Jump to content

Podziękowanie

moruniek
 Share

Recommended Posts

Chciałbym Wam serdecznie podziękować za piękny prezent dla mojej córki. Tak, to z Waszych (i moich) podatków dostała takiego oto laptopa (a że ma innego, to już inna sprawa). 

Co zastanawia, to wartość podana w umowie, raczej dość zawyżona co do parametrów i wolumenu zakupu.

Nówka, nieśmigana, aż strach podłączyć od domowego WiFi bez format 😄 /u

IMG-20230926-124925105.jpg

Jest godło.

IMG-20230926-125003869.jpg

Jest też naklejka, że zakup z KPO i UE 😉.  

IMG-20230926-124948081.jpg

Jeszcze raz Wam dziękuję, jesteście wspaniali. 

p.s.

Aż starch myśleć o przyszłych podatkach, trzeba będzie za to jakoś zapłacić. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1

Kurcze nie mogę znaleźć... Dziękowałeś już za 500+? Mi na laptopa przyjdzie trochę poczekać, ale jakby co to dziękuję Ci za 500+ i za wszystkie tarcze antykryzysowe, którymi mnie objąłeś. Za paliwo po 6 zł podziękuję później, o ile w ogóle zatankuję przed wyborami. Krzysiek naprawdę jesteś mega gość!

Edit: Kordian, Mitek. Wasz wkład też doceniam, też jesteście mega!

Edited by SzymQ
  • Like 1

9 minutes ago, Wujot2 said:

To wcale nie jest śmieszne

Może i nie, ale przynajmniej rząd niezmiennie wie co dla nas najlepsze, naród niezmiennie wybiera najlepszy rząd, a my tylko możemy poprosić Moruńka, żeby zainstalował Deluxe Ski Jump na lapku i zabrał go na zlot ku ogólnej uciesze...

8 godzin temu, MarioJ napisał:

Trzeba głosować, żeby te gnidy poszły do gnoju po 15.10.

Głosować tak.. a potem czekać co z tego wyniknie - o ważności wyborów zadecyduje TK? - a może jakaś malutka reasumpcja?... wojsko na ulicach? - skąd wiecie dlaczego dowódcy podali sie do dymisji? - może ktoś im przekazał instrukcje których żołnierz nie wykona ... ale inny z WOTu już tak....

To tylko luźne mysli ale biorąc pod uwagę całe skurwysyństwo jakie sie dzieje nic mnie nie zdziwi.

• Like 3
  • Thanks 1

36 minut temu, Lexi napisał:

Głosować tak.. a potem czekać co z tego wyniknie - o ważności wyborów zadecyduje TK? - a może jakaś malutka reasumpcja?... wojsko na ulicach? - skąd wiecie dlaczego dowódcy podali sie do dymisji? - może ktoś im przekazał instrukcje których żołnierz nie wykona ... ale inny z WOTu już tak....

To tylko luźne mysli ale biorąc pod uwagę całe skurwysyństwo jakie sie dzieje nic mnie nie zdziwi.

O ważności wyborów decyduje SN. 

• Thanks 1

11 godzin temu, moruniek napisał:

Chciałbym Wam serdecznie podziękować za piękny prezent dla mojej córki. Tak, to z Waszych (i moich) podatków dostała takiego oto laptopa (a że ma innego, to już inna sprawa). 

Co zastanawia, to wartość podana w umowie, raczej dość zawyżona co do parametrów i wolumenu zakupu.

Nówka, nieśmigana, aż strach podłączyć od domowego WiFi bez format 😄 /u

IMG-20230926-124925105.jpg

Jest godło.

IMG-20230926-125003869.jpg

Jest też naklejka, że zakup z KPO i UE 😉.  

IMG-20230926-124948081.jpg

Jeszcze raz Wam dziękuję, jesteście wspaniali. 

p.s.

Aż starch myśleć o przyszłych podatkach, trzeba będzie za to jakoś zapłacić. 

Kupujesz Pan nową obudowę do lapka za 30PLN i dajesz ten wypasiony sprzęt, bez tych naklejek,  na Allegro za 2,5k-3k PLN.

Edited by grimson