Mitek Napisano 9 godzin temu Udostępnij Napisano 9 godzin temu Jakich koneserów. Normlane warunki jak na tę porę roku. Delikatny opad deszczu raczej będzie w teorii i nisko. Schyłek lutego to już jest w tym rejonie pełna wiosna. Na dole chodzi w koszulce i krótkich spodenkach, bywa powyżej 20 stopni Logistyka wyjazdu w sensie planu każdego dnia wyboru stoków (wystawa, nasłonecznienie, wysokość) na kolejne godziny jest tutaj kluczowa. Znajomość rejonu pożądana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 7 godzin temu Udostępnij Napisano 7 godzin temu Godzinę temu, Mitek napisał: Jakich koneserów. Normlane warunki jak na tę porę roku. Delikatny opad deszczu raczej będzie w teorii i nisko. Schyłek lutego to już jest w tym rejonie pełna wiosna. Na dole chodzi w koszulce i krótkich spodenkach, bywa powyżej 20 stopni Logistyka wyjazdu w sensie planu każdego dnia wyboru stoków (wystawa, nasłonecznienie, wysokość) na kolejne godziny jest tutaj kluczowa. Znajomość rejonu pożądana. Cze Jak że tam byłem wiele razy (na wiosnę także, a to przecież jeszcze zima), to mogę napisać, że masz rację. Ja z tego tytułu lubię ten ośrodek, bo jest "dookoła" i jest dość duży, przemieszczanie jest łatwe i szybkie, a ze względu na kształt ośrodka, zawsze można coś w niezłym stanie wyszukać. Trudnych tras jest parę i wszystkie praktycznie można ominąć. Są oczywiście takie, na których trzeba być rano, bo 1h później już jest na nich mordor i trup się ściele gęsto. Ale to może ze 2 trasy takie są. Niektóre trasy trzymają fason praktycznie do samego końca dnia. Zależy od wystawy. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edwin Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu (edytowane) @grimson jak napada 30 cm śniegu nocą i nie będzie to wyratrakowane , też będziesz płakał, że warunki do dupy,zamiast cieszyć się wyjazdem... Bierz przykład z @zając ona kica w każdych warunkach,bo różnie bywa i nie kwęka. Edytowane 3 godziny temu przez Edwin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zając Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 47 minut temu, Edwin napisał: @grimson jak napada 30 cm śniegu nocą i nie będzie to wyratrakowane , też będziesz płakał, że warunki do dupy,zamiast cieszyć się wyjazdem... Bierz przykład z @zając ona kica w każdych warunkach,bo różnie bywa i nie kwęka. Oj kwęka, kwęka - na Kronplatzu po opadzie śniegu we mgle sobie jakoś kolano nadwyrężyłam i teraz kwękam. Altacet na opuchliznę leci rano i wieczorem, a w czwartek ma sypać cały dzień - muszę uważać albo odpuścić jeżdżenie... Rozumiem @grimsona - też bym nie była szczęśliwa jakby mi tydzień miał padać deszcz i śnieg, bo gdzie widoki, po które się jeździ tak daleko? 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu 8 godzin temu, grimson napisał: Klątwy ciąg dalszy, kreski Norwega pokazują dla Folgaridy warun dla koneserów w kolejnym tyg, do tego opady deszczu w ciągu dnia: Warun w górach jest R E W E L A C Y J N Y 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu 7 godzin temu, grimson napisał: Klątwy ciąg dalszy, kreski Norwega pokazują dla Folgaridy warun dla koneserów w kolejnym tyg, do tego opady deszczu w ciągu dnia: @grimson, tak poważnie teraz - ciesz się, że masz taką możliwość żeby jechać, że masz z kim jechać (zakładam że z rodziną). Ciesz się, jak szczęśliwie dojedziecie i jak wrócicie do domu. To takie niedoceniane rzeczy a niestety zdarza się, że nie mamy ich gwarancji... Pochyl się nad tym a pogoda będzie miała znacznie marginalne. Z resztą jedziesz do dużego ośrodka a nie na GK więc będzie gdzie jeździć... Pozdrawiam i udanego wyjazdu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu Wczoraj proponowałem synowi wyjazd do niemieckiej Białki mówi ok super jedziemy ale za chwile pyta jaka pogoda więc sprawdzam i odpowiadam będzie opad śniegu - dostaje odpowiedź to nie jadę 🤦♂️ qwa sobie myślę w środku to kiedy chcesz jechać w lipcu ? Narty to śnieg, zmienne warunki a jak ktoś chce leżeć na leżaku pod lampą słoneczną i pić drinki to niech basen pod palmą w Kongo zamówi-pogoda będzie dzwon 😜 nie kumam Grimsona dramatu totalnie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi