grimson Napisano 27 minut temu Udostępnij Napisano 27 minut temu (edytowane) 56 minut temu, AdrianW napisał: Dobrze , że chociaż tyle dodałeś. Ja myślałem , że to jakieś patusy. bo to są patusy. niewiele jest tego na YT, ale jest. trochę oglądam polskiego, narciarskiego YT i to jest trzeci przypadek, gdzie twórca kanału jeździ w ten sposób. Edytowane 27 minut temu przez grimson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 25 minut temu Udostępnij Napisano 25 minut temu 31 minut temu, Mikoski napisał: Chyba cię pojebało aprobowanie i chwalenie tego żywego pocisku bez kontroli nad niczym jest chore ale to chyba twoj styl jazdy. Pisałem z tym cymbałem na YT i ma obiecane że jak go spotkam to odepnę mu narty i może mnie dogonić pieszo 🤣🤣 będzie dla wszystkich bezpieczniej. nie jest to mój styl jazdy i nie pochwalam takiego zachowania na śniegu. czytaj moje niektóre wpisy z przymróżeniem oka 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 5 minut temu Udostępnij Napisano 5 minut temu Patrząc na taką patologię jestem za obowiązkowym ubezpieczeniem narciarskim Nie kupisz karnetu jak nie masz polisy,wiem że jeszcze to nie przejdzie ale czas pokaże. Przykładowo po dzwonie nie z mojej winy narta wybije mi dwa zęby, dwa implanty 20 tyś. Po co chodzić po sądach jak polisa OC załatwi sprawę. No i dodam że tak samo powinno być z rowerzystami bez OC nie powinni jeździć, ja mam na wszelki wypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 minut temu Udostępnij Napisano 5 minut temu Cześć Moim zdaniem nie można używać tutaj słów jazda czy styl jazdy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi