herbi Napisano 20 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 20 godzin temu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 20 godzin temu Udostępnij Napisano 20 godzin temu Cześć Szczerze mówiąc taki wizerunek narciarza jak na pierwszym zdjęciu jest mi obcy i mnie wkurza.... niestety. Miłej zabawy bo jak widać warunki macie bajeczne. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano 20 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 20 godzin temu 23 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Szczerze mówiąc taki wizerunek narciarza jak na pierwszym zdjęciu jest mi obcy i mnie wkurza.... niestety. Miłej zabawy bo jak widać warunki macie bajeczne. Pozdro Co masz na myśli.. możesz rozwinąć? Warunki są zmienne, jak widać. Dzięki temu pojeżdżone wszystko, od jazdy terenowej w mokrym opadzie, przez krótki skręt, po długi cięty. Dziś lampa, jutro ma znów dowalić 30cm mokrego 😄 Czekamy na muldy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 godzin temu Udostępnij Napisano 19 godzin temu Kaski zabudowane twarze, jak jacyś rycerze a tu lampa - o to mi chodzi. Pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbi Napisano 2 godziny temu Autor Udostępnij Napisano 2 godziny temu 17 godzin temu, Mitek napisał: Kaski zabudowane twarze, jak jacyś rycerze a tu lampa - o to mi chodzi. Pozdro Myślałem, że chodzi o wysuniętą nartę 😄 Powiem Ci, że komfort jazdy w magnetycznym kominie jest super. Twarz nie spalona, usta nie wysuszone, jedynie jak jeździłem w czarnym płaszczu, to dzieci przy wyciągu nuciły melodię ze Star Wars. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi