwiek .. To dwa tygodnie szkolenia w Sappadzie u Tadeo dla wszystkich w cenie 20k ! Tu masz coś za 11.5k w drugiej połowie lutego w pakiecie nocleg+skipass+wyżywienie( śniadanie +obiadokolacje ) https://www.sunweb.nl/wintersport/zoeken?Country[0]=20&DepartureDate[0]=2026-02-20&DepartureDate[1]=2026-02-20&Duration[0]=8-10&Participants[0][0]=1995-06-27&Participants[0][1]=1995-06-27&Participants[0][2]=2011-06-26&ParticipantsDistribution=1|2|3&Region[0]=149881&TransportType=SelfDrive&offset=0&autoLoad=false 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu 54 minuty temu, brachol napisał: Żona nauczycielka? Podajesz ceny bez karnetu? żona nie pracuje w edukacji, natomiast mamy córkę w szkole. ceny bez karnetu oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 8 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Victor napisał: 12k za hotel plus reszta to jakieś 20k za tydzień 🤯 chłopie nie wiem co jest w tej Madonnie takiego żeby tyle talara płacić ale po drodze masz Austrie gdzie znajdziesz coś za połowę tej ceny i równie dobrze spędzicie czas ! Nigdy w Madonnie nie byłem ale za taką kasę to wybrałbym dwa wyjazdy gdziekolwiek .. To dwa tygodnie szkolenia w Sappadzie u Tadeo dla wszystkich w cenie 20k ! Tu masz coś za 11.5k w drugiej połowie lutego w pakiecie nocleg+skipass+wyżywienie( śniadanie +obiadokolacje ) https://www.sunweb.nl/wintersport/zoeken?Country[0]=20&DepartureDate[0]=2026-02-20&DepartureDate[1]=2026-02-20&Duration[0]=8-10&Participants[0][0]=1995-06-27&Participants[0][1]=1995-06-27&Participants[0][2]=2011-06-26&ParticipantsDistribution=1|2|3&Region[0]=149881&TransportType=SelfDrive&offset=0&autoLoad=false dlatego w takiej cenie nie uderzę do Madonny, prędzęj będę spał w Folaridzie; tam zostawię mniej cebulionów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 6 godzin temu Udostępnij Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, grimson napisał: tam zostawię mniej cebulionów. to najlepiej jedź bez rodziny, śpij w aucie, nie kupuj skipasa tylko podchodź i odżywiaj się korzonkami wygrzebanymi spod śniegu 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 5 godzin temu Udostępnij Napisano 5 godzin temu My domykajmy temat od 10 stycznia, trzy doliny za śmieszne pieniądze. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Godzinę temu, Mikoski napisał: My domykajmy temat od 10 stycznia, trzy doliny za śmieszne pieniądze. świetne miejsce przy trasie, blisko do sklepu z napojami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Jan napisał: to najlepiej jedź bez rodziny, śpij w aucie, nie kupuj skipasa tylko podchodź i odżywiaj się korzonkami wygrzebanymi spod śniegu 🙂 piszesz z własnego doświadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 5 godzin temu, grimson napisał: żona nie pracuje w edukacji, natomiast mamy córkę w szkole. ceny bez karnetu oczywiście. Jak moje dzieci były w szkole to nie zwracałem uwagi kiedy są ferie, tylko jeździłem w styczniu chcąc ominąć największy tłok. Tydzień bez szkoły nikomu nie zaszkodzi. Oczywiście każdy robi jak mu najbardziej pasuje. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Mikoski napisał: od 10 stycznia, trzy doliny Dobry kierunek jak i rewelacyjny termin na narty 💪 sam planuje wyjazd w tym czasie do fr ale decyzji gdzie jeszcze nie podjąłem albo Tignes albo właśnie 3 doliny więc może złapiemy sie gdzieś na stoku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 6 godzin temu, grimson napisał: ceny bez karnetu oczywiście. To pojebana cena - inaczej nie mogę stwierdzić. Te wszystkie fajne ośrodki można odwiedzać albo przed albo po sezonie. W sezonie to się szuka niszowych stacji, chyba że masz sezonowe jak Janek i Cię wszystko .... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 59 minut temu Udostępnij Napisano 59 minut temu Godzinę temu, Marcos73 napisał: To pojebana cena - inaczej nie mogę stwierdzić. Te wszystkie fajne ośrodki można odwiedzać albo przed albo po sezonie. W sezonie to się szuka niszowych stacji, chyba że masz sezonowe jak Janek i Cię wszystko .... pozdro Maras tutaj, z tego co pamiętam, to chodzi tez o zadowolenie żeńskiej części rodziny i w tym przypadku "kasa nie gra roli" pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi