Mitek Napisano Wtorek o 15:37 Udostępnij Napisano Wtorek o 15:37 43 minuty temu, Adam ..DUCH napisał: Tu jest inny problem. Kursanci jeżdżą....to nawet mało powiedziane. No taka Ela.....no Ela na śniadanie robi sobie całą Carosello z czego czarny odcinek zajmuje jej ok 40 sek. W takim tempie to ja ducha wyzionę🤪💪. Adrian ma narty od @Bruner79 które same go niosą....tylko plecy oglądam🤪 Każ im jeździć wolniej. Co za problem. Przecież to Ty jesteś szefem. Ja bym od razu pogonił takie bezhołowie. A jak nie psuje to narty na kołeczek i do pokoju pić. Pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano wczoraj o 08:45 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:45 (edytowane) Dzień dobry 🙂 Edytowane wczoraj o 08:46 przez AdrianW 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano wczoraj o 08:46 Udostępnij Napisano wczoraj o 08:46 Z partyzanta😉 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano wczoraj o 09:07 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:07 Beata, poznajesz? 🙂 Tylko cicho bo jeszcze mi się dostanie 🤫 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano wczoraj o 09:15 Udostępnij Napisano wczoraj o 09:15 Dzień dobry 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 12:11 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:11 3 godziny temu, AdrianW napisał: Beata, poznajesz? 🙂 Tylko cicho bo jeszcze mi się dostanie 🤫 Wszyscy poznają Adama i Elżbietę.. oni są znani w tej części Europy.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano wczoraj o 12:16 Udostępnij Napisano wczoraj o 12:16 W dniu 9.12.2025 o 15:52, Adam ..DUCH napisał: W takim tempie to ja ducha wyzionę ..no i jaki probleem - zostanie Cii w niku ino @Adam.. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 23 godziny temu Udostępnij Napisano 23 godziny temu Kawę z rana trzeba i należy pić.....kawa ma być czarna, mocna i aromatyczna. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 21 godzin temu Udostępnij Napisano 21 godzin temu 2 godziny temu, Adam ..DUCH napisał: Kawę z rana trzeba i należy pić.....kawa ma być czarna, mocna i aromatyczna. Szkoda że zakaz wjazdu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu 19 minut temu, Mitek napisał: Szkoda że zakaz wjazdu. Ale Adaś ma paszport Polsatu, to wjedzie 😉 pozdro 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu Z tej perspektywy jeszcze nie było 😉 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 3 godziny temu Udostępnij Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, AdrianW napisał: Z tej perspektywy jeszcze nie było 😉 to wszystkie czarne zaliczone ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 1 godzinę temu Udostępnij Napisano 1 godzinę temu My tu gadu-gadu a w międzyczasie ktoś zajumał mi kijki. Ajjjj..... Koniec przygody😞 😂😂😂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdrianW Napisano 24 minuty temu Udostępnij Napisano 24 minuty temu Janie, Ty się nie śmiej. Jeszcze ze 2godziny bym polatał ale bez kijków raz zjechałem i jakoś dziko. 200pln lżejszy 🫤 Nauczka, nie zostawię więcej gratów poza widokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi