mig Posted March 17 Share Posted March 17 11 godzin temu, Adam ..DUCH napisał: Ustroń czeka.....cały czas podziwiałem piramidy no i do piramidy jadę......Jedziesz na wycieczkę do Egiptu i widzisz???? basen....ja jadę do ustronia i widzę piramidy......???...kolejny raz Spalena Dolina na zakończenie sezonu poszła pa..pa... Weź narty...Swego czasu jeździłem z Goczalkowic do Szczyrku... kwiecień był... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekK Posted March 17 Share Posted March 17 Jest ktoś już na CG? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted March 17 Share Posted March 17 21 minut temu, KrzysiekK napisał: Jest ktoś już na CG? Ja się melduje na CG: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekK Posted March 17 Share Posted March 17 16 minut temu, grimson napisał: Ja się melduje na CG: A jesteś tam może z Mitkiem ? Masz z Nim kontakt ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted March 17 Share Posted March 17 21 minut temu, KrzysiekK napisał: A jesteś tam może z Mitkiem ? Masz z Nim kontakt ? Są dwie CG: jedna koło Kłodzka, gdzie teraz jestem z familia na nartach weekendowych. Oraz CG niedaleko Zakopanego- tam buszuje Mitek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kordiankw Posted March 17 Share Posted March 17 Czarny Gron w Rzykach to nie Czarna Góra ani ta koło Stronia Śląskiego ani Czarna Góra-Koziniec. A Mitek jest w Czarnym Groniu. Czasami lepiej milczeć 😄 . 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucky_luke Posted March 17 Share Posted March 17 11 minut temu, grimson napisał: .. CG niedaleko Zakopanego... 🤔 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekK Posted March 17 Share Posted March 17 Chodzi mi o Mitka w Czarnym Groniu... No ok, wsiąkł. A sprawę mam ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted March 17 Share Posted March 17 12 minut temu, lucky_luke napisał: 🤔 Et voila, tutaj trasa z jednej CG na druga CG. Jakby nie patrzeć, ta druga jest koło Zakopca: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted March 17 Share Posted March 17 15 minut temu, kordiankw napisał: Czarny Gron w Rzykach to nie Czarna Góra ani ta koło Stronia Śląskiego ani Czarna Góra-Koziniec. A Mitek jest w Czarnym Groniu. Czasami lepiej milczeć 😄 . To są w takim razie trzy CG😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikoski Posted March 17 Share Posted March 17 (edited) 2 godziny temu, grimson napisał: To są w takim razie trzy CG😁 Dupa dupa dupa jak mawia filozof narodowy Ferdynand K , wystarczy w internetach poczytać że istnieje coś innego jak Czarna Góra 😂 Mitek pisze o tym kilka miesięcy ,trzeba być kompletnym kretynem żeby tak dać dupy jednym wpisem 🤣Świat nie kończy się na czarnej górze przynajmniej niektórym... Edited March 17 by Mikoski 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted March 18 Share Posted March 18 5 godzin temu, Mikoski napisał: Dupa dupa dupa jak mawia filozof narodowy Ferdynand K , wystarczy w internetach poczytać że istnieje coś innego jak Czarna Góra 😂 Mitek pisze o tym kilka miesięcy ,trzeba być kompletnym kretynem żeby tak dać dupy jednym wpisem 🤣Świat nie kończy się na czarnej górze przynajmniej niektórym... Naucz się j.polskiego amebo. Zaczelo się od skrótu CG, z czego są dwa ośrodki o tej nazwie w PL. Do tego doszedl trzeci skrot CG od Czarny Gron. Bez pozdrowienia debilu. Naprawdę masz z tego radość? Żal dupe ściska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekK Posted March 18 Share Posted March 18 Jprd Panowie ..... A ja chciałem tylko karnety na Grupę Pingwina opylić... Eh 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted March 18 Share Posted March 18 Na rozluźnienie atmosfery: 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimson Posted March 18 Share Posted March 18 PIT-stop i cd w wątku o CG, ja na gorze po prawej: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lexi Posted March 18 Share Posted March 18 8 godzin temu, KrzysiekK napisał: Chodzi mi o Mitka w Czarnym Groniu... No ok, wsiąkł. A sprawę mam ... https://www.skiforum.pl/topic/62564-miting-czarny-gron-032023/?tab=comments#comment-711093 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brachol Posted March 18 Share Posted March 18 14 godzin temu, grimson napisał: To są w takim razie trzy CG😁 Wychodzi na to, że Google wszystkiego nie wie... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts